Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Re: DJ Krmak
Volim neke njegove pjesme iz razloga što ismijava Pop-Folk scenu i životnu situaciju u BiH.
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
Ne slušam ga, stoga niš ne mislim o njemu
edit: zanimljivo da sam ovo napisao negdje drugdje već bi dobio zajedljivu primjedbu u nečijem kutku "da ak ga ne slušam, kaj pišem"
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Alokin je napisao/la:
E on već spada pod šund...
Hm, e vidiš on po meni spada u onu rubnu zonu. No on se samo jako dobro zaje8ava, a ne kao pevaljke (Ceca, Dragana Mirković, Dara Bubamara) koje zarađuju na tuđem pomanjkanju dobrog ukusa. Volim nasu klopu i ovu Evropu vise volim sira od Roberta de Nira
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
Molim moderatore ili GM-e da ovu temu maknu iz mog kutka u za to predviđen forum jer ovo nije PrincMathiasov kutak nego moj. Hvala!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
imaš li opciju "delite"
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
El Zvonko je napisao/la:
imaš li opciju "delite"
Pa imam ali opet si mislim ako Princ želi tu temu onda neka mu bude. Ali mislim, otkud nekome pravo da otvara teme koje želi u nečijem kutku. Zašto nema svoj?!? Ok je Prinčeva tema o Alternativnoj povijesti. Ok, povijest spada u moj kutak, ali ovo ne. Ne znači ako sam otvorio teme o nekoliko pjevača koje slušam da se može otvarati tema o nekom tamo pjevaču kojeg ne slušam.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
T'Grel je napisao/la:
Pa imam ali opet si mislim ako Princ želi tu temu onda neka mu bude.
onda ti mogu GM-ovi moveati u zoff ili prikladniji podforum-pošalji PM nekome
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.