|
Sada je: čet 04 lip, 2026 3:58 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 2x03 - Projections
Projections (Projekcije) Sezona: 2. Epizoda: 03 Datum premijere: 09-11-1995 Prikazana na HRT-u: 23-07-2009
Scenarist: Brannon Braga Redatelj: Jonathan Frakes
Stardate: 48892.1
Gostujuci glumci: * Dwight Schultz - Barclay Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra)
Računalo aktivira medicinski program za nuždu (EMH), a kao razlog navodi opću brodsku opasnost. Kada Doktor zatraži računalo da skenira brod, otkriva da su svi članovi posade bili prisiljeni napustiti brod. Kasnije, susreće B'Ellanu, koja kaže da su ona i kapetanica ostale kako bi pokušale spriječiti proboj warp jezgre prouzročen Kazonskim napadom; ostala posada je pobjegla u kapsulama za spašavanje. Obaviješten da ozlijeđena kapetanica treba njegovu pomoć, Doktor dolazi na most, zahvaljujući novim holoemiterima postavljenim po cijelom brodu.
Detaljnije informacije: Memory Alpha
Kompletan scenarij: Projekcije
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 22 srp, 2009 9:58 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 2x03 Projections
Ova epizoda jako slici na TNG epizodu , remember me sa doktoricom beverly crusher koja ima slican problem kao EMH ,a i ima jos jednu poveznicu sa TNG-om a ona je reginald barclay , bas je lijepo bilo vidjet rega opet  , sta vise TNG veza u seriji , to bolje .. Smisno je kada neelix gađa kazonca sa povrcem i kada doktor izbrise parisa  , cini mi se da je ovo iskustvo bilo dobro za doktora jer je osjetio kako bit ziva osoba na neki nacin a i bio u svom svijetu prvi put , cak mu je lipo njegova "zena" kes natuknula da mozda postaje zivo bice polagano , halucinacija mu je zapravo bila dobra stvar  9
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 23 srp, 2009 2:18 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
jeeee... Frakes opet redatelj... i to jedne jako dobre epizode...
Barclay mi je bio malo previše Barclay... na početku ono njegovo hodanje gore-dolje i nervoza činili su mi se malo pretjerani... ali kasnije je ispravio stvar...
The Doc mi je bio legendaran kad je otkrio da krvari i kad je izbrisao Parisa...
po meni je zaslužila 8
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 23 srp, 2009 3:39 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ova mi se epizoda jako svidjela jer je omogućila doktoru da osjeti kako je biti živo biće - uvijek je jedini hologram među osobama, a sad je bio jedini od krvi i mesa među hologramima. Reginald Barclay mi je također bio super - on mi je među najdražim likovima jer se u nekim stvarima identificiram s njim. I super je što je doktor počeo filozofirati, baviti se, kako je rekao, ezoteričnim stvarima. Devet.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 23 srp, 2009 8:57 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Pa bilo koja epizoda gdje doktor ima glavnu ulogu mora biti dobra...Samo zanimljiva je bila da doktorova psiha... Hologram koji je mislio da je živo biće koji je pak za sam sebe mislio da je hologram...pomalo zbunjujuće. Ocjena 9. No jedna stvar mi nije bila jasna.. Kako je moguće da su ga napočetku nastavka mogli prebaciti iz bolnice na most i restoran... a kasnije nisu mogli? Što se to dogodilo i promjenilo???
| čet 23 srp, 2009 9:09 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...doc je sam na brodu... ...Kazonci su kao napali brod i B'Elanna, Janeway i Neeelix jedini su na brodu... uz njega...
...doc shvati da je on zapravo na neki nacin ziv... ...Barclay dode u posjet...
...hm, zanimljivo... doc je zapravo zapeo u holodecku...
...pa zanimljiva kaoticna situacija doca u holodecku... ...7 od mene...
| pet 24 srp, 2009 1:52 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Neka bude 8  Sve najzanimljivije ste već spomenuli - filozofija oko toga što se smatra živim bićem (mogu se povući paralele s Datom), pojavljivanje Barcalaya i sl. Ono s Neelixom, Kazoncem, gađanjem s povrćem i tavom je više bilo za nekakvu dječju seriju nego za Trek...  ali opet - to je samo Doktorova mašta - on izgleda ima zanimljivo mišljenje o Neelixu  Naj quote: TUVOK: "In fact, except for the computer problems, it has been an uneventful day."  Mimi Sky je napisao/la: Barclay mi je bio malo previše Barclay... Vjerojatno si zaboravila kakav je Barcalay bio pri prvom pojavljivanju u TNGu.... ali i kasnije... sad je čak i bio sasvim solidan  Suikotreki je napisao/la: No jedna stvar mi nije bila jasna.. Kako je moguće da su ga napočetku nastavka mogli prebaciti iz bolnice na most i restoran... a kasnije nisu mogli? Što se to dogodilo i promjenilo??? S obzirom da se je radilo samo o doktorovoj "psihi" - on je to tako sebi umislio, plus što se događalo oštećivanje njegovog programa, pa su možda neki potprogrami prestali raditi kako spada... Mr.bobo je napisao/la: ...doc je sam na brodu... ...Kazonci su kao napali brod i B'Elanna, Janeway i Neeelix jedini su na brodu... uz njega...
...doc shvati da je on zapravo na neki nacin ziv... ...Barclay dode u posjet...
...hm, zanimljivo... doc je zapravo zapeo u holodecku...
...pa zanimljiva kaoticna situacija doca u holodecku... ...7 od mene... Bobo, zašto ti kod komentiranja epizode najčešće samo napišeš par natuknica radnje? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 02 kol, 2009 11:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: 2x03 - Projections
...a neznam, to je neki moj način komentiranja... ...ubacim i ja pokoji svoj komentar...
| pon 03 kol, 2009 1:42 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Vrhunska trek epizoda sa dosta smijeha a zavrzlama ... 9
|
| sri 02 ruj, 2009 2:23 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Prošlo je vrijeme kad sam mogao dati svoj glas, pa ću samo napomenuti kako je ovo kronološki prva epizoda u kojoj se spominje ime dr. Lewisa Zimmermana. Na HRTu smo ga vidjeli u jednoj epki DS9-a, no zbog paralelnosti dviju serija, ova epizoda dolazi daleko ranije.
|
| sri 02 ruj, 2009 5:21 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|