| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Avatari & Potpisi
Hvala. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 16 stu, 2009 9:38 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, Data, najsig na forumu!!! Hrcka, avich je zaaakooon!!! joooj, kad se sjetim Marvina! ma savrsen je! i... i... i Rickman mu dao glas! samo zbog njega se isplati gledati film! anyway, evo jedan sigy: 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 17 stu, 2009 10:20 am |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
|
| uto 17 stu, 2009 11:04 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
yeees... I know. ovoga... da... hoću reći hvala.  ma stara stvar, furo sam ga prije par godina.
|
| uto 17 stu, 2009 1:46 pm |
|
 |
|
|
Promijenila sam i sig i opis stanja i mogu reći da sam sad utjelovljenje Marvina. 
|
| uto 17 stu, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Hoćeš li biti još više u depresiji ako počnem komentirati veličinu siga i tak to? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 17 stu, 2009 11:16 pm |
|
 |
|
|
sig ima manje od 350 znakova
|
| uto 17 stu, 2009 11:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Znam za to (nemože ni biti više od koliko je postavljeno kao max) Da idem komentirati više bi to bio komentar u stilu kako pravila kažu i duljinu siga i veličinu i kako ekipa onda veselo stavi max tekst + max sliku a ja si razmišljam kak su pravila u ku**u jer nisu objedinjena u jedno pravilo i o tekstu i slici zajedno... Tak nekak 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 17 stu, 2009 11:19 pm |
|
 |
|
|
Ok, nemam sig više.
|
| uto 17 stu, 2009 11:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Joj  Ma nisam komentirao s namjerom da te razljutim... Dosta njih to radi.. da im sig bude veći  Samo sam gledao sig i vidio kako ga dosta ima... Pa sam se sjetio kak su nam pravila nedorečena... A ja volim komentirati što mi se mota po glavi... Blah.. Sad sam te još više bacio u depresiju? Uvrijedio? 
|
| uto 17 stu, 2009 11:26 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
vidi što si sad uradio Cvicek! strašno... 
|
| sri 18 stu, 2009 1:24 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Evo i moj novi avatar i sig, nadan se da ce ih netko nominirat. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sri 18 stu, 2009 2:40 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Novi sig  Ah, kak volim matematicare i njihove citate 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 20 stu, 2009 5:28 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 21 stu, 2009 11:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Novi sig  Ah, kak volim matematicare i njihove citate  predobar sig!!! i totalno u si u pravu!!! to je naprosto moja sudbina. 
|
| ned 22 stu, 2009 3:17 am |
|
 |
|