|
Sada je: uto 01 ruj, 2026 6:48 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: PITAJ PREDSJEDNIKA/CU
Koliko će TedDea utjecati na donošenje udružnih odluka??
| pon 23 stu, 2009 3:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pon 23 stu, 2009 3:01 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ok...ne želim se prepirat... ti si uprau.... to se više neće ponovit....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 23 stu, 2009 3:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
dašo je napisao/la: ok...ne želim se prepirat... ti si uprau.... to se više neće ponovit.... ...hvala... sad si vratio moju vjeru u tebe...
| pon 23 stu, 2009 3:10 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Evo imam ja jedno pitanje... Ustvari dva 1. Predsjedniče, zasto niste bricku odgovorili na pitanje? 2. Ovo pitanje se ustvari vise odnosi na staro, nego na novo predsjedništvo, pa ukoliko novo predsjednistvo ne zna odgovor, molila bih da se raspita kod starog predsjedništva... Dakle, citiram: dašo je napisao/la: ali stvar je bila u tome da izvršni rekao da se članarine moraju podmiriti mjesec dana ranije, i tako je bilo i na prošloj skupštini... Molila bih da vi meni napisete tocan citat iz stauta ili sa udruznog weba ili foruma, gdje je ovo napisano... Jer smatram da to nije nebitna stvar koja ce se samo usput reci na sastanku udruge...  tako da "tihana je to rekla na sastanku" ne prhvacam kao adekvatan odgovor. Hrpa ljudi ne moze dolazit na sastanke, i nesto tako relevantno se ipak trebalo stavit na forum ili web... E sad, za slucaj da to pise u statutu ili na forumu, a da ja to nisam vidjela... Točan datum održavanja skupštine objavljen je 9.11. 2009. Znaci da su od tada do skupstine clanovi koji su htjeli doc na skupstinu i glasat imali 12 dana (sto je, ako se nisam preracunala, znatno manje od mjesec dana) i nikako nisu mogli podmiriti clanarinu u danom roku... Dakle, clanovima nije omoguceno da obave svoje obaveze prema udruzi Jel to legalno i zakonski? EDIT: ako je tako bio i na prosloj skupstini kako sam ja pobogu mogla glasat?  jer sam ja uplatila clanarinu 2.10.2008., a skupstina je odrzana 19.10.2008. znaci, opet manje od mjesec dana.... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 23 stu, 2009 4:07 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobra obzervacija, Dejanira  (i meni je kad sam to pročitao bilo "  " .... Ako se već postavljaju službeno pitanja, onda i mene zanima odgovor na dva  Da li je istina da ljudi koji do 3 mjeseca kasne s plačanjem članarine, svejedno po zakonu smiju glasati na skupštini? Također, da li je regularno da se članarine zamrzavaju prije skupštine i da se na skupštini ne mogu platiti, čak i ukoliko se tek naknadno otkrije da postoje nepodmirene obaveze, a do tada se smatralo da su obaveze podmirene?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 23 stu, 2009 4:08 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
kako ta stvar nije regulirana, bar ne do ove zadnje skupštine, statutom, ovakva odluka spada u nadležnost izvršnog. ukoliko izvršni donese ovakvu odluku, kako bi se njome spriječilo učlanjivanje velikog broja ljudi pred samu skupštinu u korist jednog kandidata, oni su dužni o toj odluci obavijestiti aktivne članove udruge i to na vrijeme da se stignu podmiriti obveze članova... obavijest mora biti i usmena(na sastanku) i pismena (oglasna ploča Udruge, e-mail, ili web - u ovu skupinu ne spada ni face ni forum). Usmeno su obavijestili,a zašto nisu pismeno, to se treba provjeriti s bivšim izvršnim. Kad provjerim dam odgovor.
prošle godine je rok za podmirivanje članarina bio 15 dana prije skupštine... a ove godine se znalo da će skupština biti krajem 11 mjeseca... svi koji su platili u 10 imali su pravo glasa....
ponavljam-mirta problem... ona nije ni bila punopravni član još od lipnja... članak 11. pravilnika o članarinama kaže da se može platiti u dvije rate po 50 kuna, i prvih 50 kuna vrijedi za pola godine, što je mirti isteklo, dok drugih 50 kuna nije uplaćeno... dakle drugih 6 mjeseci ne može se računat. ona je upaltila prvih 50 kuna u 10 mjesecu prošle godine i to je vrijedilo 6 mjeseci tj do ožujka, tad nije platila 50 kuna nego samo 25... a morala je platit 50, dakle, započela su tri mjeseca u roku kojih ona mora donijeti još 25 kuna, što ona nije napravila, te je njeno članstvo isteklo... na što je nažalost nitko iz izvršnog nije upozorio... to je problem...što nju nisu upozorili... i sad...vi id a ste platilti 25 kuna, ne bi bilo dovoljno, kako bi se aktiviralo članstvo mora platiti puni iznos članarine od 100 KN...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 23 stu, 2009 4:53 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
BrickTop je napisao/la: Koliko će TedDea utjecati na donošenje udružnih odluka?? tda više neće dolazit u udrugu, stoga neće ni utjecat na donošenje odluka...
|
| pon 23 stu, 2009 4:54 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Da li je istina da ljudi koji do 3 mjeseca kasne s plačanjem članarine, svejedno po zakonu smiju glasati na skupštini?
Da to ti je točno. To sam saznao od Danijela, a on pak od Zvonka... koji je nakon skupštine doma našao taj članak u statutu... dašo je napisao/la: ponavljam-mirta problem... ona nije ni bila punopravni član još od lipnja... članak 11. pravilnika o članarinama kaže da se može platiti u dvije rate po 50 kuna, i prvih 50 kuna vrijedi za pola godine, što je mirti isteklo, dok drugih 50 kuna nije uplaćeno... dakle drugih 6 mjeseci ne može se računat. ona je upaltila prvih 50 kuna u 10 mjesecu prošle godine i to je vrijedilo 6 mjeseci tj do ožujka, tad nije platila 50 kuna nego samo 25... a morala je platit 50, dakle, započela su tri mjeseca u roku kojih ona mora donijeti još 25 kuna, što ona nije napravila, te je njeno članstvo isteklo...
E sad što se tiče Mirte... Ja bi ti dašo postavio samo jedno pitanje. Znači li to da je tih 25kn koje je Mirta uplatila beskorisno? Jer ako 50kn uplate produžuje članstvo za pola godine, zašto onda nebi 25kn uplate produžilo za 3 mjeseca? A ako je i bilo beskorisna ta uplata, zašto onda ona ne može tih 25 kuna dobiti nazad?
| pon 23 stu, 2009 5:15 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
u svijetlu ovih događaja... ako želi možemo joj vratiti 25 kuna...
|
| pon 23 stu, 2009 5:24 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
tko je sad predsjednik? 
| pon 23 stu, 2009 7:40 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
zašto tda više neće dolazit u udrugu?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 23 stu, 2009 8:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
dašo je napisao/la: u svijetlu ovih događaja... ako želi možemo joj vratiti 25 kuna... Necemo nikome vracati 25 kn ljudi ovo je apsurd... ovo ce se rjesit na prvom sastanku.... a ako se ne rijesi pise statut kako treba da se rjesava...
| pon 23 stu, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ja sam predsjednik...danijel vasilj
|
| pon 23 stu, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
Hrčak je napisao/la: zašto tda više neće dolazit u udrugu? a navodno joj se ne da gledat pojedince u udruzi...
|
| pon 23 stu, 2009 8:49 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|