| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Besramno se hvalite!!!
Sovereign je napisao/la: I još nešto: najdulje sam u vezi s curom bio 2 pol godine 2 pol godine... a jesi to s istom bio 2x po pola godine, ili na smjene?? Al sirijusli... ja sam zakon... i rasturit ću onaj natječaj... nema mi premca 
| uto 18 kol, 2009 7:22 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
PrincMatias je napisao/la: Sovereign je napisao/la: OK, sad je moj red Dobar sam i kao čovjek, i frend, društven, pošten, zgodan, znam se dobro barit, mogu jako puno pit, a da se ne napijem (svaki vikend popim cca 3-4 litre vina i 2-3 pive). Brzo učim, superinteligentan sam, marljiv... I još nešto: najdulje sam u vezi s curom bio 2 pol godine Jel mogu ovo prepisat u svoj dosje?.... naravno da ne. I kakav to dosje? Alokin je napisao/la: Sovereign je napisao/la: I još nešto: najdulje sam u vezi s curom bio 2 pol godine 2 pol godine... a jesi to s istom bio 2x po pola godine, ili na smjene?? Al sirijusli... ja sam zakon... i rasturit ću onaj natječaj... nema mi premca  Ne 2 x po pol godine, već 2 i pol godine sa manjim prekidima
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 18 kol, 2009 7:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Mogu spavati dvanaest sati na dan bez prestanka, ako triba, more i duze... 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 06 ruj, 2009 12:37 am |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sub 31 lis, 2009 6:35 pm Postovi: 40 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI
|
ja sam tako tako takooo pametna,da je to tolko ne pametno-zbog toga sto sam ja tolko pametna i da, prepametna 
| pet 06 stu, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
I preskromna, reklo bi se... 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pet 06 stu, 2009 10:29 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jako brzo mi kosa raste. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 06 stu, 2009 11:00 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
A evo da se i ja malo pohvalim Sa 13 bio prvak države u speedwayu(u klasi do 80ccm)... ..u finalu Europskog prvenstva 2006. u Poljskoj u Czestochowi (takoder u klasi do 80ccm) završio kao 12. pa stoga mogu reci da sam bio 12. u europi ... morao sam ići i na Svjetsko prvenstvo iste godine u Danskoj no u HMS-u su za*ebali i nisu poslali prijave Dancima pa oni nisu ni racunali na nas, nego nama 3 dana prije utrke stigne odgovor na nas upit da nam posalju sve Supplementary Regulations(nezz kako bi ovo preveo), vec kad smo se mi spakirali i sve slozili, da im je zao bla bla bla ali da nista nije stiglo iz HMSa ... ..2 puta osvojio županijsko školsko prvenstvo sa školom u odbojci... ..ove godine najvjerojatnije idem na državno natjecanje u, e sad u AutoCAD-u ili CATIA-i, to cemo jos vidjet...jer i jedno i drugo rasturam, a nemogu i jedno i drugo vec ce neko drugi ici ono drugo.. ..a šta još reći..tenis me ide jako dobro... kompjuterski genij
EDIT Upss..malo sam fuljao godinu...2007. a ne 2006..sve mi se pomijesalo

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 07 stu, 2009 1:02 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sub 31 lis, 2009 6:35 pm Postovi: 40 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI
|
Ja sam prepametna i prelijepa i prekrasna, oličenje svega najboljega u svemiru i još k tome skromna ko pepeljuga 
| sub 07 stu, 2009 1:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
WOW... ...pa nisam ni znao do sada koliko si multifunkcionalan...
...svaka čast... 
| sub 07 stu, 2009 2:00 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
nastupala sam u lisinskom 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 07 stu, 2009 3:26 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Hvala...al nisam rekao da je moja speedway karijera zavrsila u zimskoj pauzi prosle godine...tak da... ..a dobro sad za ovaj tenis...to je tak...nikad bezas kolko si stvarno dobar jer igram samo protiv prijatelja i poznanika...sve je to strogo amaterski no... ...aa ovo s kompjuterom..pa cujte...za recimo shadowmastera sam neki low, ali recimo sa sigurnoscu mogu reci da sam u cijeloj skoli jedan od onih koji znaju najvise, pa cak i od ovih nasih profesora racunalstva

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 07 stu, 2009 3:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a što je s Autima... ??AutoCAT, CATIA...??
| sub 07 stu, 2009 4:55 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
haha Bobo..jooj..pa nisu to auti AutoCAD i CATIA su CAD CAM programi za izradu nacrta i/ili 3D projektiranje, modeliranje...itd..

|
| sub 07 stu, 2009 8:32 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Lol, mislim da se bobo šali... ja sam duhovita i produhovljena... i nikad bolje nisam izgledala... 
| sub 07 stu, 2009 8:46 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Ma normalno da se šali. CATIA se inače dosta koristi u auto industriji, ako se ne varam.
|
| sub 07 stu, 2009 9:51 pm |
|
 |
|