Sada je: pon 24 kol, 2026 8:40 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 92 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
 Domikon 2009 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Post Re: Domikon 2009
Locutus DM je napisao/la:

ok, a kako vam je organiziran smještaj na drugim konvencijama, koje nisu u ZG....

evo npr. Rikon već riješen :mrgreen: 300kn za dvije noći
Istrakon bil bu navrijeme, zna se :zubo: 250kn također za dvije noći
trebam li dalje :roll: ...

pon 31 kol, 2009 3:06 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

MAHER je napisao/la:
na liburnikonu je bio solidan smjestaj,imao si dvoranu u kojoj se spavalo,koja je bila udaljena od vile u kojoj je bio tulum pa je tamo bilo relativno mirno,mislim nista ekstra obicna prostorija s parketom :)

također šrot :thumbs3: za ubit oko na 2 sata max...

pon 31 kol, 2009 3:08 pm
Admiral
Admiral

Opis Stanja: Valhall Awaits
jbg malo sam manje fina guzica od tebe pa je meni dosta bilo :) i cijene su bile pitomije od ovih tvojih

pon 31 kol, 2009 3:09 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

MAHER je napisao/la:
jbg malo sam manje fina guzica od tebe pa je meni dosta bilo :) i cijene su bile pitomije od ovih tvojih

a gle ja se idem odmoriti jer inače mogu i u ZG ostati, ove cijene su ok jer se radi o dvije noči dok se u DM penje do vrtoglavih 700-800kn/2 noči :beee: NE da sam "fina guzica" već je meni vikend vrijeme kad se odmaram...ja nemam takav luksuz da bum sad na poslu rekel idem si malo prileči ili ranije doma :shocked: zato kaj se nisam dobro naspavao na konu ](*,)

pon 31 kol, 2009 3:14 pm
Admiral
Admiral

kuzim,DM je skuplji za hotel,cak sam i ja bio uzeo u obzir ali previse je ,s druge strane kon je vise ko tulum ( barem meni ) nego odmor,tako da nakon 2-3 dana malo jace odspavas i sve ok

ekipa koja se vratila u negdjelju popodne se mogla odmorit dovoljno do obveza ponedjeljak ujutro

pon 31 kol, 2009 3:14 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

MAHER je napisao/la:
kuzim,DM je skuplji za hotel,cak sam i ja bio uzeo u obzir ali previse je ,s druge strane kon je vise ko tulum ( barem meni ) nego odmor,tako da nakon 2-3 dana malo jace odspavas i sve ok

pitao sam jel tko hoče podjeliti sobu=0 bodova, a daljnje sam ti odgovoril gornjim postom
p.s. poimanje tuluma za mene od min. 19pm- max. 5am i :hallo: :zzz: do 2/3pm

pon 31 kol, 2009 3:19 pm
Admiral
Admiral

jbg zvonko

uglavnom DM ekipa :thumbs2: kaj se mene tice bilo je zakon,bendovi ok bili,tulum dobar i vidimo se iduce godine :)
fala na svemu

pon 31 kol, 2009 3:22 pm
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Ajme Zvonko... pola teme samo o tome koliko košta nočenje u hotelima ](*,)

Što se konova i spavanja tiče, situacija je šarena... negdje je bolje nego u DM a negdje je lošije... ali ovo nije tema o tome. Ako želite, otvorite temu kako se spava na konvencijama, ovdje je to offtopic... prije nešto vremena sam baš i mislio otvoriti temu o tome tipa "Nema spavanja na konovima!" :D

Konovi NISU bili niti će biti mjesto gdje se ideš odmarati... kad idem na kon očekujem da se ta dva-tri dana neću savršeno naspavati, i da ću to možda nadoknađivati kasnije... baš kao što Maher kaže, na kon ideš više kao na tulum nego kao na odmor... ideš biti aktivan a ne se izležavati u hotelu... i može se preživjeti par dana tako... nemamo još 60-70 godina :)

Ekipa iz DM se je potrudila - nemaju dvoranu kao na Liburnikonu pa ju ne mogu za nas stvoriti iz ničega :sarcasm2:
Imaju Dom Mladih i tamo se je moglo odspavati na ništa više tvrdom podu nego na onom u dvorani u Opatiji... po meni su napravili što su realno mogli i nemam zamjerke na to... ostali koji nisu spavali unutra mogli su kampirati vani... ništa manje alternativa nego na drugim konovima... na večini njih ni nemreš kampirati i da hoćeš :)

I dali su i podatke o hotelima ... a i svatko tko u google recimo upiše borik donji miholjac dobit će broj telefona kao prvi rezultat pretrage i bez da i odlazi sa googlea dalje... I BTW, nije 700-800 kn za 2 noći... ako je vjerovati šta je Zmajček napisala, bilo bi 240kn na noć da si još ti išao... 300kn/noć u slučaju WCSa. Jeste puno ali DM nije neko megaturističko mjesto da bi imao toliko izbora kao na morskim konovima... tko nije nimalo avanturističkog duha i može si priuštiti - uzme si hotel, a ostali kao i na večini konova - snalaze se kako mogu...

Ne može se očekivati da će nas na svakom konu ugostiti onako kako nas je Čarobnjak ugostio u Đakovu - nemaju svi takvih mogućnosti... dobro je da se konovi uopće i održavaju s obzirom na sve izraženiju krizu... :thumbs2: :sesir2:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pon 31 kol, 2009 4:26 pm
Commander
Commander

prvo potpis na Cvicekom post.

El Zvonko je napisao/la:
p.s. poimanje tuluma za mene od min. 19pm- max. 5am i :hallo: :zzz: do 2/3pm

tako je nekako i bilo, sta mislis zasto predavanje u nedjelju i subotu pocinje tek poslije 14 sati, bas zbog toga...

ova godina je tako ispala, kriza je, nije se moglo nesto riješiti, ali nagodinu, nadam se bude, pa ces Zvonko, moci spavati u DM za 0,00 kuna u prostoriji di je kauč i u tišini za vrijeme cijelog tuluma, ako bude tulum bude tamo di je bio prosle godine.

pon 31 kol, 2009 4:27 pm
Profil ICQ
Über Trekkie
Über Trekkie

1. Cvicek, naj me delat bedastog :zubo:
-pitao sam TELEFONSKI i najjeftiniji hotel je 350kn/noč izgleda da ni ti ne čitaš gore postove x 2 noči=meni ispada 700 =; neznam kak tebi
-još sam sa likom razgovarao o popustu no nitko nije bio zainteresiran podjeliti sobu tako da bi nas došlo 150kn/noči/osobi :baeh:
2. Ne kažem ja da bi trebalo biti bespatno no 100€...come on people [-X
p.s. nisam mislio na izležavanje u hotelu, no mi koji radimo po cijeli dan kroz vikend moramo i "napuniti baterije" za naporan tjedan a to neču učiniti s time da 2 noći provedem pod vedrim nebesima :zubo:

pon 31 kol, 2009 6:16 pm
Cadet 3rd year
Cadet 3rd year

Sto se tice spavanja, moze se kampirati, cak sam i pripremio 2 satora koja su trazena, a to sto ih ekipa nije odlucila sloziti i spavati u njima je vec njihova stvar. Inace spavanje u satoru u ovo doba godine na madracu na napuhavanje koji kosta 70kn u kauflandu je vise nego ugodno. Mozemo uzeti dvoranu, ali za 10 ljudi ne vjerujem da bi miizasli u susret, mozda za oko 50 kad bi doslo, tada bi se moglo rijesiti nesto na strunjacama u zatvorenom prostoru. Ali mora se tada najaviti tocan broj ljudi (bar otprilike).
Naravno da se nikad nece moci svima udovoljiti, narocito sto se tice glazbe, rasporeda, teme, gostiju, ali to je ipak samo zabava pa tko je zainteresiran za dobro druzenje i dobru klopu doci ce i na godinu. Sto se mene tice , stvarno volim kad dodjete.

uto 01 ruj, 2009 12:54 am
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Opis Stanja: manipulative and psychotic
Ma ljudi uopce se ne brinite oko spavanja sljedece godine, ja ne vidim u cem je problem :neznam:

Sto se spavanja tice, sve je bilo sasvim dobro organizirano :thumbs2:

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

uto 01 ruj, 2009 12:59 am
Cadet 1st year
Cadet 1st year

Ja se nadam da ćemo do iduće godine pokušati popraviti određene propuste. Što se tiče incidenta oko buđenja rano ujutro u subotu, to se može riješiti zaključavanjem ulaznih vrata u dogovoru s organizatorima , tako da ne bude neželjenih posjeta. Kvaliteta i zanimljivost nekog događaja uvijek ovise o količini financijskih sredstava i entuzijazmu ljudi koji organiziraju takve stvari. mislim da je stvarno dosta dobra solucija, da recimo stvarno uzmete sobu u hotelu vas par i podijelite troškove, jer čini mi se da nakon što se dobiju ključevi u hotelu da ako vas je i malo više da nitko ne bi trebao praviti problema u hotelu oko toga, a onda ako vas je recimo 3 ili 4 u sobi koji žele mir , a ne vole baš šatorski smještaj to bi znači bilo nekih 60 do 70 kn po osobi. ili stvarno neki privatni smještaj, vjerojatno bi se za tako neke pare našlo par ljudi u DM koji bi iznajmili neku kuću, sobu ili stan.
U svakom slučaju mi smo se nastojali potruditi koliko smo mogli da bude zanimljivo, a za svake prijedloge i kritike koje bi vodile podizanju kvalitete događaja smo otvoreni.

uto 01 ruj, 2009 1:58 am
Cadet 3rd year
Cadet 3rd year

Zapravo ovo s iznajmljivanjem kuce mi se cini kao dobra ideja, a znam da u DM ima dovoljno praznih kuca koje bi se sigurno mogle za relativno male pare iznajmiti. Na godinu probajte samo malo ranije saznati broj ljudi, a mi cemo probati taj dio rijesiti kvalitetnije, jer bi htjeli da vas dodje sto vise iz USS Croatia iz Zagreba. NAdam se na godinu i vise ljudi iz Djakova, koji ce doci zajedno sa Carobnjakom, bez kojeg bi organizacija DOMIKONA svakako bila puno teža i kojem se moram jos jednom posebno zahvaliti.

uto 01 ruj, 2009 3:53 pm
Commander
Commander

http://inmagazin.dnevnik.hr/multimedia/ ... oljac.html

uto 01 ruj, 2009 9:19 pm
Profil ICQ
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 92 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: