|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sri 10 lip, 2026 8:11 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Pogodi epizodu [Stargate]
Ant je napisao/la: ajde da puknem... There But For the Grace of God! Not... Dejanira je napisao/la: e pitanje... ako ne znao ime epizode, jel mozemo opisat radnju? jel se to priznaje?  Možeš probat, pa ću vidjet kolko sam zadovoljan opisom, pa ću odlučit... PS inače, dajte ga pogledajte... nije li car! Ma bog! 

|
| ned 28 lip, 2009 1:22 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira je napisao/la: e pitanje... ako ne znao ime epizode, jel mozemo opisat radnju? jel se to priznaje?  ha, ako cemo se tako igrati, onda... Rules of Engagement! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 28 lip, 2009 2:12 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Indeed!

|
| ned 28 lip, 2009 2:16 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
evo jedan ljepi cap za laku noc:  (meni jedna od boljih epki...) (joj, kako volim stargate technobabble!)
|
| ned 28 lip, 2009 2:18 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Peta sezona?
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 01 stu, 2009 12:49 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
akhm, ovoga, da, ja lagano zaboravih na ovaj topic. u svakom slučaju, radi se o prvoj sezoni (ako se ne varam, jer više se ni sam ne sjećam baš najbolje.  )
|
| uto 03 stu, 2009 10:13 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
BUMP Radi se o drugoj sezoni Epka A matter of time. Crna rupa s druge strane vrata usisava sve u SGU u crvotočinu, a vrijeme ide sporije nego gore na površini. Ou jea. Evo vam nova. 
|
| uto 09 vel, 2010 10:33 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|