| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Sovereign i debele cure
buco je napisao/la: RAI je napisao/la: I curama je važan izgled......
Ali ne primaran! Pozdrav Neznanog junaka 9 Predrasude, predrasude. Živiš u svijetu snova ako tako razmišljaš. Ako i postoje takve cure, one će ostaviti tog ružnog ako nađu nekoga tko je jednako ili manje bogat ali lijep i zgodan.
Previše si gledao meksičkih sapunica. 
|
| sri 18 ožu, 2009 6:40 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ljudi imaju predrasudu da misle ako su cure baš lijepe da su umišljene ili zle. To nije točno. To su gluposti. Ok.. ajd me onda razuvjeri odgovoreći na ovo pitanje. Ti Rai'Tara kažeš za sebe da si zgodna... i vjerujem u to s obzirom da se baviš manekenstvom. Al bi te ja sad pitao dali bi ti dala šansu nekom prosječnom dečku (ne nekom debelom)... a ne samo nekim sportašima ili manekenima? Nemoj ovo shvatit kao uvredu... već samo kao pitanje... Naravno da bi ako je zgodan. Ne mora bit sportaš ili maneken da bi bio zgodan. 
|
| sri 18 ožu, 2009 6:41 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 18 ožu, 2009 6:45 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ljudi imaju predrasudu da misle ako su cure baš lijepe da su umišljene ili zle. To nije točno. To su gluposti. Ok.. ajd me onda razuvjeri odgovoreći na ovo pitanje. Ti Rai'Tara kažeš za sebe da si zgodna... i vjerujem u to s obzirom da se baviš manekenstvom. Al bi te ja sad pitao dali bi ti dala šansu nekom prosječnom dečku (ne nekom debelom)... a ne samo nekim sportašima ili manekenima? Nemoj ovo shvatit kao uvredu... već samo kao pitanje... Naravno da bi ako je zgodan. Ne mora bit sportaš ili maneken da bi bio zgodan.  Ok... ja sam zadovoljan ovim odgovorom. 
| sri 18 ožu, 2009 6:46 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
RAI'TARA je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ljudi imaju predrasudu da misle ako su cure baš lijepe da su umišljene ili zle. To nije točno. To su gluposti. Ok.. ajd me onda razuvjeri odgovoreći na ovo pitanje. Ti Rai'Tara kažeš za sebe da si zgodna... i vjerujem u to s obzirom da se baviš manekenstvom. Al bi te ja sad pitao dali bi ti dala šansu nekom prosječnom dečku (ne nekom debelom)... a ne samo nekim sportašima ili manekenima? Nemoj ovo shvatit kao uvredu... već samo kao pitanje... Naravno da bi ako je zgodan. Ne mora bit sportaš ili maneken da bi bio zgodan.  To je lijepo od tebe
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 18 ožu, 2009 6:47 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ok,čitam ja ovih 7 stranica(bome ste se razmahali) i vidim stalno riječ "ružne" Ne postoje ružne cure!!!!!! NE...POSTOJE! Ljepota je u očima promatrača...može netko biti "ružan" nekom drugom,a meni najljepši čovjek na svijetu.  Kužite?
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 18 ožu, 2009 8:59 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ok,čitam ja ovih 7 stranica(bome ste se razmahali) i vidim stalno riječ "ružne" Ne postoje ružne cure!!!!!! NE...POSTOJE! Ljepota je u očima promatrača...može netko biti "ružan" nekom drugom,a meni najljepši čovjek na svijetu.  Kužite? Ružne cure postoje. Budimo realni. Postoje takvi gabori da ih je mučno gledati. Lica potpuno čudnih proporcija.Kao što je već netko rekao prava ljepota je univerzalna.
A ključ ljepote je u zrcaljenju lijeve i desne strane lice. 
|
| sri 18 ožu, 2009 9:04 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ljepota je subjektivna.postoje neki takozvani ideali,ali budimo realni definitivno je ljepota subjektivna.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 18 ožu, 2009 9:07 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ajde ispred riječi ljepota i ružnoća u smislu izgleda ubacite riječ fizička.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 18 ožu, 2009 9:14 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
RAI'TARA je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Ok,čitam ja ovih 7 stranica(bome ste se razmahali) i vidim stalno riječ "ružne" Ne postoje ružne cure!!!!!! NE...POSTOJE! Ljepota je u očima promatrača...može netko biti "ružan" nekom drugom,a meni najljepši čovjek na svijetu.  Kužite? Ružne cure postoje. Budimo realni. Postoje takvi gabori da ih je mučno gledati. Lica potpuno čudnih proporcija.Kao što je već netko rekao prava ljepota je univerzalna.
A ključ ljepote je u zrcaljenju lijeve i desne strane lice.  Fascinantno je kako možeš osporavati nešto što je sasvim logično. Znači prema tvom,ak ja kažem sad da je netko lijep onda i tebi mora biti jel?Zato jer je ljepota univerzalna? Gdje je tu poanta??? Onda poslovica "O ukusima se ne raspravlja" nema smisla!
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 18 ožu, 2009 9:16 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mir`Na nemoj rušit kanon. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 18 ožu, 2009 9:18 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Mir'Na Riker je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Ok,čitam ja ovih 7 stranica(bome ste se razmahali) i vidim stalno riječ "ružne" Ne postoje ružne cure!!!!!! NE...POSTOJE! Ljepota je u očima promatrača...može netko biti "ružan" nekom drugom,a meni najljepši čovjek na svijetu.  Kužite? Ružne cure postoje. Budimo realni. Postoje takvi gabori da ih je mučno gledati. Lica potpuno čudnih proporcija.Kao što je već netko rekao prava ljepota je univerzalna.
A ključ ljepote je u zrcaljenju lijeve i desne strane lice.  Fascinantno je kako možeš osporavati nešto što je sasvim logično. Znači prema tvom,ak ja kažem sad da je netko lijep onda i tebi mora biti jel?Zato jer je ljepota univerzalna? Gdje je tu poanta??? Onda poslovica "O ukusima se ne raspravlja" nema smisla! Lijepota je u skladnosti, odnosno u jednakosti lijeve i desne strane lica. To je činjenica.
A reći da su sve žene lijepe je kao da kažeš da po nebu lete ružičasti prašćići, odnosno nema tu nikakve logike.Isto se onda tako može reći da ružno ne postoji, odnosno da ništa na svijetu nije ružno već da je sve lijepo. Gluposti, za malu djecu. 
|
| sri 18 ožu, 2009 9:56 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
RAI'TARA je napisao/la: Lijepota je u skladnosti, odnosno u jednakosti lijeve i desne strane lica. To je činjenica.  Wow,nisam znala da je ljepota empirijski dokazana. Pa gdje ja to živim??? Ponavljat ću dok ne skužiš,ono što je meni ružno ne mora i tebi biti i obrnuto. 
|
| sri 18 ožu, 2009 10:02 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Mir'Na Riker je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Lijepota je u skladnosti, odnosno u jednakosti lijeve i desne strane lica. To je činjenica.  Wow,nisam znala da je ljepota empirijski dokazana. Pa gdje ja to živim??? Ponavljat ću dok ne skužiš,ono što je meni ružno ne mora i tebi biti i obrnuto.  Da ljepota je univerzalna. Priznala ti to ili ne, i kako sam već rekla, ljudsko oko skladnost doživljava kao lijepo. 
|
| sri 18 ožu, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
istina,ali ljepota definitivno nije univerzalna.pa pogledaj oko sebe,postoji mnogo ljudi kojima ista osoba nece biti lijepa a da je ti smatras lijepom.svatko ima svoj ideal ljepote.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 18 ožu, 2009 10:10 pm |
|
 |
|