Sada je: uto 25 kol, 2026 1:47 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 154 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeća
 Ravnopravnost spolova 
Autor/ica Poruka
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Post Re: Ravnopravnost spolova
Layla je napisao/la:
samo ću reci da s razlogom postoje muskarci i zene.
Danas zena moze biti sta hoce,pilot,automehanicar,itd. kao sto i muskarac moze biti teta u vrticu.
A ostale spike koje prodaju feministice su za mene cista bolest(naravno one sto ne znaju granicu).Jer vjerujte mi ima i onih koje se nazivaju feministicama a zapravo su jednostavno mrziteljice muškaraci,strasno ](*,)

Ženski i muški spol postoji zbog mješanja gena. Ali to nije idealno riješenje u prirodi. Idealno riješenje je dvospolnost.

Ženke proizvode jajašca, odnosno jaja, a mužjaci spermije, odnosno spermu. I to je jedina konstanta.
Sve ostalo su samo običaji, nametnuti od strane nekog društva. Ne radi se tu o nikakvoj prirodi. Na planetu ima hrpa civiilizacija koje imaju svoje vlastite običaje. A sami običaji se mjenjaju kako puhne vjetar.

U prirodi je sve normalno. Kao što sam već rekla. I da muškarac rađa i odgaja djecu, čak i da su ženke dominantne, da uopće nema mužjaka. Ali najčešća je zajednička briga o potomstvu, kao kod ptica.

Što se tiče feministica. Nažalost neke od njih ne žele jednakost, već dominaciju ženskog spola. Odnosno da muškarci budu manje važni od žena.

Prave feministice, žele jednaka prava, i uopće ne mrze muškarce.

Ja se ne slažem sa njima samo po pitanju izbora ljepote, manekenstva i općenito takvih stvari. One bi to recimo zabranile.
:wink:

sub 07 stu, 2009 11:43 pm
Founder

Koje si vrste?: er
_Oz je napisao/la:
PrincMatias je napisao/la:
Sve to jednostavno pada u vodu jer ništa od seksa prije braka .... :mrgreen: =D>

Ne razumijem, što pada u vodu? :?

BTW, koja cura bi se udavala za tipa s kojim još nije bila intimna i nezna može li ju ovaj uopće zadovoljit?

Pa nije više 19. stoljeće da se seks za ženu svodi na 30 sekundi ležanja na leđima i čekanja da ovaj obavi svoje... :roll:

Eh ,eh ......

ned 08 stu, 2009 12:58 am
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
RAI'TARA je napisao/la:
Layla je napisao/la:
samo ću reci da s razlogom postoje muskarci i zene.
Danas zena moze biti sta hoce,pilot,automehanicar,itd. kao sto i muskarac moze biti teta u vrticu.
A ostale spike koje prodaju feministice su za mene cista bolest(naravno one sto ne znaju granicu).Jer vjerujte mi ima i onih koje se nazivaju feministicama a zapravo su jednostavno mrziteljice muškaraci,strasno ](*,)

Ženski i muški spol postoji zbog mješanja gena. Ali to nije idealno riješenje u prirodi. Idealno riješenje je dvospolnost.

Ženke proizvode jajašca, odnosno jaja, a mužjaci spermije, odnosno spermu. I to je jedina konstanta.
Sve ostalo su samo običaji, nametnuti od strane nekog društva. Ne radi se tu o nikakvoj prirodi. Na planetu ima hrpa civiilizacija koje imaju svoje vlastite običaje. A sami običaji se mjenjaju kako puhne vjetar.

[b]U prirodi je sve normalno.
Kao što sam već rekla. I da muškarac rađa i odgaja djecu, čak i da su ženke dominantne, da uopće nema mužjaka. Ali najčešća je zajednička briga o potomstvu, kao kod ptica.

Što se tiče feministica. Nažalost neke od njih ne žele jednakost, već dominaciju ženskog spola. Odnosno da muškarci budu manje važni od žena.

Prave feministice, žele jednaka prava, i uopće ne mrze muškarce.

Ja se ne slažem sa njima samo po pitanju izbora ljepote, manekenstva i općenito takvih stvari. One bi to recimo zabranile.[/b]
:wink:

Prvo Boldano : Istina , u prirodi i je sve normalno ali pitanje je koliko je sve prihvatljivo 8)

Drugo Boldano : Znaci ima detektor pravih i krivih :shock: ili se to ono vidi od oka isprve :zubo:

Drustvo samo sebi namece i ukida obicaje jer to i je bit drustva , stalna promijena i potraga za novim rijesenjima ovisno o situaciji , samo obicaju su cesto proizvoljni i ovise o osobi 8)

ned 08 stu, 2009 1:15 am
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Naj Film: ST: IV
Koje si vrste?: Vulcan
RAI'TARA je napisao/la:
T'Grel je napisao/la:
Što to znači? Da se ljudi nisu mijenjali u kamenom dobu i srednjem vijeku??
Pa naravno da jesu, da nisu ne bi bili tu gdje jesmo. Štoviše, najviše su se mijenjali ali jako sporo tokom prapovijesti. U prapovijesti se razvijala svijest, poštovanje, ljubav, privrženost i sl. temeljne ljudske osobine. Praljudima u prapovijesti je dugo trebalo da shvate neke stvari. I tako su učili što valja što ne valja i sl.
A srednji vijek zapravo i nije mračan. Tako je nazvan zbog pretežno upletanja crkve u život ljudi, zbog hereze i inkvizicije. Ali, koliko god to čudno zvučalo, ljudi su se razvijali i u srednjem vijeku.

Sa ovim se ne slažem.

A s kojim točno dijelom? #-o
RAI'TARA je napisao/la:
Ljudi se jesu mjenjali, zato više nismo u kamenom dobu, ali da se nismo mjenjali još bi uvjek bili u njemu.

A što sam ja napisao? Isto što i ti.

RAI'TARA je napisao/la:
Jedino što se mora jest umrijeti.

To i ja uvijek kažem. :thumbs2:

RAI'TARA je napisao/la:
Život je jedna velika promjena, tko se ne mjenja propada. :sesir2:[/b][/color]

Istina. Npr. neadertalci se nisu promijenili (zbog kojih razloga, ne znam, vjerojatno jer nisu znali kako bi) pa su izumrli i došla je nova ljudska vrsta - homo sapiens.

ned 08 stu, 2009 2:36 am
Profil Web stranica
Founder

Jedino što ljudi moraju jest umrijeti ali i to neće biti zadugo jer će se pronaći način kako pobijediti smrt kao što je i pronađen način stvaranja bez seksa (kloniranje).

ned 08 stu, 2009 3:14 am
Admiral
Admiral

Jedino što ljudi moraju jest umrijeti ali i to neće biti zadugo jer će se pronaći način kako pobijediti smrt kao što je i pronađen način stvaranja bez seksa (kloniranje).

znači ako prije braka stupiš u spolne odnose gorit ćeš u paklu ili ?? :lolsmjeh: :lolsmjeh:
hm da kloniranje protiv kojeg je Crkva ti smatraš kao boljom alternativom od seksualnih odnosa.. :lolsmjeh:

btw mislim da bi trebali po malo ovu temu zaključati... što misli el Oz ?? :sesir2:

Cal Lightman: Now you're talking!

ned 08 stu, 2009 2:07 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Koje si vrste?: Vulcan
Jedino što ljudi moraju jest umrijeti ali i to neće biti zadugo jer će se pronaći način kako pobijediti smrt

Vrlo teško... smrt je jedna od iskonskih konstanti u svemiru. Ona je oduvijek postojala. Ako se to i dogodi proći će puno godina da se otkrije kako to učiniti. Ali onda će se javljati drugi problemi kao prenapučenost planeta i sl. No, to sada nije tema.

ned 08 stu, 2009 2:08 pm
Profil Web stranica
Founder

Tko je to rekao?

ned 08 stu, 2009 2:08 pm
Captain
Captain

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: I
Opis Stanja: Space is cool and so am I
Tko je to rekao?

"Only two things in life are certain- death and taxes."
Benjamin Franklin

ned 08 stu, 2009 2:40 pm
Profil Web stranica
Founder

yanna je napisao/la:

znači ako prije braka stupiš u spolne odnose gorit ćeš u paklu ili ?? :lolsmjeh: :lolsmjeh:
hm da kloniranje protiv kojeg je Crkva ti smatraš kao boljom alternativom od seksualnih odnosa.. :lolsmjeh:

btw mislim da bi trebali po malo ovu temu zaključati... što misli el Oz ?? :sesir2:

Ne ne mislim na ovo? Nisam ja veličao kloniranje nego rekao da postoji ...

ned 08 stu, 2009 4:55 pm
bubica
bubica

Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Ne kužim kako itko može uopće razmatrat alternativu seksualnom odnosu... :lolsmjeh:

Citat:
što misli el Oz ??

On ne moderira ovu temu. Nije objektivan.

:sesir2:

ned 08 stu, 2009 8:27 pm
Profil Web stranica
Goddess in green
Goddess in green

yanna je napisao/la:

Pa seks prije braka i jest grijeh, po katoličkoj vjeri. A grijeh vodi prema paklu ili čistilištu. Stoga oni koji se drže svoje katoličke vjere, nebi smjeli imati takve odnose prije braka.

Ja srećom nisam vjernica, pa me nije briga za to pravilo.
:baeh: :mrgreen:

pon 09 stu, 2009 12:47 am
Founder

Grijeh je grijeh ali nitko nije bezgriješan i nigdje ne piše da se ne smije griješiti i postoji ispovijed ono što Ines nikad nije čula očito. Ali ovo nije tema o vjeri .....

pon 09 stu, 2009 12:53 am
Goddess in green
Goddess in green

Grijeh je grijeh ali nitko nije bezgriješan i nigdje ne piše da se ne smije griješiti i postoji ispovijed ono što Ines nikad nije čula očito. Ali ovo nije tema o vjeri .....

Kako ne piše. Svi su griješni. Ali samo ako pogriješiš zbog neznanja. Svjesno griješenje vodi u pakao i nikakva ti tu ispovjed neće pomoći. Posebno ako ponavljaš uvijek isti grijeh.
Kao što već rekoh, mnogi se kunu da su vjernici, a ne znaju ni 2% o toj svojoj vjeri.
:sesir2:

pon 09 stu, 2009 12:59 am
Founder

Ja znam o vjeri itekako dobro i znam što radim i znam da se vjera odnosi na sve bez obzira kako se ti deklarirao kao što svi koji žive trajno u RH su državljani te zemlje premda je ne moraju osobno priznavati ....Tako da sa svojim ratovima postići nećeš ništa ..... 8)

pon 09 stu, 2009 1:03 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 154 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: