| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Rikon 2009.
Da, ide nas nešto manje nego prošle godine Ako smijem pobrojati, dolaze: Zvonko (vođa Usscroatia ekspedicije, s obzirom da Zmajček i Ant ne dolaze), Shadowmaster, Normah, Danijel, Mirta (njih troje nema na forumu), Maher s ponekim frendom s faksa, Suikotreki, Sovereign i ja. I ja još uvijek imam mjesto viška u autu... pa tko se prvi javi (do petka u 2 popodne) može nam se još pridružiti...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 06 lis, 2009 6:32 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Vjerojatno posljednji update programa. Nadam se da će i satnica sutra. Nisam rekao da neće biti mjesta za štand. Ne mogu garantirati da ćete imati štand od 3 metra niti da će biti na vidjelici odnosno vrlo uočljivom mjestu jer se eto niko nije javio. Najbolje što vam sad mogu reći je da dofurate svoje stvari pa ćemo vas već nekako smjestit.
| uto 06 lis, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Objavljena je satnicaBtw, osigurali smo vam mjesto za štand.
| sri 07 lis, 2009 5:48 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
vidimo se na Rikonu, vi koji dolazite 
| pet 09 lis, 2009 10:11 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 09 lis, 2009 10:29 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ništa viđamo se oko 6 sati negdje. 
| pet 09 lis, 2009 10:40 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Naga Sadow je napisao/la: Objavljena je satnicaBtw, osigurali smo vam mjesto za štand. Ok, hvala, vidimo se 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 09 lis, 2009 10:58 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Sretan put svima i uzivajte aaaaa ja bi s vamaaaaaa 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 09 lis, 2009 3:03 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Ljudovi uživajte na Rikonu i za nas ostale koji ne možemo doći!!! a iduće godine mogla bi se i ja malo nacrtati tamo pa makar na jedan dan 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pet 09 lis, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...evo prvi dan što se mene tice došao kraju...na nogama ipak od 7ujutro tako da sam tulumarenje ipak odlucila ostaviti za sutra ...prošlo je super, moj BSG kviz je bio veoma zabavan...hehe, još da su ljudi imali šta poštenog znanja...no nije bitno, glavno da smo se mi super zabavili...bitno da je pobjednik dobio Baltarovu knjigu - My Triumphs My Mistakes  ...Maheru je malo falilo ..drugi kviz nakon njega Ultimate Trivia Quiz je privukao pažnju mnogih no kada su vidjeli pitanja to ih je slomilo...od 27 pitanja max. je bilo 14 odgovorenih ...ostalo predavanja na koja nisam stigla ovaj put ici...možda sutra šta uhvatim... ...ostatak ekipe sada tulumari u Discordiji a ja odoh puniti baterije za sutra 
| sub 10 lis, 2009 12:48 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Evo samo da vas pozdravim iz Rijeke. Svi sretno stigli, neki ranije neki kasnije 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 10 lis, 2009 1:33 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
pahuljica je napisao/la: ...evo prvi dan što se mene tice došao kraju...na nogama ipak od 7ujutro tako da sam tulumarenje ipak odlucila ostaviti za sutra ...prošlo je super, moj BSG kviz je bio veoma zabavan...hehe, još da su ljudi imali šta poštenog znanja...no nije bitno, glavno da smo se mi super zabavili...bitno da je pobjednik dobio Baltarovu knjigu - My Triumphs My Mistakes  ...Maheru je malo falilo ..drugi kviz nakon njega Ultimate Trivia Quiz je privukao pažnju mnogih no kada su vidjeli pitanja to ih je slomilo...od 27 pitanja max. je bilo 14 odgovorenih ...ostalo predavanja na koja nisam stigla ovaj put ici...možda sutra šta uhvatim... ...ostatak ekipe sada tulumari u Discordiji a ja odoh puniti baterije za sutra  super za knjigu od Baltara svaka čast kako ste se sjetili... A kako je samo ponosan vlasnik !  Super, jedva čekam report sutra 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 10 lis, 2009 2:04 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Jučer nije bilo loše, iako nisam baš pohodio predavanja. Ulovio sam samo zadnjih par minuta onog redikuloznog trkeljanja o "malim zelenima," i sve što mogu reći je da mi je drago da nisam slušao od početka. BSG kviz je bio zanimljiv... Cvičeku, meni i još jednom liku, dok ostali nisu baš obraćali pozornost Sumnjam da ću danas stić do Rikona s obzirom da sam predvečer kod frenda na gledanju tekme (UKR-ENG), iako možda doletim kad to završi. We'll see...
|
| sub 10 lis, 2009 4:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nas par se vratili s Rikona malo ranije... već u noći sa subote na nedjelju... uglavnom propust organizatora što se tiče organiziranog smještaja ekipe s vrečama za spvanje (samo među trekerima je bilo 4+ takvih) koji je u kombinaciji s konom koji je bio na više lokacija u gradu ispao jako loše... Uglavnom, to je meni pokvarilo zadovoljstvo bivanja na Rikonu za jedno 60-70% tak da mi je po subjektivnom dojmu isti ko Rikon 2006... iako je realno bio bolji od onog iz 06'. Kasnije možda napišem nešto više...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 11 lis, 2009 5:24 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
evo ja dosao nedavno,bilo ok,lijepa kolicina kvizeva,jedino je spavanje bilo malo jebeno,to me frenky spasio 
| ned 11 lis, 2009 5:40 pm |
|
 |
|