|
Sada je: čet 17 ruj, 2026 3:35 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
pitanja za Teddeu - vi pitate Teddea odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kojim drugim okupljalistima?
konvencije?
i jos jedno pitanje za tdu: kad ces instalirati icq?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 02 kol, 2006 10:49 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 09 tra, 2006 3:30 pm Postovi: 75 Lokacija: N.Zagreb
|
Konvencije,rostilji,kina...itd.
_________________ Mess with the best,die like the rest
|
| čet 03 kol, 2006 10:36 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Instalirasti ću icq za malo manje od dvije godine....pa to bi bar trebao znati 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 03 kol, 2006 2:43 pm |
|
 |
|
Commander
|
Chaky je napisao/la: evo onda jos par pitanja zasto si lagala?  koliko si ukupno deckiju barila na moru? (ukljucujuci trojicu sa Zrća one noci  ) i kako je svenda podnio sve to? 
Znam...znam...kasnim...
 ovo je predobro
Izgleda da se stvari malo zakuhavaju...
Kako god...ovo je njihova stvar.
Evo jedna mudra izreka koju je izrekao jedan mudar čovijek:
''Ako dečko želi imati curu, mora prihvatit rizik da će ga možda varat, iskorištavat i takva sranja...ako to nije u stanju prihvatiti onda ne zaslužuje imati curu. ''
_________________ I Pekar rekoše: Neka bude buhtle!
I buhtle nastadoše.
|
| čet 03 kol, 2006 3:37 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Mudra izreka
Ali ne želim da se više spominje ništa u vezi sa tog PROKLETOG  Zrća,da ga bar netko sravni sa zemljom 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 03 kol, 2006 3:42 pm |
|
 |
|
Commander
|
Ted;DeA je napisao/la: Mudra izreka Ali ne želim da se više spominje ništa u vezi sa tog PROKLETOG  Zrća,da ga bar netko sravni sa zemljom 
To se da srediti 
I buhtle nastadoše.
|
| čet 03 kol, 2006 3:43 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Već ćemo se dogovoriti 
|
| čet 03 kol, 2006 3:54 pm |
|
 |
|
Commander
|
DEATH STAR!
I buhtle nastadoše.
|
| čet 03 kol, 2006 4:44 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Ok....ok......dosta o tome!
Ima netko nekakvo PITANJE??? 
|
| pon 07 kol, 2006 11:50 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
imam ja - kad ćeš više doć u udrugu? 
_________________ njanjanja
|
| pon 07 kol, 2006 1:22 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Lil'Mee je napisao/la: imam ja - kad ćeš više doć u udrugu? 
Nemam balage veze...............idući tjedan dolazi moja sestra tako da ćete još malo pričekati.Uostalom ona je puno bolja,zabavnija,većas trekkerica nego ja...ZAR NE???
|
| pon 07 kol, 2006 1:34 pm |
|
 |
|
Commander
|
Ted;DeA je napisao/la: Lil'Mee je napisao/la: imam ja - kad ćeš više doć u udrugu?  Nemam balage veze...............idući tjedan dolazi moja sestra tako da ćete još malo pričekati.Uostalom ona je puno bolja,zabavnija,većas trekkerica nego ja...ZAR NE???
Najvjerovatnije. 
I buhtle nastadoše.
|
| pon 07 kol, 2006 3:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
evp jedno pitanje: Zasto ti mene opet shvacas ozbiljno? Kaj vec nismo imali niz razgovora o tome?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 07 kol, 2006 6:10 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Chaky je napisao/la: evp jedno pitanje: Zasto ti mene opet shvacas ozbiljno? Kaj vec nismo imali niz razgovora o tome?
Ma ne mogu si pomoći
Ok,ok više te nikad neću shvaćati ozbiljno.....evo od sad.
Al kad vidim da misliš da je moja sestra veća trekkerica.....uf...poludila sam.......
Uostalom nije da si samo ti to rekao...tj.mislio.Stvar je u mom poremećenom umu i u još mnogo čemu.
Ma budeš jednom shvatio 
|
| uto 08 kol, 2006 2:27 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja ću samo ponovit: ne kenjaj nego dođi u udrugu
moraš čuvat tu malu gamad, ja opet idem na more pa me nema tjedan dana 
_________________ njanjanja
|
| sri 09 kol, 2006 1:23 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|