|
Sada je: čet 27 kol, 2026 4:42 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Avatari & Potpisi
Eto... dok nam Frenky ne vrati naše stare činove, stavio i ja novi avatar - Superhika, da bude u skladu s činom 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 22 lip, 2009 2:42 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Eto... dok nam Frenky ne vrati naše stare činove, stavio i ja novi avatar - Superhika, da bude u skladu s činom  Zakon Cviček
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 22 lip, 2009 2:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Hvala  To je samo privremeno, onda vračam stari ili neki novi... Palo mi je na pamet da stavim u avatar Grega Graffina, ali smatram da nisam dostojan toga Promjenih i sig, ista pjesma - drugi stih....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 22 lip, 2009 3:21 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ja promjenih oboje... 
| pon 22 lip, 2009 5:21 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Sviđa mi se promjena
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 22 lip, 2009 5:29 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cvicek, čin ti još uvijek nije dobar. To ste pomiješali s Antom. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 22 lip, 2009 7:40 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
|
| pon 22 lip, 2009 7:46 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Uuuuu...nisko...tj.podlo...  Kako si znao da mi je radoznalost slaba točka? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 22 lip, 2009 7:50 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Uuuuu...nisko...tj.podlo...  Kako si znao da mi je radoznalost slaba točka?  ide se mrina odma za moderatora prijaviti
|
| pon 22 lip, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Neznam, jel pravo mjesto za pitanje. Vidim da je limit za sig od 300 znakova ... jel ima neki neki limit i za samu velicinu (ljudi znaju imat dosta velike slikice? ) [Ako sam OT samo recite  ]
|
| pon 22 lip, 2009 8:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Članak 2.05 Korisnički potpis (signature) ne smije sadržavati više od 8 linija teksta, maksimalno do 300 znakova. Ukoliko koristite grafički potpis, on ne smije biti veći od 600 x 150 točkica (pixela) i mora biti manji od 200KB. Potpise koji ne poštuju ovaj stavak osoblje će ukloniti.
|
| pon 22 lip, 2009 8:50 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Danke. (Odo procitat "frenkijevo" dijete  )
|
| pon 22 lip, 2009 8:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
ernesto je napisao/la: Danke. (Odo procitat "frenkijevo" dijete  ) Hm... ako je frenky (opravdano) otac Pravila foruma, šta sam onda ja i ostali koji smo dodavali svoje komentare šta treba dodati i promjeniti? 
|
| pon 22 lip, 2009 8:55 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nego, je li bi ovaj avatar bio društvenoprihvatljiv? 
|
| pon 22 lip, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|