|
Sada je: uto 18 kol, 2026 8:58 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 7x05 - Chrysalis
Chrysalis (Čahura)Sezona: 7 Epizoda: 05 Datum premijere: 28.10.1998. Prikazano na HRT-u: 28.05.2009. Scenarist: René Echevarria Redatelj: Jonathan West Stardate: Unknown (2375) Gostujući Glumci:Tim Ransom as Jack Faith C. Salie as Sarina Douglas Hilary Shepard Turner as Lauren Michael Keenan as Patrick Aron Eisenberg as Nog Kratak Sadržaj:(preuzeto sa ST centra) Skupina genetički modificiranih ljudi bježi iz medicinske ustanove, te odlazi doktoru Bashiru, koji se već prije o njima brinuo, a i sam je genetički modificiran, u nadi da će im on moći pomoći u liječenju Sarine, njihove prijateljice. Sarina je ostala nijema zbog genetičkog inženjeringa, a Bashir pokušava to popraviti dosad neiskušanom operacijom, koja se isprva čini kao neuspjeh. No, nekoliko dana poslije, Sarina progovara. Izliječena, uživa u svemu oko sebe, te je vrlo zahvalna Bashiru, koji je ganut Sarininim cvjetanjem pred njegovim očima. Detaljnije informacije:Memory AlphaKompletan Scenarij Chrysalis

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| čet 28 svi, 2009 12:59 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 7x05 - Chrysalis
Vratila se julianova geneticki unaprijeđena druzina  , da bi izlijecili sarinu Julian je uspio vratit sarini dar govora i ucinit je na neki nacin zivom , cak se i julian jako zaljubio u nju , tooliko da je uspio prepast sarinu koja je odglumila da ponovno nemoze govorit Sta mi je bilo glupo na neki nacin jer je ipak malo sebicno i nije trebalo tako zaljubljenog juliana prepadat , ali opet mozemo i sarinu razumijet , sve joj je bilo novo Na kraju je ona otisla i na neki nacin ostavila juliana u nekoj vrsti razocarenja Inace ezri sa samokaznjavanjem i jack sa spasavanjem umiruceg svemira su bili smijesni Netko , tockica mislim , je napisao kako mu je zao sto sarina nije ostala posebna i onakva kakva je bila , ja mislim da zbog svog dozivljaja tokom godina i dozivljaja zivota , ona i dalje je posebna i da nije greska sto su je opet na neki nacin poboljsali u seriji 8
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 28 svi, 2009 1:37 pm |
|
 |
|
Ensign
|
2 uzasno dosadna epizoda
|
| čet 28 svi, 2009 2:02 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ne znam, na neki način volim ovaj nastavak... na drugi način mi se nimalo nesviđa, tj. ostavlja mi gorak okus u ustima... Nema šta... ta mala Serina je bila stvarno ok cura... i po izgledu i po karakteru a pogotovo po pameti.  Pa nije ni čudo što se Julian zakolebao tolko kolko je... Naravno tu dolazi i drugi mnogo važniji razlog tolike Julianove zaljubljenosti... A ta je što se je osječao kao autsajder činjenicom što je genetski modificiran. Uvijek je morao glumiti nešto što on nije kako bi bio što sličniji "ostalima", a to s Serinom nije trebao... imali su tu neku poveznicu, i to je razlog zašto je bio tolko napadan kako je... jer je naposljetku mislio da mu se takva prilika neće više pružiti... Naposljetku to i dokazuje onaj razgovor s O'Brienom... kad mu se Julian jadao zašto je bio toliko napadan, zašto je ubrzavao... a Miles mu je samo odgovorio: "Zato što više nisi htio biti sam"... I to je bit svega ovoga... Što se tiče ostalih likova... još bi samo naveo Noga kako je napalio Lauren... ta scena mi je unerbesna.  i kad je Patrick glumio admirala.  Ocjena 7...
| čet 28 svi, 2009 3:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ovo mi se prvi puta dogodilo na DS9 da sa zaspo !
| čet 28 svi, 2009 7:14 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ocjena 8 - dobra epka  Patrick glumi admirala i stalno govori "That's a stupid question!"  Bashir je napokon uspio izliječit Sarinu i sad ona može govorit Patrick, Lauren i Jack se brinu o tome što će se svemir srušit za tek 60 trilijuna godina  Bashir se zbario sa Sarinom no ona je još neiskusna u ljubavi pa ne želi s njim bit u vezi. Jadan Bashir je stalno sam, pa nije ni čudo što je prebrzo krenuo sa Sarinom  Sarina odlazi sa DS9 i ostavlja Bashira samog , al ipak su se lijepo rastali
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 03 lip, 2009 5:05 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Osmica. Bashir mi je djelovao kao neki očajnik. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 05 lip, 2009 3:33 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dajem 9... Julianu je dosadno, no dođu mu njegovi genetski poboljšani prijetelji... i dovedu Sarinu da je operira...
...čak mu i naprave uređaj koji mu olakša operaciju...
...Sarina tek nakon 5 dana počinje reagirati... ...ona pjesma s solnizacijom što su je izmislili ja baš fora...
...i Julian prekrši osvnovno doktorsko pravilo, spetlja se s pacijenticom...
...i sarina se opet povuče u sebe jer ne shvaća svoje osjećaje... pa na kraju ode s postaje... a t oje i najbolje riješenje za nju...
...jer se radi Juliana skoro opet začahurila...
| sri 17 lip, 2009 2:54 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ne mogu vjerovati da nisam komentirala ovu epizodu. Jako mi se sviđa, ali ,,Statistical Probabilities" mi je bolja. Captain ima pravo, Sarina je i dalje posebna, i dalje je genijalka. To čak sad može i više doći do izražaja. Spašavanje svemira je bilo super!  Međutim, nije mi jasno kako Sarina nije znala što je ljubav, kad je u ,,Statistical Probabilities" doktor Bashir primijetio da joj se sviđa Jack? Eh, da, deset. Zaista šteta što je to zadnja epizoda s četvero genetički poboljšanih. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 17 lip, 2009 6:59 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 3. Užasno dosadna epizoda. 
|
| uto 15 pro, 2009 7:26 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|