| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: 5x13 - For the Uniform
Ništa nebi smjelo nikome dati povoda za teroristčke akcije To treba srezat u korijenu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 31 ožu, 2009 4:37 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Kao da slušam klona Busha! Ajd mi ti prvo definiraj terorizam... Jer nekako mi se čini da ne raspoznaješ terorizam od obrambene borbe... Sve dok ne stradavaju nedužni onakva vrsta borbe nije terorizam...
| uto 31 ožu, 2009 4:56 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: Kao da slušam klona Busha! Ajd mi ti prvo definiraj terorizam... Jer nekako mi se čini da ne raspoznaješ terorizam od obrambene borbe... Sve dok ne stradavaju nedužni onakva vrsta borbe nije terorizam... Sorry, ali mislim da je bacanje nekakvih toksičnih bombi na planete i uništavanje nedužnih civilnih transporta teški terorizam!!!
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| uto 31 ožu, 2009 4:59 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Hmm , pa po toj sulogici sve spijunske agencije i vbojske u treku teroristi 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 31 ožu, 2009 5:03 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Kao da slušam klona Busha! Ajd mi ti prvo definiraj terorizam... Jer nekako mi se čini da ne raspoznaješ terorizam od obrambene borbe... Sve dok ne stradavaju nedužni onakva vrsta borbe nije terorizam... Sorry, ali mislim da je bacanje nekakvih toksičnih bombi na planete i uništavanje nedužnih civilnih transporta teški terorizam!!!I opet se ti držiš toga... To je radila samo određena radikalna skupina Makija... i to ne bez provokacije. I rekao sam i sam to mnogo puta da to osuđujem. A osim toga nisu oni počili koristit biološka oružja i napadat civilne brodove ovako bezveze... Kardasijanci su ih cijelo vrijeme psihički maltretirali i silovali njihove žene. Što to nisi znao??? Da Kardasijanci su sve to započeli... Makiji su se išli samo branit, kad ih već Federacija nije htjela branit. I da neki su s time pretjerali... ali su imali se pravo branit... Tako da nesmiješ toliko pojednostavljivat stvari... Da neke stvari koje su Makiji radili su bile krive... ali nisu ni Kardasijanci bili cvijeće... i oni su puno sranja tim kolonijalistima radili... tako ako ćeš Makije zvati teroristima budi dosljedan i onda tako zovi i Kardasijance. Ili si možda zaboravio što su Kardasijanci radili Bajoranima? Ako su takve stvari radili Bajoranima... po čemu bi Makiji bili u bilo kakvoj drugačijoj poziciji... sad kad ih više Federacija nije štitila??? 
| uto 31 ožu, 2009 5:08 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Malo ste off topic................
| uto 31 ožu, 2009 5:10 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Suikotreki je napisao/la: I opet se ti držiš toga... To je radila samo određena radikalna skupina Makija... i to ne bez provokacije. I rekao sam i sam to mnogo puta da to osuđujem. A osim toga nisu oni počili koristit biološka oružja i napadat civilne brodove ovako bezveze... Kardasijanci su ih cijelo vrijeme psihički maltretirali i silovali njihove žene. Što to nisi znao??? Da Kardasijanci su sve to započeli... Makiji su se išli samo branit, kad ih već Federacija nije htjela branit. I da neki su s time pretjerali... ali su imali se pravo branit... Tako da nesmiješ toliko pojednostavljivat stvari... Da neke stvari koje su Makiji radili su bile krive... ali nisu ni Kardasijanci bili cvijeće... i oni su puno sranja tim kolonijalistima radili... tako ako ćeš Makije zvati teroristima budi dosljedan i onda tako zovi i Kardasijance. Ili si možda zaboravio što su Kardasijanci radili Bajoranima? Ako su takve stvari radili Bajoranima... po čemu bi Makiji bili u bilo kakvoj drugačijoj poziciji... sad kad ih više Federacija nije štitila???  Ali je opet sve bolje da se očuva sporazum i da se tako izbjegne rat većeg razmjera Makije bi ja vrlo lagano riješio, kao što se pokušalo u Insurrectionu s Ba'Kuima (samo je razlika kaj ovo nije bilo u redu, jer su njih htjeli preselit zbog pohlepe i regenerativnih svojstava onog planeta).
Ja predlažem da bi se o ovoj temi mogao napravit okrugli stol jedan četvrtak u udruzi, ako već nije

|
| uto 31 ožu, 2009 5:14 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Bio je okrugli stol, tj. parlaonica o Makijima. A nebi bilo loše da se ponovi opet.
| uto 31 ožu, 2009 5:16 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
BrickTop je napisao/la: Bio je okrugli stol, tj. parlaonica o Makijima. A nebi bilo loše da se ponovi opet. Da i ja sam isto za to da se opet ponovi... Što se mene tiće može čak i ovaj četvrtak...jer neću se smirit dok ne dokažem da sam u pravu u vezi Makija. 
| uto 31 ožu, 2009 5:25 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Suikotreki je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Bio je okrugli stol, tj. parlaonica o Makijima. A nebi bilo loše da se ponovi opet. Da i ja sam isto za to da se opet ponovi... Što se mene tiće može čak i ovaj četvrtak...jer neću se smirit dok ne dokažem da sam u pravu u vezi Makija.  Također se slažem da bi se trebao ponovit I neću ni ja bit miran dok ne dokažem zašto su Makiji u krivu

|
| uto 31 ožu, 2009 5:39 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Sovereign je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Bio je okrugli stol, tj. parlaonica o Makijima. A nebi bilo loše da se ponovi opet. Da i ja sam isto za to da se opet ponovi... Što se mene tiće može čak i ovaj četvrtak...jer neću se smirit dok ne dokažem da sam u pravu u vezi Makija.  Također se slažem da bi se trebao ponovit I neću ni ja bit miran dok ne dokažem zašto su Makiji u krivu Uuuuu imam osječaj da će ovaj četvrtak biti paklen! 
| uto 31 ožu, 2009 6:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Nitko ti od bilo je skupine nezeli ratovati ,teoristicki vec tako ratuje jel mora ,jel bi drugaije izgubio bitku jel je neprijatelje puno nadmocniji . Ti je primjera mali miljun Ira/ V.Britanija,Talibani/Sad-e ,Baski/Spanjolci ,Hamas /Izrajel Svi bi oni ratovali konvencijalno ali u tako ratu neprijatelj je tehnoloski nadmocniji i izgubili bi ,zato ratuju teroristicki i gerilskim metodama . Jel drugacije nemogu !
| uto 31 ožu, 2009 11:44 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
4 od 1 je napisao/la: Nitko ti od bilo je skupine nezeli ratovati ,teoristicki vec tako ratuje jel mora ,jel bi drugaije izgubio bitku jel je neprijatelje puno nadmocniji . Ti je primjera mali miljun Ira/ V.Britanija,Talibani/Sad-e ,Baski/Spanjolci ,Hamas /Izrajel Svi bi oni ratovali konvencijalno ali u tako ratu neprijatelj je tehnoloski nadmocniji i izgubili bi ,zato ratuju teroristicki i gerilskim metodama . Jel drugacije nemogu !Slažem se. 
|
| pon 20 tra, 2009 11:27 pm |
|
 |
|