| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Zatvoreno - S8 -> Sisko,Archer
Skupina 8:
# Ime lika (Ime glumca/ice) - serije i filmovi u kojima se lik pojavljivao
43. Alynna Nechayev (Natalia Nogulich) - TNG, DS9
44. Benjamin Sisko (Avery Brooks) - DS9
45. Jonathan Archer (Scott Bakula) - ENT
46. Kes (Jennifer Lien) - VOY
47. Martok (J.G. Hertzler) - DS9
48. Silik (John Fleck) - ENT

_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 09 ruj, 2006 9:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Moj glas ide Jonathanu Archeru bez imalo dvojbi.
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sub 09 ruj, 2006 10:53 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
sisko.
nekako se trenutno osjecam vise siskovski nego archerovski.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 10 ruj, 2006 12:13 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
a i ja bum za siska tu 
_________________ njanjanja
|
| ned 10 ruj, 2006 12:14 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: ned 23 tra, 2006 5:35 pm Postovi: 358 Lokacija: Vulcan
|
glasao bih i za siska i za archera, ali kad već moram za jednog onda Sisko
_________________ http://s5.gladiatus.com/game/c.php?uid=141511
|
| ned 10 ruj, 2006 12:27 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
za necheyevu...
Friski mi je TNG, a njen odnos sa Picardom je jako intrigantan.
Iako kroz sezone naizgled opaka, na kraju ispada dostojna ranka i odgovornosti koji on nosi.
|
| ned 10 ruj, 2006 12:38 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|

Ovdje ću ići sistemom eliminacije. Naime odmah izbacujem lika Alynna Nechayev, razlog: zato!
Kes mi je u Voyageru bila čisto ok, ali jednostavno je prerano otišla iz serije, ovi ostali likovi imaju više staža  Silik iz ne tako slavnog Enterprisea nije bio loš, ali kažem ne tako slavnog! Martok mi je bio odličan u DS9-u, klingonac kao klingonac, ali opet se je nekako isticao. Nedostaje mu staža!  Archer možda potječe iz Enterprisea, ali je odličan u njemu, može se čak reći da ga spašava. Jednostavnost u njegovom komandiranju, staloženost i sam po sebi veliki talent. Znao se je baš kao i Picard izvući iz svake situacije, njegove simpatije za T'Pol bile su ništa manje nego zanimljive. Znao je kada treba proturiječiti, makar se katkad činilo da je imao drugoga izbora. Komandirao je dobrim brodom i posadom, u nekim trenutcima me podsjeti na Enterprise od Kirka, ali opet nije mu niti blizu. Archer ima svoje čari, neki kažu da ima više mana, ako mu je mana Vaterpolo onda je Pluton planet. Sisko je jedan od najpoznatijih likova ST serijala. Posebnost DS9-a je to što nema starshipa koji putuje svemirom i ide tamo gdje niti jedan čovjek nije bio nego se radi o postaji koja je smještena duboko u svemiru kod jedne crvotočine, a tom postajom upravlja nitko drugi nego Sisko. Sisko je jedan ozbiljan kapetan koji se neda prevariti niti zbuniti, ali opet to su mu uspjeli učiniti Bajoranovi bogovi. No na kraju se je Sisko izvukao iz te zbrke i odabrao pravi put. To dokazuje da je odlučan, no nije to jedini čin kojim je to dokazao ima ih još. Sisko također pokušava provesti više vremena sa sinom što cijenim, voli svoju ženu i rado se igra sa svojom bejzbol lopticom. To dokazuje da se čovjek malo zabavlja, ali kada je u pitanju akcija, u seriji se više ističu Kira i Worf, tako da oni preuzimaju 80% plijena od ove analize. Sisko cijeni svakoga, hehe čak i Quarka, ima dobro srce i uvijek mu je u prvom planu nekome pomoći. Da je Enterprise serija dovršena, da nije prekinuta siguran sam da bi glasao za Archera, ali ovako moj glas je pripao caru iz DS9-a, Sisku.
|
| ned 10 ruj, 2006 12:41 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: čet 04 svi, 2006 1:02 am Postovi: 68 Lokacija: Poreč Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
vb23 je napisao/la: ako mu je mana Vaterpolo onda je Pluton planet.
rotfl  Odlučujem se za Siska, iako je izbor veoma težak. Šteta da su se dva iznimna kapetana našla na istoj listi.
_________________ C.H.R.I.S. - Cylon Humanoid Responsible for Infiltration and Sabotage[/color] online vizitka
|
| ned 10 ruj, 2006 10:34 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Briljantni Sisko naravno. Da mogu, dao bih glas i "brave heart" Martoku.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 10 ruj, 2006 10:59 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Damn! Htio sam dati Sisku, ali nisam mogao ne dati Archeru. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| ned 10 ruj, 2006 11:24 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Mali protest... ...nije li nelogičbno staviti 2 kapetana u istu anketu, ma ko oni bili?? ...a pošto je ovako rano , još može proći...
...ali zato Kes koji je ful zanimljiv lik nema šanse... ...a glasao sam .... joj pa znate za koga... ...ili moram ponoviti... ...za one koji neznaju... Jonathan Archer!!!
| pon 11 ruj, 2006 2:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Naravno, ništa manje nismo od tebe očekivali - barem ja.
|
| pon 11 ruj, 2006 2:29 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...za one koji neznaju... Jonathan Archer!!!
Sumnam da takvih ima buduci da si privrzenost njemu objavio u gotovo svim topicima... 
|
| pon 11 ruj, 2006 2:59 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Nightshoot je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...za one koji neznaju... Jonathan Archer!!!
Sumnam da takvih ima buduci da si privrzenost njemu objavio u gotovo svim topicima... 
a, sta ces. dosljedan covjek!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 11 ruj, 2006 5:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Možete se sprdati s tom privrženošću koliko hoćete, ali bobo je u stanju zabavljati se bolje od većine. Znate zašto? Zato što prvo gleda vrline nekoga/nečega, i te su mu vrline daleko važnije od mana. Jako cijenim tu karakteristiku koja se ne zove dosljednost.
|
| pon 11 ruj, 2006 6:24 pm |
|
 |
|