|
Sada je: sub 18 tra, 2026 3:08 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Ja sam SF/F fan
1. Star Trek (TOS, TNG, DS9, Voyager. ENT sam nešto malo gledala tako da ne ulazi u popis) 2. Girl From Tomorrow 3. X-Files 4. Dr. Who 5. SG-1 6. Heroes 7. Supernatural 8. Special Unit 2 9. Buffy the Vampire Slayer 10. Angel 11. Battlestar Galactica 12. Invasion 13. Taken 14. Children of Dune 15. The Tribe 16. Red Dwarf 17. PSI Factor 18. Andromeda 19. The Tommyknockers (makar sam imala noćne more tada xD ) 20. Smallville 21. Space: Above and Beyond 22. Dead Like Me 23. Narnia 24. Dark Angel 25. Roswell 26. The Munsters 27. Čarobnice 28. Alf 29. Xena 30. Hercules 31. Round The Twist 32. Sabrina The Teenage Witch 33. The Secret World of Alex Mack 34. nisam sigurna kak se zove ali bila je jedna australska/nz serija s nekom curom s flourescentno plavom kosom 35. The Invisible Man 36. Lois & Clark: The New Adventures of Superman 37. Mighty Morphin Power Rangers  38. Passions (:D) 39. The Zack Files 40. The Outer Limits 41. SeaQuest 42. Dollhouse 43. The Addams Family 44. True Blood 45. The Others 46. Firefly 47. The Clone Wars 48. The Vampire Diaries 49. Caprica I sad nisam više ziher za neke kak se zovu jer sam ih davno gledala. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 12 tra, 2009 2:23 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
veliki sam obožavatelj SF i F. već sam pisala po forumu što točno gledam, pa da se ne ponavljam. uglavnom, draži su mi stariji SF filmovi od ovih novih jer se bave puno dubljim temama i pogledima na budućnost čovječanstva a ne samo sprecijalnim efektima. trek gledam od ranog djetinjstva, kad sam na satelitskoj pratila TOS. djelomično su i literatura i filmovi krivi za odabir mog zanimanja.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 12 tra, 2009 7:35 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Zaboravila sam reći da sam i ja pratila Ksenu-Princezu ratnicu. 
|
| ned 12 tra, 2009 10:26 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja sam također gledao Seaquest i Xenu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 12 tra, 2009 10:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
sad sam vidio neke serije koje sam zaporavio staviti na popis , pa idem sad...
a one su:
Alf Čarobnice The Invisible man Xena Hercules 
| ned 12 tra, 2009 11:33 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Hercules-a nisam gledala, ali namjeravam ga pogledati, da zaokružim cijelu tu priču o Xeni i Herculesu. 
|
| pon 13 tra, 2009 12:24 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Nova je to prikazivala nedjeljom ujutro... ...pa sam gledao... a glavni junak je isto i glavni junak na Andromedi... Kevin Sorbo
| pon 13 tra, 2009 12:44 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
1. TOS 2. TNG 3. DS9 4. VOY 5. ENT 6. SG1 7. SGA 8. BSG 9. Farscape (cca 1 sezonu) 10. Heroes (sve što je izašlo do sada) 11. X-Files 12. Millenium 13. Outer limits 14. Twilight Zone 15. PSI Factor 16. Babylon 5 17. Babylon 5: Crusaders 18. Terminator: The Sarah Connor Chronicles 19. 4400 20. Children of Dune 21. Girl From Tomorrow 22. Andromeda 23. Buffy (F) 24. Angel (F) 25. Lost 26. Dark Angel (odlična glumica  ) 27. The Tommyknockers 28. The Langoliers (kad se već spominju Kingove serije  ) 29. Storm of the Century (F) (kad se već spominju Kingove serije  ) 30. Alf 31. 3rd Rock from the Sun 32. Batman - stara serija, gledao kao mali  33. Automan - isto gledao kao klinac 34. The Invisible man (koliko je išlo na TV, možda sve) 35. Xena (kad sam slučajno naletio) 36. Hercules (kad sam slučajno naletio) 37. Space above and beyond 38. Captain Power and the soldiers of the future (više dječji SF) 39. Twin peaks - pogledao skoro sve... ali ne znam je li bi išao u SF/F kategoriju 40. Highlander (pomalo F, pomalo SF) prvih nekoliko sezona 41. Lois & Clark: The New Adventures of Superman 42. Lexx - prvu sezonu i nešto druge 43. Jericho 44. Lone Gunmen, The 45. Land of the Lost (1991) 46. Adams family 47. Roswell (prvih par epizoda) 48. Young Indiana Jones Chronicles 49. Sabrina the Teenage Witch (nekoliko epizoda 50. Secret Adventures of Jules Verne 51. Tales from the Crypt (sezonu - dvije) 52. War of the Worlds (TOS  desetak epizoda ) Da li bi to bio rekord do sada? I nikako se ne mogu sjetiti kako se zvao onaj dječji SF o nekom klincu, i nekakvom letečem robotu... koji je pomalo ličio na Enterprise  Da li ikome zvuči poznato? Mimi Sky je napisao/la: i onu seriju s podmornicom u budućnosti... ne znam kako se zove... Ternek bi odgovorio da se radi o Enterpriseu NX 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 13 tra, 2009 11:08 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Mr.bobo je napisao/la: ...Nova je to prikazivala nedjeljom ujutro... ...pa sam gledao... a glavni junak je isto i glavni junak na Andromedi... Kevin Sorbo Znam da su se prikazivali na Novoj TV, ali ta televizija se u Dubrovačkom području jako loše vidi i hita. Tako da nisam mogla gledati neke serije ni da sam htjela, ali došao je Max TV pa su stvari krenule na bolje.
|
| pon 13 tra, 2009 2:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...a i kod mene nova ima dosta slab signal... i da je hoći koliko toliko vidit, moran antenu staviti na 4 kutije... 
...no back, on topic... ...Cviček je tu svašta nadrobio u svoj popis...
...Roswell Lois & Clark: The New Adventures of Superman Highlander...
...idu na listu...
...no, kako se zvala ona lutkarska serija... ...kaj su imali one nabrijane letjelice... ...Zelda je bila glavna negatika... 
| pon 13 tra, 2009 4:43 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
ja sam editirala svoju listu, and again, opet ja vodim ... što u biti službeno znaći ... i have no life.
i have SF life!
| pon 13 tra, 2009 4:53 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mr.bobo je napisao/la: ...no, kako se zvala ona lutkarska serija... ...kaj su imali one nabrijane letjelice... ...Zelda je bila glavna negatika...  Joj sjećam se toga, plašila me ta Zelda 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 13 tra, 2009 5:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
-fallen-one- je napisao/la: ja sam editirala svoju listu, and again, opet ja vodim ... što u biti službeno znaći ... i have no life. Svaka čast... za neke serije nisam ni čuo, a druge si stavila pod jednu točku (kingove miniserije) Teško da će netko nadmašiti taj popis (ako si stvarno pogledala kompletno sve te serije  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 13 tra, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
a nisam navela one koje sam pogledala malo, npr. lost sam pogledala samo prvu sezonu, invaziju ... pa onak, na pola, surface ... par epizoda ... to nema smisla navest. true, pogledah sve to, ako niš drugo, barem 80% od nekih serija. što više pogledaš to bolje  i ako još nakon toga svega si i dalje odan svom serijalu znaš onda da u tvom srcu nema boljeg. 
| pon 13 tra, 2009 5:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ja dosta serija sa svog popisa nisam ni pogledao do kraja.... stavio sam one koje sam pogledao cca 1 sezonu.... recimo Xenu i Herculesa sam svakog pogledao možda 20 epizoda... ali večinu sam pogledao kompletno  I da, Trek je na prvom mjestu, makar su mu neke serije vrrrrrlo blizu a u nekim stvarima su i bolje (B5 i BSG prvenstveno, pa SG, Red Dwarf i ostale)
|
| pon 13 tra, 2009 5:58 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|