| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Izlet na Plitvice 13.6.
Nažalost, ja ne mogu zbog obaveza na faksu, a i vrlo sam kratak s lovom. Ajmo reć da mi je ovaj mjesec vrlo financijski izdašan.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 04 lip, 2009 6:47 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
E idu s nama jos dva gatera- Božo i Davor  Pa stavite i njih na popis 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 08 lip, 2009 10:29 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
I on ide na Plitvice...  Ja mislim...

|
| pon 08 lip, 2009 10:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Popis je updateiran Ako je netko još zainteresiran javite se čim prije dok još ima mjesta
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 09 lip, 2009 2:03 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja nažalost ne idem, znate kako je, fax, ispiti, moram da završim ove godine.
| uto 09 lip, 2009 2:03 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
El Zvonko je napisao/la: Popis je updateiran Fali ti T'Rap na popisu E ovako... Imam ja dva pitanja... 1. Sta da obucem?  Mislim, japanke ili tenisice? Jel trebam nosit nest dugih rukava? Kakvo je vrijeme tamo? 2. Sta treba ponjet?  Cuge, hrane? Mislim, ja bila jednom tamo kao klinka Pa aj nek netko tko je bio tamo, a da se toga sjeca  napise sta treba obuc i ponjet Hvala 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 10 lip, 2009 11:26 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Dejanira je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Popis je updateiran Fali ti T'Rap na popisu Pa kaj on ide  , sorry nisam skužio ajde i njemu javi onda pliz Dejanira je napisao/la: E ovako... Imam ja dva pitanja... 1. Sta da obucem?  Mislim, japanke ili tenisice? Jel trebam nosit nest dugih rukava? Kakvo je vrijeme tamo? 2. Sta treba ponjet?  Cuge, hrane? Mislim, ja bila jednom tamo kao klinka Pa aj nek netko tko je bio tamo, a da se toga sjeca  napise sta treba obuc i ponjet Hvala  1. najpametnije tenisice, nešto dužih rukava za predvečerje, jer zna biti hladno u Lici 2. Ponesite si neke sandwiche, premda bi i tam moralo biti i klope i cuge prognoza bu nam izgleda ok još ju tu objavim dan prije puta P.S. LOVU TKO IDE NEK DOFURA DANAS U 19h NALAZIMO SE NA KVATRIĆU-dofurajte točno 160 
|
| sri 10 lip, 2009 11:45 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
El Zvonko je napisao/la: Pa kaj on ide  , sorry nisam skužio ajde i njemu javi onda pliz Ok, javim El Zvonko je napisao/la: 1. najpametnije tenisice, nešto dužih rukava za predvečerje, jer zna biti hladno u Lici 2. Ponesite si neke sandwiche, premda bi i tam moralo biti i klope i cuge prognoza bu nam izgleda ok još ju tu objavim dan prije puta e super, hvala na informacijama 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 10 lip, 2009 11:47 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Ponesite tenisice koje se ne kližu! Tamo zna biti mokro, a u dijelovima je usko i strmo.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 10 lip, 2009 5:46 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Eh ja nažalost ipak neću moć, jer sam malo kratak s parama
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 10 lip, 2009 6:16 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
haaa sorry ništa od toga još ne znam kako sam sa ispitom, tek oko petka il subote ću znat rezultate kolokvija ... a ako nije prošao u ponedeljak mi je predrok. 
| sri 10 lip, 2009 6:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sovereign je napisao/la: Eh ja nažalost ipak neću moć, jer sam malo kratak s parama eh ti si fakat padobranac...prvo uletiš ideš onda nedješ a lijepo piše u prvom postu koliko košta, pa nisi valjda mislio samo 50kn-mislim ok ak ćeš sjedit u autu i čekat nas  plz nemoj to više raditi -fallen-one- je napisao/la: haaa sorry ništa od toga još ne znam kako sam sa ispitom, tek oko petka il subote ću znat rezultate kolokvija ... a ako nije prošao u ponedeljak mi je predrok.
explain, ideš ili nejdeš na kraju i kad bi mogla znati ok mjesta još imamo pa nije gusto 
|
| sri 10 lip, 2009 9:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Soverin odi radit... 
| čet 11 lip, 2009 12:17 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
El Zvonko je napisao/la: ok mjesta još imamo pa nije gusto  Bolje je da smo ekonomično popunjeni, jeftinije dođe benzin, cestarina i sl  Koliko nas ide po novom? edit: pitam jer bi nam se pridružio i Borg_drone
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 11 lip, 2009 6:46 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: ok mjesta još imamo pa nije gusto  Bolje je da smo ekonomično popunjeni, jeftinije dođe benzin, cestarina i sl  ma nisi me skužio da nas ide 13 onda bi bilo gusto jer bi još samo jedan mogao ići Cvicek je napisao/la: Koliko nas ide po novom?
edit: pitam jer bi nam se pridružio i Borg_drone Svi podaci kolko nas ide ima u prvom postu Dodajem ga popisu samo onda dogovori ti s njim plačanje (160kn), je nemam njegov broj, a i nema ga tu na forumu
|
| čet 11 lip, 2009 9:25 am |
|
 |
|