| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Pitajmo Dejaniru, ona odgovara
T'Rapavi je napisao/la: Jel ovaj čika ispunjava te sve kriterije... KLIK (treba poslušati audio file)? A dobro s Bandićem se ne može nitko mjeriti! 
| sub 04 tra, 2009 10:23 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Dejanira je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Hmm a odkud znaš da Apolon nije napravljen na moju sliku!  Hm...  Jer je "napravljen" samo nekoliko tisuca godina prije nego sto si se ti rodio?  A sad ću ja postavit protupitanje. Možda sam ja reinkranacija Apolona, ili možemo reći da sam ja bio on u prošlom životu. Mislim nikad ne znaš! 
| sub 04 tra, 2009 10:26 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Suikotreki je napisao/la: A sad ću ja postavit protupitanje. Možda sam ja reinkranacija Apolona, ili možemo reći da sam ja bio on u prošlom životu. Mislim nikad ne znaš!  Ja ne vjerujem u reinkarnaciju, tak da... Nisi 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Dejanira je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: A sad ću ja postavit protupitanje. Možda sam ja reinkranacija Apolona, ili možemo reći da sam ja bio on u prošlom životu. Mislim nikad ne znaš!  Ja ne vjerujem u reinkarnaciju, tak da... Nisi  To što ti ne vjeruješ u to... ne znači da toga nema! Naravno ne znači ni da je tako... al ne znači ni da to nije tako. 
| sub 04 tra, 2009 10:29 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Suikotreki je napisao/la: To što ti ne vjeruješ u to... ne znači da toga nema! Naravno ne znači ni da je tako... al ne znači ni da to nije tako.  Cek, na kraju, jel je tako il nije tako? Ili ne znas jel tako? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 10:32 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Dejanira je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: To što ti ne vjeruješ u to... ne znači da toga nema! Naravno ne znači ni da je tako... al ne znači ni da to nije tako.  Cek, na kraju, jel je tako il nije tako? Ili ne znas jel tako?  Ja nisam ni rekao da je tako... Nego da postoji mogučnost da je tako... Big difference! 
| sub 04 tra, 2009 10:34 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Suikotreki je napisao/la: Dejanira je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: To što ti ne vjeruješ u to... ne znači da toga nema! Naravno ne znači ni da je tako... al ne znači ni da to nije tako.  Cek, na kraju, jel je tako il nije tako? Ili ne znas jel tako?  Ja nisam ni rekao da je tako... Nego da postoji mogučnost da je tako... Big difference!  Dobro, dobro, ako ce ti to nesto znacit u zivotu, priznajem da postoji mogucnost da si ti reinkarnacija Apolona 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 10:36 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Dejanira je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Dejanira je napisao/la: [ Cek, na kraju, jel je tako il nije tako? Ili ne znas jel tako?  Ja nisam ni rekao da je tako... Nego da postoji mogučnost da je tako... Big difference!  Dobro, dobro, ako ce ti to nesto znacit u zivotu, priznajem da postoji mogucnost da si ti reinkarnacija Apolona  Hahahaha! moralna pobjeda! 
| sub 04 tra, 2009 10:42 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Suikotreki je napisao/la: A je**ga, drzim se one stare "pametniji popusta" 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ja sam crkavala dok sam sve ovo čitala.  Dejanira je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: A koji su to kriteriji... sad me baš zanima... Pa mora bit visok, zgodan, pametan, imat naocale kao Daniel i dr.sc. ispred imena  Cure, nadopunite me ak sam nesto zaboravila  Visok,zgodan,pametan...je je...to su conditioni sine qua non...i naočale! al da onak lijepo stoje ko Danielu. I mora znati staroegipatski...ili neki drugi zaboravljeni jezik. Mora biti onako malo smotan,ali dražesno smotan...tako da te obori s nogu...ne doslovno naravno. Suikotreki je napisao/la: arheologa? Hmm to bi onda objašnjavalo zašto volite Picarda.  Picard je kvaziarheolog.On se ne računa.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 04 tra, 2009 10:46 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Dejanira je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: A je**ga, drzim se one stare "pametniji popusta"  Riječi samoutjehe poražene! 
| sub 04 tra, 2009 10:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mir'Na Riker je napisao/la: I mora znati staroegipatski...ili neki drugi zaboravljeni jezik. Da li se starozagorski računa? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 05 tra, 2009 12:42 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 05 tra, 2009 3:56 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Bome imamo kandidata  Nista decki, na sferakonu cemo odrzat audiciju za cro Daneila Jacksona Eto, imate jos tri tjedna da naucite staroegipatski, nabavite naocale i postanete sexy doktori znanosti Sovereign je napisao/la: I da, jel lik kojeg si ti odabrala član udruge?
Nije, nema dr.sc.-a u udruzi 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 05 tra, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Dejanira je napisao/la: Bome imamo kandidata  Nista decki, na sferakonu cemo odrzat audiciju za cro Daneila Jacksona Eto, imate jos tri tjedna da naucite staroegipatski, nabavite naocale i postanete sexy doktori znanosti mudro zboris dejanira  ! tako je,evo imate vremena pa osmislite kako cete zadovoljiti ziri koji se sastoji od dejanire,mene,mir'ne*ma moze se jos cura pridruziti* pitanje za dejaniru:kakva je nagrada za pobjednika  ? *nek se pripremi na mentalne i fizicke napore 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 05 tra, 2009 4:08 pm |
|
 |
|