|
Sada je: pet 07 kol, 2026 6:05 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Aha, nekoga je Chaky zaboravio. I to zapovjednika osiugranja tj. security (!!!!!!!!)
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 21 srp, 2006 11:19 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Pa obično je šef osiguranja na tacticalu, nije li?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 22 srp, 2006 2:41 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Je, ali zašto se ne bi uvela i ta opcija jer osiguranje na brodu je, koliko sam upoznat, odvojeni department.
Siguran sam da je Chakiju to promaklo, a ja sam mu tada kad sam mu pomagao da to složio zaboravio reći.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 22 srp, 2006 4:33 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ne moramo sad ići po odjelima. Ovo što smo pisali je sastav osoblja na mostu (osim medical officera koji može bit prisutan, ali i ne mora.) Ako ćemo secirati posadu na odjele i pododjele, napisat ćemo knjigu. Naravno da je osiguranje važniji odjel od održavanja plazmenih vodova, ali nećemo sad sitničarit, znamo na što se ovdje fokusira pažnja.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 22 srp, 2006 10:34 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: ned 23 tra, 2006 5:35 pm Postovi: 358 Lokacija: Vulcan
|
Kapetan: Jean-Luc Picard
Prvi časnik: Worf
Tactical: Tuvok
Science: Jadzia Dax
Medical: Holodoc
Engineering: La Forge
Conn: Paris
Comm: Hoshi
Ops: Data
_________________ http://s5.gladiatus.com/game/c.php?uid=141511
|
| čet 03 kol, 2006 10:02 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Kapetan: Jean-Luc Picard Prvi časnik:Spock
Security: Malcom Reed Science: Jadzia Dax Tactical: Tuvok Medical: Julian Bashir Engineering: Scotty Conn(kormilo): Tom Paris Comm(veze): Hoshi Sato Operations (Ops): Miles O'Brien
| pet 04 kol, 2006 2:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Kapetan: Archer
Prvi časnik: Spock
Tactical: Reed
Security: Odo
Science: Jadzia Dax
Medical: Holodoc
Engineering: Tucker
Conn: Paris
Comm: Hoshi
Ops: Data
Hmmm, pitam se kako bi se slagali Archer i Spock, haha 
|
| sri 06 ruj, 2006 9:22 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: ST dream team
da ozivim jos jednu temu iz mrtvih...
ajde napravite jednu najbolju posadu od svih posada iz STa
dakle izabrati po jednog kapetana, prvog casnika... itd.
Kapetan: Prvi casnik:
Science: Tactical: Medical: Engineering: Conn(kormilo): Comm(veze): Operations (Ops):
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 18 sij, 2008 4:02 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Baš sam mislio otvorit ovakvu temu no srećom nemoram, jer sam je našao BTW u popisu časnika fali counselor (savjetnik/savjetnica)
Evo mog popisa:
Captain: Jean-Luc Picard (vrhunski diplomat, kulturan, obrazovan, pristojan, staložen, strpljiv..., spreman učinit sve za svoj brod i posadu) Number One: Spock (iako sam se predomišljao između njega i Rikera, Spock mi je ipak bolji) Counselor: Ezri (slatka, komunikativna i opuštena) Tactical: Worf all the way (uvijek je trigger happy ) Engineering: Trip (unatoč tome što je najmlađi, čini mi se da je nekako najiskusniji i najprivrženiji tom poslu) Science: Data (dovoljno će valjda bit da kažem da je android sa nadljuskim sposobnostima) Operations: Seven Of Nine (ovo uopće ne trebam komentirat, valjda ) Medical: Phlox (vrhunski doktor i znanstvenik, pristupačan, zabavan i jako drži do etičkih načela) Helm: Paris (odličan kormilar) Communications: Hoshi (odlična lingvistica, tj. vrlo talentiran jezik )
Brod: Refitani Enteprise E (Sovereign X klasa)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 16 ruj, 2010 4:36 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Kapetanica: Kathryn Janeway Prva časnica: Kira Nerys Savjetnica: Guinan Taktički časnik: Odo Strojar: Miles O'Brien Znanstvena časnica: Sedma od Devet Operativna časnica: Jadzia Dax Liječnica: Beverly Crusher Kormilo: Tom Paris Časnica za vezu: Hoshi Sato
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 16 ruj, 2010 4:50 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Kapetan: Jonathan Archer Prvi časnik: Sisko Znanstvena časnica: T'Pol Savjetnica: Guinan Taktika: Malcom Strojar: Scotty ili LaForge Operativni časnik: Worf Liječnik: The Doc Kormilo: Tom Paris Veza: carica Hoshi Sato
brod: Enterprise E
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 16 ruj, 2010 7:02 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Kapetan: Ben Sisko - odličan u ratu, odličan u diplomaciji, odličan balans u religiji (za slučaj da će biti potreban negdje, a da nije Bajor). Prvi časnik: Will Riker - Spock je možda poznatiji, ali Spock bolje dolazi do izražaja kao protuteža narajcanom Kirku. Riker je bolji zbog away misija. Science: 7/9 - ona je praktički stručnjak u skoro svemu, kao Data. Izuzev biologije, gdje bi možda imala prevagu nad Datom, tak da je Annika brocka znanstvenica. Tactical: Tuvok - jer je totalno hladnokrvan u svojoj egzekuciji. Doctor: Bashir - simpatičan karakter u kombinaciji sa turbo GMO znanjem. Nurse: Phlox - bolje da me liječi simpatičan karakter sa pijavicama nego najsuvremenija medicinska tehnologija sa odvratnim bed-side-mannersima. Engineering: Miles O'Brien - he CAN change the laws of physics. Conn(kormilo): Ro Laren - RAVNOPRAVNOST SPOLOVA. I žene mogu biti kamiondžije. Comm(veze): - kog briga... Operations (Ops): Data - zato jer je carčina. Zato jer kalkulira sve moguće varijable. Zato jer s njime nema zajebancije. I ak ima, on ju ne kuži. Councelor - Quark - zbilja, ljudi se najviše povjeravaju barmenu, pogotovo kad je alkohol u igri, tak da tu Guinan ispada. Security: Odo + MACO - umjesto krhkih djevojčica sa fejzorima (kao u VOY) ili topovskog mesa redshirtsa (kao u TOS), zamisli brodsko osiguranje sa specijalcima na čelu sa metamorfom. A kad ponestane torpedoa: Wesley Crusher - skupa s njegovom garderobom koja uključuje odvratno debele smeđe pulovere i roze hlače. Pa čak i Garak ima više smisla za modu. __________________________________________________________________ Edit - umjesto bullshitanja, evo jedan drugi nightmare team: EL HEFE: LUTHER SLOAN - sve vidi, sve zna, nastupa kao pijun iako je kralj, šef svega, nedodirljivi gospodar Federacije, ili u ovom nightmare team slučaju, kapetan broda koji u svakom trenu zna što se događa pod njegovom komandom.XO: THOT GOR - nemilosrdan i proračunat pri naređivanju napada velikih vojska u pohode; za njega je predviđanje žrtava samo statistika, a pri izvršavanju zapovjedi koje dolaze odozgo, on pokazuje (kao i njegova vrsta) neupitnu odanost; tak da bi Gor bio odličan executive officir Sloanu.KAUNSELR: KOR; SIN RYNAROV - ne ona senilna pijandura iz DS9 ere, već odličan procjenitelj karaktera svog suparnika na temelju čega planira slijedeće akcije; Kirka je vidio kao sebi ravnog i to ne zbog položaja zapovjednika već po identičnom ratnom mentalitetu; stoga u ovoj nightmare eliti Kor bi bio taj koji će procjenjivati mogućnosti protivnika.ČIF INĐINJIR: ANNORAX - sama činjenica da je ovaj lik konstruirao mašinu od koje je brod imun na prolaznost vremena, čini Annoraxa glavnim strojarom, likom koji će kalkulirati gdje i kada pomaknuti ovu nightmare ekipu da napravi idući potez.VEPONS OFISR: DEGRA - poštenjak, iako su ga u ENTu nabrkali da napravi oružje masovnog uništenja; njegovo znanje bi se moglo iskoristiti u iste svrhe; da bude glavni časnik naoružanja na ovom nightmare brodu.DOTUR: EQUINOX EMH - sve zna što i kolega mu s Voyagera, samo ovaj nema moralnih zapreka. U slučaju zarobljenika, Doc bi bez problema mogao doći do potrebnih informacija, jer neće trebati mlatiti ni mučiti već je dovoljna jedna inekcija.REDŠRTSI: KAZONCI - podjednako su jaki kao Klingonci, podjednako agresivni, samo bez toliko časti. Njih bi koristio kao osiguranje ili kao pješadiju u slučaju istrebljenja posljednjih ostataka protivnika. Nije ih šteta.Nema znanstvenog časnika. Ovo je brod za osvajanje. Namjerno sam izostavio neke uber rase tipa Augmente, Borgove ili JemHadare iz jednostavnog razloga što su njihove fizičke karakteristike nejednake gore navedenim članovima posade. Istina da su ti likovi na ovaj ili onaj način poraženi, al njihovi zapleti ih čine dobrim evil overlordsima sa podjednakim psihofizičkim karakteristikama.
|
| ned 08 tra, 2012 6:30 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Kapetan: Jonathan Archer Prvi oficir: Spock Nauka: Data Takticki: Worf Lekar: The Doctor Inzernjestvo: Trip Kormilo: Tom Pariis Operativni:7of9 Veza: Hoshi Sato Bezbednost: Odo
| ned 08 tra, 2012 6:50 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|