| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Komentari forumskih statistika
Cvicek je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Dosta postova a svi pametni! Ko to ima!  Ti - nakon što pobrišemo veći dio tvojih postova?  Heey Nemoj mene uspoređivat s onim spamerima. Ovo moje je 1000 postova čistih užitaka za čitanje! 
| sub 04 tra, 2009 7:29 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mislim da bi RAI'TARI trebalo malo izbrisat onih spammova o rebootu, remakeu i onih gdje stalno piše volim Voyager, Voyager je najbolji... Ima previše tih ponavljanja i to treba sve eraseat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 04 tra, 2009 7:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nitko nije niš komentirao za ovaj mjesec? I dalje nam dolazi puno novih članova, i još više korisnika nego prošli mjesec je posječivalo forum - 4 više u zadnjih tjedan dana, 11 više zadnih mjesec dana... popularnost doruma i dalje nastavlja rasti  Vidljivo je da raitare nije bilo na forumu pola mjeseca, pa je postcount nešto niži. Ali Bobo je zato opalio skoro 1000 postova...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 05 svi, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Mr.bobo se vratio na tron... ...zar si mislio da ću samo tako prepustiti spamerski tron...
| uto 05 svi, 2009 4:08 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bobo opet caruje 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 05 svi, 2009 4:22 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
bobo caruje a Dundo Maroje
| uto 05 svi, 2009 4:37 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Jesam vam reko ja ljudi da je Bobo najveći spammer, a ne ja  Ne obazirite se na to što sam drugi po redu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 06 svi, 2009 1:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nisi rekao ništa što već prije nisu znali... ...a ti jadan nikako da imaš najviše postova na kraju mjeseca, a pišeš ga sve u 16...
...onda si ti 'spamer bez spemerskog uspjeha'... LOL
| sri 06 svi, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sovereign ce jednog dana stignuti bobu 
|
| sri 06 svi, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 medu top 10 spammera sam 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 10 svi, 2009 11:47 am |
|
 |
|
Make it so
|
Bravo alien 
|
| ned 10 svi, 2009 7:19 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| ned 10 svi, 2009 7:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Novi mjesec, nove statistike viewtopic.php?p=130754#p130754Malo je smanjena hiperaktivnost zadnjih tjedan-dva, ali ukupno i dalje ide dobro - sve više novih članova, tema, postova.... A Bobo kao i obično prvi na listi spamera 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 01 lip, 2009 12:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ja sam mislio da ce ovaj mjesec netko preuzrti nakratko mjesto top spamera... ...jer nisam bas nesto posebno bio aktivan... ...a ono i ja sam se zacudio...
...ajde na spamanje...
Sovereign nemoj to doslovno shvatit... 
| pon 01 lip, 2009 12:35 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Eh, prije bi to za tebe vrijedilo

|
| pon 01 lip, 2009 12:37 pm |
|
 |
|