|
Sada je: uto 28 srp, 2026 12:43 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Komentari forumskih statistika
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Komentari forumskih statistika
Zanimljivo @Cvicek jel se možda vidi koliko je ljudi dosada posjetilo forum? ne koliko ima korisnika nego koliko se je ulogiralo puta do sada?
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 04 kol, 2009 2:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Za ulogirane se sve može provjeriti ovdje: memberlist.php?mode=searchuserZa neulogirane je komplicirano - jer isti su vjerojatno više puta posjetili forum... ne znam na koji način bi se moglo doći do točnog broja.... rekao bih gotovo nemoguće Tj. jedino bi bilo moguće da nam svi ISPovi daju popis svih svojih korisnika koji su ikada kliknuli na usscroatia.hr/forum ... dakle 99.999% nemoguće  Osim ako te ne zanima opčenita statistika tj. broj unique klikova na forum po danu, mjesecima i sl... a to se može vidjeti iz Web CPa... isto kao i statsi za sajt...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 04 kol, 2009 2:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: Osim ako te ne zanima opčenita statistika tj. broj unique klikova na forum po danu, mjesecima i sl... a to se može vidjeti iz Web CPa... isto kao i statsi za sajt... za to znam ne znam kako to ovdje naći -znači broj ulogiranih korisnika foruma (ne gostova) do danas  ...npr danas ja imam jedan login u roku 2 dana...e sad koliko imaju svi useri ukupno za vrijeme koliko postoji forum neznam jel si me skužio 
|
| uto 04 kol, 2009 2:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Za to koliko se različitih članova ulogiralo zadnjih X dana/mjeseci/godina se koristi onaj gore link... Moguće je da te nisam shvatio...
Misliš da se zbroji npr. ti si se do sada ulogirao (npr) 500 puta, netko drugi 300 itd? Ako na to misliš, nisam primjetio da se može, ali ima dodataka koji kad se instaliraju zbrajaju koliko puta se netko od tada logirao, zbraja vrijeme koliko je netko ukupno vremena proveo na forumu i sl... ali ne znam jel bi bilo kakve koristi to instalirati...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 04 kol, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: Misliš da se zbroji npr. ti si se do sada ulogirao (npr) 500 puta, netko drugi 300 itd?
upravo to mislio sam da isto izbacuje automatski 
|
| uto 04 kol, 2009 2:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Uglavnom, lijepo za naglasiti da smo se stalnim otvaranjem novih tema po prvi put popeli na 4000 "živih" tema (SFC ima samo 3600  ), ali što se mene tiče, ništa više od toga... ...pa prešli smo SFC po broju tema jer imamo drugačiji sustav komentiranja epizoda... ...oni komentirasju u jednom toipcu cijelu sezonu, dok mi za svaku epizodu otvorimo novu anketu...
...naš mi način više sviđa...
| uto 04 kol, 2009 2:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Zadnja izmjena: Cvicek; uto 01 ruj, 2009 12:35 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
dodao link
|
| uto 01 ruj, 2009 12:26 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
5.sam ajde da se i meni jednom desilo 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 01 ruj, 2009 12:29 am |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Opet sam u top 5
|
| uto 01 ruj, 2009 12:30 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Kao i uvijek, tokom lijeta je manja posječenost.... ali solidna... u odnosu na 8. mjesec prošle godine nešto više postova ali nešto niža posječenost (76:65) ... I ja i bobo smo izjednačeni u listi top spamera.... kad sam vidio da smo isti, tih pol sata do 0:00 namjerno nisam postao nijedan post da ne ispadnem top spamer 
|
| uto 01 ruj, 2009 12:35 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
znaci bobotu ide naziv, spamer mjeseca 
| uto 01 ruj, 2009 8:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Paaaa... djelimo prvo mjesto 
|
| uto 01 ruj, 2009 9:05 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
da vas pobijedim? 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 01 ruj, 2009 9:09 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: I ja i bobo smo izjednačeni u listi top spamera.... kad sam vidio da smo isti, tih pol sata do 0:00 namjerno nisam postao nijedan post da ne ispadnem top spamer  LOL... ...možda ta titula u tebi izaziva nelagodu...
...pa ide ona shema s Chakotayem i Tuvokom, da se nelagoda lakše podnosi u dvoje... 
| sri 02 ruj, 2009 2:02 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sad ću vas ja prestići 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 02 ruj, 2009 2:17 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|