|
Sada je: pon 14 ruj, 2026 12:21 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
6x03 - Sons and Daughters
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Sons and Daughters (Sinovi i kćeri)Sezona: 6 Epizoda: 03 Datum premijere: 13.10.1997. Prikazano na HRT-u: 18.04. 2009 Scenaristi: Bradley Thompson & David Weddle Redatelj: Jesus Salvador Trevino Stardate: Unknown (2374) Gostujući Glumci:Sam Zeller - Ch'Targh Gabrielle Union - N'Garen Marc Worden - AlexanderKratak sadržaj: (preuzeto s ST CENTRA) Dok se rat između Saveza i Dominija nastavlja, brod generala Martoka se dokuje da bi preuzeo pojačanja. Worf se iznenađuje spoznajom da je među njima i njegov sin, Alexander. Worf u razgovoru sa Martokom otkriva da je poslao Alexandera svojim skrbnicima prije mnogo godina, nakon što kao dječak nije pokazao interesa da bi postao ratnik. Martok ohrabruje Worfa da se zbliži sa svojim sinom, no pokušaj još više pogoršava stanje.Detaljnije informacije: Memory alpha
| sub 18 tra, 2009 12:38 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 6x03 - Sons and Daughters
Julian i Miles su iziritirani sa klingoncima zele ih se sta prije rijesit  , dosadili su im Dukat pokusava da se priblizi kiri a kira na kraju ipak odlucuje ne ici na zabavu s dukaom ,pa cak nit zbog ziyal , koju dukat voli ali je pokusao ubit kakav paradox Worf je dozivio iznenađenje , alexander koji je narastao je dosao sluzit na rottaranu i postao dezurni smote , zapravo i worf je malo kriv zbog te njegove odluke jer ga je zapostavio na neki nacin , martok se ovaj put pokazaokao dobar prijatelj i odlican zapovijednik , unistio je jem haddare i uspio spojit worfa i alexandra , zapravo pokazao se kao dosta castan klingonac Izgleda da su worf i martok ono najbolje sta klingonci mogu ponudit , jer daju iskustvo i svoj bijes znaju kontrolirat , nisu divljaci , cak je i martok ispao dobar psiholog 7 Ps , alexandar smote a mater i otac su mu genijalni i opasni , ma kako li je on samo ispao takav 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 18 tra, 2009 2:02 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hm, neobičan početak... Mortok sasi ekipu s planeta... kako je do toga došlo, prepušta našoj mašti...
Dukat se mota oko Kire, koristeći pri tome Ziyal... ...njoj je naravno mučno od toga...
Klingonski brod prati 3 teretnjaka... na brod se javi i Alexander Roženko... i ne snalazi se najbolje i bude ismijavan od drugih klingonaca...
...odnos s Worfom mu je hladan...
Jem'Hadarski brodovi ih napadaju, ali uspiju ih onesposobiti... ...a na kraju Alexander postaje član Martokove kuće...
...zanimljiv završetak, ali epka u globalu mi nije baš nešto posebno...
6
| sub 18 tra, 2009 2:21 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ocjena 7 - dobra epizoda O'brienu i Milesu Klingonci već idu na živce, te oni jedva čekaju da otiđu Dukat opet pokušava nekaj s Kirom, ali ne uspijeva i zato koristi Ziyal kao posrednicu, te na kraju Kira ipak odluči doć na večeru s njom i Dukatom. Rottaran prati Klingonski konvoj. Na Rottaran se javio i Alexandar Roženko (Worfov sin), koji je strašno nespretan te ga zato ostatak posade zahebava i ismijava. Čak se jedan Klingonac i sukobi s njim. Razlog tomu je Roženkov odnos sa Worfom, koji ga je zapostavio kao sina Martok pomaže Worfu da se odnosi između Alexandera i Worfa poboljšaju Na kraju ipak spase Klingonce sa oštećene K'Tinge, i unište Jem'Hadarske brodove , ali šteta kaj se opet nije bitka vidjela
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 18 tra, 2009 10:50 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Sovereign je napisao/la: Na kraju ipak spase Klingonce sa oštećene K'Tinge, i unište Jem'Hadarske brodove , ali šteta kaj se opet nije bitka vidjela ...a bilo je nekaj sitnoga samo... ...a ne onako kako bi mi to htjeli...
...malo izmjena fazora i to je to... ...ništa spektakularno kako to zna biti kod Voyagera...
| sub 18 tra, 2009 10:59 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
I ja sam čak gledala DS9.  Pojavio se Alexander Roženko. Hrčak mi je jednom rekla da sam ja on...ne znam ni do dana današnjeg jel se šalila... Martok rastura Dominij, on je tako kuuuul. Neki Klingonac sa super kul glasom rastura Alexandera.  I ima super kul bodež. Kira otpili Dukata (već je bilo i vrijeme). Roženko vježba s bat'lethom...neuspješno doduše. Bat'leth je tako kuuul. I na kraju se svi pomire. Proliju krv zajedno po starom muškom običaju stvaranja bratstva. Zaključak, Klingonci su prekul. Ocjena...7.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 18 tra, 2009 11:44 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mir'Na Riker je napisao/la: I ja sam čak gledala DS9.  Pojavio se Alexander Roženko. Hrčak mi je jednom rekla da sam ja on...ne znam ni do dana današnjeg jel se šalila... Martok rastura Dominij, on je tako kuuuul. Neki Klingonac sa super kul glasom rastura Alexandera.  I ima super kul bodež. Kira otpili Dukata (već je bilo i vrijeme). Roženko vježba s bat'lethom...neuspješno doduše. Bat'leth je tako kuuul. I na kraju se svi pomire. Proliju krv zajedno po starom muškom običaju stvaranja bratstva. Zaključak, Klingonci su prekul. Ocjena...7. E super , a kak to da ne gledaš često (nisi valjda propustila Call To Arms - 5x26 epizodu)?
 |
Zakaj te Hrčkica tak nazvala?
Klingonci su i meni super (najdraža rasa poslije Kardaša)
Onaj nož ti se zove Dk'Tagh i ima ga za kupit u Radićevoj za nekih 200 - 250kn (to namjeravam) , a imaš i Bat'Leth za nekih 500-600kn
Martok i Worf su legende
Jedino mi je bezveze to što Martok nema Negh'Vara ili barem Vor'Chu, umjesto tog Bird Of Preya
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

| sub 18 tra, 2009 12:01 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Sovereign je napisao/la: E super , a kak to da ne gledaš često (nisi valjda propustila Call To Arms - 5x26 epizodu)?
 |
Zakaj te Hrčkica tak nazvala?
Onaj nož ti se zove Dk'Tagh i ima ga za kupit u Radićevoj za nekih 200 - 250kn (to namjeravam) , a imaš i Bat'Leth za nekih 500-600kn  Ne gledam uopće DS9 jer mi je prekasno.
A Hrčka i ja smo se jednom svađale oko toga koji smo likovi iz treka i ja sam ispala kyra što nisam htjela pa je rekla da sam onda roženko.
Land of magic jel? Bat'leth imaju kažeš? Uuuuuu..... 
A ne ček,učinilo mi se da sam jednom vidla bat'leth u Manufakturi...to je isto u Radićevoj...
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
| sub 18 tra, 2009 12:31 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ne gledam uopće DS9 jer mi je prekasno. A Hrčka i ja smo se jednom svađale oko toga koji smo likovi iz treka i ja sam ispala kyra što nisam htjela pa je rekla da sam onda roženko. Land of magic jel? Bat'leth imaju kažeš? Uuuuuu.....  A ne ček,učinilo mi se da sam jednom vidla bat'leth u Manufakturi...to je isto u Radićevoj... Ma ni ja ne gledam na TV-u, već si posudim DVD-e iz udruge, i gledam kad hoću OK, nema veze, i meni su jednom rekli da bih trebao bit Quark ili Rom, pa sam htio ubit nekog Nije LOM, već jedan dućan malo više

|
| sub 18 tra, 2009 12:38 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Mir'Na Riker je napisao/la: A ne ček,učinilo mi se da sam jednom vidla bat'leth u Manufakturi...to je isto u Radićevoj...
Dobro ti se učinilo.... ima tamo i košta nekih 400-500 KN... prejak mi je.... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 18 tra, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 18 tra, 2009 6:21 pm |
|
 |
|
Overlord
|
OHO, netko nam se napalio
A šta ti nisu Worf ili Martok bolji?

|
| sub 18 tra, 2009 6:22 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma Worf mi je preukočen a Martok  pa više volim one s oba oka. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 18 tra, 2009 6:24 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
 ja mislila da ti ne voliš Roženka!!! Al fakat ima kul glas. 
|
| sub 18 tra, 2009 6:57 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mir'Na Riker je napisao/la:  ja mislila da ti ne voliš Roženka!!! Al fakat ima kul glas.   A ok... mislim je onak kul mladi klingonac... al nekako se ponašao ko neki darker... šta mi se uopče nije svidjelo... Klingonac darker. Al dobro je ono nakraju s worfom i Alexasndrom je sasvim solidna scena...
| sub 18 tra, 2009 7:23 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
| |