|
Sada je: sub 22 kol, 2026 4:25 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Akcija za otkup Stargate serija i/ili reprizu TOS-a i ENT-a
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: Akcija za otkup Stargate serija i/ili reprizu TOS-a i ENT-a
Racunajte i na moj glas SG FTW ili ostatak Treka FTW nije bitno samo da se ide 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 30 lip, 2009 5:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: To admin namjerno sad neće da da jer ne želi najezdu SF-ovaca A da mi stvarno pokrenemo online peticiju? Treba samo netko da skicira tekst (meni se ne da). Yap, iskusan je HRT-ov mod Maks po tom pitanju. Ja ću skicirat, čim stignem. BTW. svakako bi bilo od koristi da po principu "šalji dalje", postamo unificiranu obavijest o akciji na forume koje posjećujemo, nevezano jesu li u pitanju SF forumi.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 30 lip, 2009 6:25 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Evo, Miro i ja napravili peticiju, pa ako vam je stalo do SF-a, znate što činiti (i bez neprikladnih komentara uz potpis, tipa: "HRT su đubrad" itd, ajmo bit civilizirani  ) http://www.petitiononline.com/sfhrt/petition.html
|
| uto 30 lip, 2009 8:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Yap, kako bi rekla Katica u Scorpion, Part I - "only happay toughts". Dakle, civilizirano, afirmativno,a poželjno i ulizivački.  Uskoro slijede daljni koraci, tipa Facebook stranice, sad to preko vikenda malo razradimo, da se ljudi počnu uključivat u rad na akciji. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 30 lip, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Uf, al ste zagrizli, potpisujete sve u šesnaest!
Stvarno vam zavidim na entuzijazmu, majke mi...
|
| uto 30 lip, 2009 9:23 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Najbolje je da se to stavi i na prvi post, link za peticiju i forum. Trebao bi netko to staviti i na ufp, scfi i na svestrani forum.hr. Treba rasprostraniti to, a ne tu postnuti i nadati se da ce nas tu dvadesetak potpisati. Ja cu ovo staviti na forum nase STO flote, probat cu ga stavljati i reklamirati sto je vise moguce. Ja sam potpisao, red je na vama ostalima. 

|
| uto 30 lip, 2009 9:31 pm |
|
 |
|
bubica
|
Lucius je napisao/la: Najbolje je da se to stavi i na prvi post, link za peticiju i forum. Trebao bi netko to staviti i na ufp, scfi i na svestrani forum.hr. Treba rasprostraniti to, a ne tu postnuti i nadati se da ce nas tu dvadesetak potpisati. Ja cu ovo staviti na forum nase STO flote, probat cu ga stavljati i reklamirati sto je vise moguce. Ja sam potpisao, red je na vama ostalima.  Razglasit će to Miroslav, nema brige za to.
|
| uto 30 lip, 2009 9:32 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ajme, nisam se logirao na taj HRT-ov forum već stoljećima...  Treba se sjetit nicka i passworda.  EDIT: a nije bio neki problem sjetit se. 

|
| uto 30 lip, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
Admiral
|
35 potpisa za sada, slabo to ide. Jos uvijek nisam dobio hrt response mail -.-'

|
| sri 01 srp, 2009 7:51 pm |
|
 |
|
bubica
|
Ljudi su lijeni za potpisat se... Zaista sam razočaran...
|
| čet 02 srp, 2009 12:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...potpisao sam... tek kao 43... i začudio se ako samo tako malo potpisa... ...jamo SF-ovci... dajte svoj glas... !!
| čet 02 srp, 2009 11:29 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Benedikt XVI
|
| čet 02 srp, 2009 12:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
I šaljite mailove na hrt@hrt.hr , posebice dok admin na forumu ne odobri postanje novoregistriranima.
Benedikt XVI
|
| čet 02 srp, 2009 12:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Akcija za prikazivanje Stargatea i ostalih SF serija na HRT-u Prije nekoliko dana na Prvom programu Hrvatske Televizije započelo je repriziranje znanstveno fantastične serije Zvjezdane Staze: Voyager, na radost velikog dijela poklonika SF-a kojima je ta serija predstavljala prvi susret sa omiljenim žanrom. No prosječan, manje upućen gledatelj mogao bi pomisliti kako se navedena serija po tko zna koji put reprizira zbog malenog izbora kvalitetnih serijala, dok je u stvarnosti potpuno suprotno. Izbor vrhunskih (i kultnih) SF serija zbilja je ogroman, a veliki dio njih nikada nije imao prilike doći do naših malih ekrana. Tu konkretno mislimo na sjajne Stargate SG-1 i Stargate: Atlantis - spin off serijale filmskog hita iz 1994., neponovljivi kultni Farscape, seriju koju kritika već godinama diže na pijedestal kao primjer vrhunske znanstvene fantastike, te Star Trek: Enterprise, posljednju TV inkarnaciju Zvjezdanih staza koja je na nacionalnoj televiziji doduše prikazivana, ali vrlo neredovito i u sramotnim terminima, a nerijetko je bila i gurnuta na HRT Plus, program koji je dostupan jako malenom postotku gledatelja i nije obuhvaćen TV pretplatom. Cilj ove akcije je iznova pokazati koliki interes za žanr znanstvene fantastike još uvijek postoji među hrvatskom TV publikom, pubikom čiji dio itekako žali što nema priliku uživati u kultnim serijama kao što su Stargate, Farscape i Enterprise, ali i remasterirana Originalna Star Trek serija (TOS). Stoga vas pozivamo da date svoj doprinos u oživotvorenju ove akcije, jer je svaki glas važan, da opet pokažemo kako u Hrvatskoj ima značajan broj velikih fanova žanra. A svoj doprinos možete dati na slijedeće načine: 1. Glasanje u online peticiji koja će biti upućena na adresu HRT-a 2. Slanje mailova na adrese pri HRT-u: hrt@hrt.hr i program@hrt.hr3. Postanjem u slijedećim temama na HRT Forumu: a) Repriza Star Trek: Enterprisea i Originalne serije (TOS)b) Akcija za otkup Stargateac) Stargate, Battlestar Galactica, Farscaped) Stargate SG-14. Učlanjenjem u Facebook grupu posvećenu akciji i obavještavanjem vaših prijatelja na Facebooku od dotičnoj 5. Otvaranje tema na forumima koje posjećujete (uključeni i forumi koji se ne bave znastvenom fantastikom), a u svrhu obavještavanja o ovoj akciji. 6. Stavljanje obavijesti o akciji na vaše osobne web stranice. Sve aktivnosti tek su početak jednog procesa, za koji se nadamo kako će nas dovesti do željenih ciljeva. Međutim, da bi akcija uspjela, svatko od nas treba dati svoj doprinos. Štoviše, pozivamo vas da nam se javite sa svojim idejama, prijedlozima i novim načinima odobrovoljavanja HRT-a na otkup i prikazivanje.
Benedikt XVI
|
| čet 02 srp, 2009 7:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A bilo bi dobro nazvati i Službu gledatelja HRT-a , sa prijedlozima za otkup: (01) 6342 634 Isto tako, valja napomenuti kako admin na HRT-ovom forumu dosta sporo šalje odobrenja novoregistiranim članovima foruma, pa neka se oni koji imaju problema svakako obrate n Informatiku HRT-a : hrtinf@hrt.hr
Benedikt XVI
|
| čet 02 srp, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|