| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 TEDDEA LIVE!
| ned 07 svi, 2006 4:06 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eto zato smo mi trekkeri na losem glasu
čuju ovakvog fana i odmah zaljuce da su svi takvi 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 07 svi, 2006 4:13 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Sada čak imate i ugođaj mog divnog GLASA 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 07 svi, 2006 4:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Chaky je napisao/la: eto zato smo mi trekkeri na losem glasu čuju ovakvog fana i odmah zaljuce da su svi takvi 
E sad ti odi s njom u dučan po 2 litre kole. 
| ned 07 svi, 2006 4:15 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Kaj je loše u tome što želim svijet onakav kakav je svemir u STAR TREKU???
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 07 svi, 2006 4:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 ... zelim svemir kao onaj u Star treku...
 ... mislim da nije problem u tome kakav svemir zelis ,
nego kako ga zelis ostvariti ,
... tj. probaj malo strpljivijim metodama.
Go Teddea Go.
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| ned 07 svi, 2006 5:24 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
cjoooj, meni nikak da se otvori taj link  kaj je to uopće? 
_________________ njanjanja
|
| ned 07 svi, 2006 5:38 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Moje metode su po meni ok,
uostalom kada pokušaš ljudima nešto strpljivo objasniti oni te u većini slučajeva ne poslušaju 
|
| ned 07 svi, 2006 5:41 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lil'Mee je napisao/la: cjoooj, meni nikak da se otvori taj link  kaj je to uopće? 
desni klik na link i "save as" (ili "save link as") i sacuvaj si to na disk negdje
to ti je mp3ica teddee kako prica o .... skini i poslusaj 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 07 svi, 2006 5:47 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
bome i oću 
_________________ njanjanja
|
| ned 07 svi, 2006 5:49 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
He he he,sad joj govoriš kako da posluša moj govor...........
a maloprije si rekao da ja vršim loš utijecaj time na udrugu tj.trekkije 
|
| ned 07 svi, 2006 5:52 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Ted;DeA je napisao/la: He he he,sad joj govoriš kako da posluša moj govor........... a maloprije si rekao da ja vršim loš utijecaj time na udrugu tj.trekkije 
nisam to rekao... rekao sam da dovodis trekkere na los glas... a posto te Lil'Mee vec zna onda se nece iznenaditi tvojim idejama

|
| ned 07 svi, 2006 5:56 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Kaj fali mojim idejama,
Imam ih još milijun pa vas ipak neću time danas maltretirati u udruzi
I ja ne dovodim trekkije na loš glas,ja samo pokušavam učiniti nešto za dobrobit ČOVIJEĆANSTVA 
|
| ned 07 svi, 2006 5:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ako hoces uciniti nesto za dobrobit udruge donesi Koktu Lite u cetvrtak 
| pon 08 svi, 2006 6:51 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
ok 
|
| uto 09 svi, 2006 12:23 pm |
|
 |
|