| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Audicija za cro dr. Jacksona
Dejanira je napisao/la: i vi decki shvatit da su cure totalno poludile za SG-om i da samo o tome pricaju, pocet cete i vi gledat Sg da imate o cemu pricat s njima  I onda ce cijeli forum bit asimiliran  ...a kaj je s onima dečkičima koji su to već sve asimilirali... ?
| sub 04 tra, 2009 9:07 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Pitajmo Dejaniru, ona odgovara
Mr.bobo je napisao/la: Dejanira je napisao/la: i vi decki shvatit da su cure totalno poludile za SG-om i da samo o tome pricaju, pocet cete i vi gledat Sg da imate o cemu pricat s njima  I onda ce cijeli forum bit asimiliran  ...a kaj je s onima dečkičima koji su to već sve asimilirali... ? Sta su asimilirali, forumašice ili? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 9:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sub 04 tra, 2009 9:30 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
E pa ti momci su nam posebno dragi We will bless you with fertility and joy 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 9:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| sub 04 tra, 2009 9:43 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Cvicek mi vise nije pretjerano simpatican 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
jedini harem u kojem cemo mi gate babe biti je danielov  oke,moram prestati s danielom,vec postaje bolesno 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 04 tra, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa budemo našli CRO Daniela , samo za vas... ...što kažeš Dejanira...?
| sub 04 tra, 2009 9:56 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| sub 04 tra, 2009 9:57 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
nemoj,onda cemo se tuci oko njega!  budemo isle u pohod,vec smo mir'na i ja sve isplanirale kak upecati seksi arheologa i kak mir'na veli,nekog daniela jacksona u nastajanju 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 04 tra, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa budemo našli CRO Daniela , samo za vas... ...što kažeš Dejanira...? Ja sam svog nasla  Samo ga jos trebam zbarit Ali moze jos jedan, nije problem  Da ga djelimo nas tri u haremu Suiko, sa dubokim zaljenjem moram te obavjestiti da ne zadovoljavas kriterije. 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: Cvicek mi vise nije pretjerano simpatican  To zbog kanona, jelda 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 04 tra, 2009 10:01 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Dejanira je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...pa budemo našli CRO Daniela , samo za vas... ...što kažeš Dejanira...? Ja sam svog nasla  Samo ga jos trebam zbarit Ali moze jos jedan, nije problem  Da ga djelimo nas tri u haremu Suiko, sa dubokim zaljenjem moram te obavjestiti da ne zadovoljavas kriterije.  A koji su to kriteriji... sad me baš zanima...
| sub 04 tra, 2009 10:02 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Cvicek je napisao/la: Dejanira je napisao/la: Cvicek mi vise nije pretjerano simpatican  To zbog kanona, jelda  Aha 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 10:02 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Suikotreki je napisao/la: A koji su to kriteriji... sad me baš zanima... Pa mora bit visok, zgodan, pametan, imat naocale kao Daniel i dr.sc. ispred imena  Cure, nadopunite me ak sam nesto zaboravila 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 10:03 pm |
|
 |
|