Sada je: pon 03 kol, 2026 10:18 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 16 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
 Nosozabadalica 
Autor/ica Poruka
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Post Re: Nosozabadalica
Komično...kao leksikoni u osnovnoj školi.

Ajd da i ja piknem sebe uz par mojih kategorija

Visina: cca 187 cm

Boja očiju: Zelenosivoplava

Boja kose: Smeđa

Što znači moje ime: Da sam drag

Na televiziji najradije gledam: Ako ima neki sportski spektakl onda to. Ostalo mi je sve uzalud. Osim možda pokojeg dobrog dokumentarca kojeg moram čekat u gluho doba.

Omiljeno piće: H2O. Znam, bezlično je i bezbojno i bezokusno, al ne mogu bez nje.

Omiljeno jelo: Home made pizza. To je umjetnost slaganja i umjetnost konzumiranja

Omiljena boja: Crna. Ide uz moj vedar karakter.

Omiljeni zvukovi: Lagano pljuckanje kiše, kreket žaba u daljini prije te lagane kiše

Omiljeni miris: Pokošena trava, bagremov cvijet, home made pizza, i onaj miris hladnoće kad izađete van a vani je -10°C

Što volim raditi krajem tjedna: Nemam pojma...kak mi puhne

Gdje se vidim za deset godina: Da bar u penziji

Što prvo pomislim ujutro: Ne opet...ajde dan...prođi...

Nakon koliko puta što odzvoni mobitel ili telefon se javljam: Ovisi tko zove. Ne da mi se javljat na mobitel.

Sladoled od čokolade ili vanilije: Čoko. Vani. Ne znam. Obadva Obadva.

Spavam li s plišanim igračkama: Heh...

Bojim li se grmljavine: Začudo, da. Grom mi je već triput opalio u kuću, tako da svaka oluja donosi izvjestan strah od ponavljanja te nezgode i eksplodiranja dijelova kućanstva.

Što nosim u krevetu: Boxe

Kad odrastem želim biti: Kengur

Tetovaže: su mi bezveze

Omiljene žvakaće: bilo koje ljutkaste koje se ne razvodne nakon 8 sati neprestanog žvakanja. Volim žvakati. Preživati kao govedo.

Omiljeni citat: ''Sve vas nabijem na kurac, jebo vam b*g mater'' (Zdravko Mamić)

Jesam li kad biozaljubljen: Jesam

Koje su mi boje zidovi u sobi: Bijele i bijele

Čaša je polupuna ili poluprazna: Poluprazna

Coca-Cola ili Pepsi: Whatever. VODA.

Ljevoruk, desnoruk: Desnoruk...ali i lijevonog

S koliko prstiju tipkam po tipkovnici: Sa 10

Što prvo uočavam kod osobe suprotnog spola: Pa ako je neki atrubit uočljiv, normalno da ću to prvo primjetit, bilo da se radi o sisama, guzici ili okicama.

Što mi se nalazi pod krevetom: Prašina i laminat

Volim li nasmijavati ljude: Kako kad. Dok me krene, ne moram se ni truditi. A ponekad se trudim ražalostiti ljude.

Jesam li ikad počinio zločin: Možda jesam.

Jedan ili dva jastuka: Jedan

Kućni ljubimci: Pas, mačak, mačak, mačka, pčele, koke, pure, patke, pajce. To je to.

Omiljeni filmovi: Heroj, Kuća letećih bodeža, Forrest Gump, Ja ću budan sanjati, Pakleni šund...

Glazba: Metal, Elektronika, Klasika

Hobiji: Pisanje, gledanje Treka, povremeno trčanje, živciranje drugih, živciranje sebe

Pasta za zube: Ona u tubi. Ima je u dućanu za kupit.

Slažem li se s obitelji: Ne baš

Omiljeno pivo: Sve mogu proći osim Osječkog i onih žnj brendova velikih trgovačkih lanaca

Omiljena pjesma: Pffff....nemam pojma...da krenem nabrajati, trebao bi zaseban podforum

Omiljeni praznik: Majmunovo. Uvijek je dobro tada, a nikak da upamtim na koji datum to pada.

Omiljeno godišnje doba: Jesen; ali ona kasna, kada je drveće mrtvo, a hladan zagrljaj zime nije došao

Omiljena prirodna pojava: Magla Magla Maglušina

Najbolja Star Trek serija: Deep Space Nine

Ne volim: kad ljudi hodaju kao Smogovci ulicom pa zakrče prolaz, ili kad mi se kiše na ulici

U kojoj državi bi volio živjeti: Negdje na Skandinaviji ili Kanadi. Samo da je hladnije

Najdraže povijesne ličnosti: Gaj Julije Cezar, Galileo Galilei, UrghUrghUrgh (to je onaj koji je ukrotio vatru)

Vjernik: Ne. Kršten, pričešćen, krizman, ali to se izgubilo. Ako je i bilo toga uopće.

Ne mogu bez: slatkoga. Bilo da se radi o kolačima, pekmezu, ili bombonima, ali moram nešto slatko glodati.

Na što bih se odvažio: na odlazak u Big Brother kuću. Iz zajebancije. Premda znam da bi za tjedan dana izletio van.

Što bih probao: skočiti padobranom, iako imam neki tremor od visina, mislim da je to najbolji način da se razbije taj tremor.

Plavuše, brinete, crnke...: samo ne plavuše

Omiljeni pozdrav: a'e

sub 27 lip, 2009 10:13 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 16 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: