|
Sada je: pet 28 kol, 2026 9:02 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Nontopic pricaonica
Rai jelda ?
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 22 lis, 2009 5:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
captain je napisao/la: :lolsmjeh: Rai jelda ? Je, je, upravo to... 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 22 lis, 2009 5:33 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: Zašto ljudi mrze ili vole TNG............
Suikotreki je napisao/la: tako da se u vezi ovog slažem potpuno s raitarom... Još se nisi prestao upucavat Raitari... 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 24 lis, 2009 2:01 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Zašto ljudi mrze ili vole TNG............
Lore je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: tako da se u vezi ovog slažem potpuno s raitarom... Još se nisi prestao upucavat Raitari...  Old habits die hard... samo ću to reći. 
| sub 24 lis, 2009 10:53 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ovo je samo za cure!!!! ... Oglas za Posao 
| sub 24 lis, 2009 3:25 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ja admiral... 
| sub 24 lis, 2009 3:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Gledan ja kako netko moze u buducnosti postat i onda shvatin da moran prominit postavke i iskljucit ljetno racunanje vrimena. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 25 lis, 2009 7:15 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Izumljeno putovanje kroz vrijeme. Daljnje obavijesti dat ćemo prošli tjedan. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 25 lis, 2009 7:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Točkica je napisao/la: :lolsmjeh: Izumljeno putovanje kroz vrijeme. Daljnje obavijesti dat ćemo prošli tjedan.  LOL, dobra Tockice, dobra... 
|
| ned 25 lis, 2009 7:22 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
 e ovog se nisam nadala 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 26 lis, 2009 11:59 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
When I find myself in times of trouble, Roddenberry comes to me, speaking words of wisdom, let it be. And in my hour of darkness she is standing right in front of me, speaking words of wisdom, let it be.
Let it be, let it be, let it be, let it be. Whisper words of wisdom, let it be.
And when the broken hearted people living in the world agree, there will be an answer, let it be. For though they may be parted there is still a chance that they will see, there will be an answer. let it be.
Let it be, let it be, .....
And when the night is cloudy, there is still a light, that shines on me, shine until tomorrow, let it be. I wake up to the sound of music, Roddenberry comes to me, speaking words of wisdom, let it be.
Let it be, let it be, .....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 27 lis, 2009 12:58 am |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sub 31 lis, 2009 6:35 pm Postovi: 40 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI
|
pa pa.Odoh ja za danas. Prvi dan a vec tolko postova. Dejanira,kad padnem ispite ti čes bit kriva 
| sub 31 lis, 2009 8:06 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Layla je napisao/la: pa pa.Odoh ja za danas. Prvi dan a vec tolko postova. Dejanira,kad padnem ispite ti čes bit kriva  ma tek 18, oz je rekao da moras doc do 47 a za ispite  uf, i ja bih trebala ucit, pa OPET visim na forumu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 31 lis, 2009 8:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Layla je napisao/la: pa pa.Odoh ja za danas. Prvi dan a vec tolko postova. Dejanira,kad padnem ispite ti čes bit kriva  Ajde, malo je to... Ja san imao dosta vise prvi dan. 
|
| sub 31 lis, 2009 8:23 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pozdrav Layla 
| sub 31 lis, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|