|
Sada je: ned 23 kol, 2026 12:41 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Star Trek XI
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 10 svi, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| ned 10 svi, 2009 2:49 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
| ned 10 svi, 2009 3:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ST XI u prvom vikendu zaradio 112 milijuna USD u svijetu Nakon prvog vikenda prikazivanja novi Star Trek film sigurnim koracima kroči ka statusu ovogodišnjeg kino hita s ukupno zarađenih 112 milijuna USD u svijetu, od čega 76.5 milijuna u SAD-u (uključujući pretpremijere u četvrtak).
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 11 svi, 2009 4:14 pm |
|
 |
|
Commander
|
zaradit ce oni para i para...kazu da je X-men postao drugi vec u subotu po osvojenim parama u prva 2 dana prikazivanja...
| pon 11 svi, 2009 4:41 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 11 svi, 2009 8:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sjajan box-office ponedjeljak za ST XI Prodaja kino ulaznica za poslijednji Star Trek film i dalje je iznad očekivanja. Prvi ponedjeljak, dan kada svim filmovima strmoglavo padne gledanost, Zvjezdane Staze su hrabro izdržale.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 13 svi, 2009 11:53 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lijepo  Baš se pitam koji će po gledanosti u kinima ove godine biti ST.... i hoće li zaraditi više nego svi ostali TOS filmovi zajedno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 13 svi, 2009 2:40 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Lijepo  Baš se pitam koji će po gledanosti u kinima ove godine biti ST.... i hoće li zaraditi više nego svi ostali TOS filmovi zajedno  Pa bez uvrede... al mislim da to i nebi bio neki uspijeh. 
| sri 13 svi, 2009 3:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kad se uračuna inflacija, svi TOS filmovi su zajedno zaradili lijepu svotu love... Gdje li je ono onaj popis koliko je koji trek film zaradio, s uključenom inflacijom... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 13 svi, 2009 3:27 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa... ovoga... tos filmova ima sveukupno sest, tako da... mislim da je krajnje nelogicno ocekivati da jedan film ostvari vecu zaradu od svih njih skupa. pogotovo zato sto su stvari tipa Wrath of Khan ili Voyage home dosta dobro prosli. pa ipak, nebi ja imao nista protiv da st XI zaradi vise od sume 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 13 svi, 2009 3:48 pm |
|
 |
|
Commander
|
Ant je napisao/la: pa... ovoga... tos filmova ima sveukupno sest, tako da... mislim da je krajnje nelogicno ocekivati da jedan film ostvari vecu zaradu od svih njih skupa. pogotovo zato sto su stvari tipa Wrath of Khan ili Voyage home dosta dobro prosli. pa ipak, nebi ja imao nista protiv da st XI zaradi vise od sume  mislim da nitko ne bi imao nist protiv...jer to bi bio samo dodatni "boost" za nastavatk treka i dokazivanja da je fanovima stalo do nastavka treka...
| sri 13 svi, 2009 5:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ST XI su pohvalili i George Lucas (Star Wars) i McG (Terminator Salvation) Lucas: "I liked Star Trek growing up and I’ve seen the new one," Lucas told us, shortly before taking off at warp speed in the opposite direction. "It’s good. I liked it." But, we wondered, was there anything he’d have changed about the movie? "No, because I would never do a Star Trek." McG: YouTube clip.
Benedikt XVI
|
| sub 16 svi, 2009 7:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Box-office: ST XI ponovno #1! Suprotno očekivanjima, Anđeli i Demoni Rona Howarda ne samo da ovog vikenda nisu pomeli konkurenciju, već su u nedjelju prvo mjesto prepustili Zvjezdanim Stazama!
Benedikt XVI
|
| uto 19 svi, 2009 8:39 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Zakon! Preodlične vijesti... Živio nam Star Trek! 

|
| uto 19 svi, 2009 11:20 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|