|
Sada je: čet 25 lip, 2026 11:09 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: FOTO SEKCIJA
slika je super  ...moj nono i tata se bave tim fotografijama isto, i mene su pokušavali vrbovati da i ja dam neku na izložbu ali kada još nemam vlastiti fotic pa mi se neda svaki put posuđivati od staroga...no ubrzo ...još jednom, čestitke redhair 
| uto 01 ruj, 2009 1:38 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kako smo prije koju stranicu pisali, na devianartu je redhair postala svoju sliku mačke i miša koja super izgleda, složenu iz dvije slike. S obzirom da mi mačak svako malo uhvati nekog miša, ja sam još i prije toga odlučio da uslikam sliku mačke i miša i to bez slaganja 2 slike u jednu... Konačno sam jednu večer uspio uslikati fotku koja mi koliko toliko dobro izgleda... trudio sam se miša uhvatiti u onu "trečinu" Ne znam jesam li trebao cropati da uklonim "donji i lijevi" dio slike? No ovako je bar 100% prirodna  (samo sam resizeao dimenzije da paše za forum i sl) Kritike molim 1024*768 verzija
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 01 ruj, 2009 4:16 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dobra ti je slika Cviček - svaka čast
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 01 ruj, 2009 4:19 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Super je slika samo me u oko bode donji i lijevi dio slike Mislim da kad bi to cropao više do izražaja došla mačka i miš koji se jednostavno izgubi jer mi pogled stalno odvraća da donji dio slike
|
| uto 01 ruj, 2009 4:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ajd, izgleda da imam bar minimum smisla za fotografiju  To bi onda otprilike trebalo izgledati ovako, poštujući donekle ono "pravilo trećina"? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 01 ruj, 2009 5:12 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Sad mi se fotka više sviđa
|
| uto 01 ruj, 2009 5:38 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Mijau....!!!
Sve mace su tako slatke...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 01 ruj, 2009 6:11 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| uto 01 ruj, 2009 8:43 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
zakon su!!!
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 01 ruj, 2009 8:44 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 01 ruj, 2009 8:52 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Nakon kopanja po starim stvarima našla sam jednu od najdražih fotka koju sam ikad poslikala starim analognim fotoaparatom
|
| uto 01 ruj, 2009 9:17 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
WOW!!!
to je sve što ću reći...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 01 ruj, 2009 9:20 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
redhair je napisao/la: Super je slika samo me u oko bode donji i lijevi dio slike Mislim da kad bi to cropao više do izražaja došla mačka i miš koji se jednostavno izgubi jer mi pogled stalno odvraća da donji dio slike Uf Cviček, sad kad ti Crvena održi predavanje o pravilu trećina 
|
| uto 01 ruj, 2009 9:49 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
@Redhair, slika konja ti je ODLIČNA! (jest da je vjerojatno obrađivana, ali svejedno super izgleda) @OZ, frenky je jednom držao predavanje o fotografiji, i zapamtio sam 2-3 sitnice  .... sad bar znam zašto fotići imaju mod da na displayu vidiš "rešetku", pa se ponekad trudim da nešto istaknuto pogodim da bude u "križu" 
|
| uto 01 ruj, 2009 9:56 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Cvicek je napisao/la: @Redhair, slika konja ti je ODLIČNA! (jest da je vjerojatno obrađivana, ali svejedno super izgleda) @OZ, frenky je jednom držao predavanje o fotografiji, i zapamtio sam 2-3 sitnice  .... sad bar znam zašto fotići imaju mod da na displayu vidiš "rešetku", pa se ponekad trudim da nešto istaknuto pogodim da bude u "križu"  Ne nije bila obrađivana čak niti cropana samo smanjena  I ne shvaćam tvoju konstantu averziju prema obrađivanju fotka.Nije ko da čuda spravljam evo dam ti primjer što ja obično napravim pri obrađivanju fotka;

|
| uto 01 ruj, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|