|
Sada je: ned 26 srp, 2026 11:17 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Brod je misterijozno pojeo sve koji su bili gore. Ja nažalost nisam ništa vidio.  Ili se možda varam u strojarnici su mi uvijek podvalili svakakve price... 
| pon 10 srp, 2006 9:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ja sam ovdje ... barem moj um... ...Gul Remal... mislim da imamo problema u kumunikacijskom sustavu... ...pomozi mi da prespojim ove sklopove na kontrolnoj ploči, i da pebacim kontrolu ovdje...
| ned 23 srp, 2006 2:31 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Stardate: 200607,31
Glavni stožer Zvjezdane Flote
Admiral T'Grel
Pismo upućeno prvom časniku broda cmdr. Sayock
Poštovana cmdr. Sayock,
javljam se iz Glavnog stožera Zvjezdane flote i javljam vam da ćemo uskoro poslati zapovjednika broda (kapetana po činu) na vaš brod da preuzme zapovjedništvo. Među kandidatima sam i ja sam no o tome odlučuje Stožer.
Do mogućeg viđenja,
Admiral T'Grel
----------------- END TRANSSMISION --------------------
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 28 srp, 2006 8:39 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Cmdr.Sayock,prijavljujem se na dužnost.
Inače je sam dr.T'Dea.
I ostavljam vam ovu poruku jer nam ne rade baš najbolje komunikacijski
sustavi.Zvjezdana flota je već poslala brod te bi on trebao prevesti posadu za otprilike 48h.
Ja sam otišla vidijeti kakvo je stanje na ostatku broda.Sretno
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 03 kol, 2006 3:35 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Ja dolazim na most . "Javljam se na dužnost. Kadet Mislav, pilot." Na mostu nikoga. Ostavljam poruku za zapovjednika i odlazim ostaviti svoje stvari u sobu. "Još mjesec dana službe na ovome brodu kao kadet i onda završavam akademiju."
| čet 03 kol, 2006 6:59 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Odlazim na most i sjedam za kormilo. Wow, Soveriegn klasa broda je savršena. Hm, kako se ovaj brod uopće zove?
Kratak pregled sustava. Warp motori izgledaju dobro, ali ne mogu znati dokle se ne upale, impulsni motori na 95% snage, desni manevarski potisnik je isključen, pregledavam unutarnje senzore. Izgleda da je neki plazma vodič pukao, ali je popravljen, moram javiti strojarnici da upale potisnik.
Ako se dobro sjećam, brod bi trebao za nekoliko dana "isploviti".
"Most zove strojarnicu." Hm, ili veza ne radi ili još nitko nije došao u strojarnicu.
Zapisujem:
Za zapovjednika stroja: Desni potisnik nije aktivan. Molim riješiti. Hvala. Potpis: Kadet Mislav.
| pet 04 kol, 2006 2:16 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Replikatori su u kvaru,ne znam za vas ali meni je potrebna hrana.
Ostajem na mostu...i čekam da se netko pojavi.
Kada bilo tko dobije ovu poruku molim ga da dođe podhitno...jer je stanje veoma kritično s obzirom da nisam do sada naletjela na nijednoga člana posade.Ovo je moja zadnja poruka i ujedno i zadnji poziv u pomoč.
by dr.T'Dea
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 11 kol, 2006 12:33 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Ja sam ovdje. Molio bih da netko kontaktira zapovjednika, odnosno kapetana. Htio bih znati datum lansiranja broda.
| pet 11 kol, 2006 9:24 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Što nije već lansiran?
Ja ne mogu doći do nikakvih podataka.
Usput,drago mi je što je komunikacijski sustav proradio 
|
| sub 12 kol, 2006 11:56 am |
|
 |
|
Mister 47
|
Zar je već lansiran? Mislio sam da bi prvo trebao kapetan doći. 
| sub 12 kol, 2006 8:00 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Pa kapetan bi trebao naknadno doći.
Zvjezdana flota je već poslala brod koji će prevesti ostatak posade,a do tada moramo se snalaziti kako znamo.
Uostalom nemamo ni popis prisutnih na brodu.
Nekima se izgubio svaki trag 
|
| sri 16 kol, 2006 11:19 am |
|
 |
|
Mister 47
|
Zadnja dva tjedna izgleda da smo samo nas dvoje na brodu. Inače ja sam sam na mostu, pilotiram. Vi ste brodski doktor zar ne?
| sri 16 kol, 2006 4:05 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Stardate: 200610,36
Glavni stožer Zvjezdane Flote
Admiral T'Grel
Pismo upućeno svom osoblju broda.
Ponovno se javljam iz Glavnog stožera Zvjezdane flote. Nažalost, još moramo obaviti neke konzultacije, no uskoro šaljemo kapetana za vaš brod. Budite strpljivi.
Do mogućeg viđenja,
Admiral T'Grel
----------------- END TRANSSMISION -------------------
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 16 kol, 2006 4:12 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Dobro. Dobro, ja sam pripravan. Čekam nečiju zapovijed. Motori broda rade. Zapovjednice ili netko drugi, čekam da mi date koordinate susreta, ako ih ima. Te može li mi netko reći gdje se mi točno nalazimo. 
| sub 19 kol, 2006 4:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Pustio sam nanobote da servisiraju brod, nadam se da ce sve biti ok dok se ne vratim sa Rajze. 
| sub 19 kol, 2006 4:36 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|