|
Sada je: pon 10 kol, 2026 12:45 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Sovereign i debele cure
A i na dance party-ima ima prelijepih cura.
|
| sri 18 ožu, 2009 5:35 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
buco je napisao/la: Ak se tu ne slažeš onda te nikakvi "paket sranžmani" ne spase.  Istina, naravno da i tam treba funkcionirat. buco je napisao/la: "Gdje je ljubav slatka tu je pamet kratka" Naravno... al zato postoji granica između jednog i drugog... tj. uzeti od oba dvoje samo najbolje... tj. ak se to uspije.
| sri 18 ožu, 2009 5:36 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: Takve cure kakve je Suiko opisao to su kako ja kažem male glupače, jer one zapravo i nemaju baš karakter i ponašaju se ko droljice (ak ne sve onda 99.9% njih) i takve prezirem Pa sa takvima sumnjam da itko išta želi. Te su samo za ispraznit se onak za jednu noć i ništa više...  Al mislim ak je nekome samo to toga... može si otiči na Glavni i platit kurvu. Nikakve razlike. 
| sri 18 ožu, 2009 5:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
RAI je napisao/la: Dok te debele i ružne daju se svakome tko ih želi. I na kraju ti dođe da su ih te debele i ružne prošle daleko puno više nego one lijepe.
Odakle ti samo tako što? Pročitaš li ti što pišeš? 1 ne postojke ružne cure 2 dal će neka žena bit "lakša" ili ne nema veze s izgledom već karakterom iste. Odakle tebi takvi stavovi, ozbiljno te pitam? Tu nešto ne štima. Pozdrav FreeX

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 18 ožu, 2009 5:38 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
buco je napisao/la: RAI je napisao/la: Dok te debele i ružne daju se svakome tko ih želi. I na kraju ti dođe da su ih te debele i ružne prošle daleko puno više nego one lijepe.
Odakle ti samo tako što? Pročitaš li ti što pišeš? 1 ne postojke ružne cure 2 dal će neka žena bit "lakša" ili ne nema veze s izgledom već karakterom iste. Odakle tebi takvi stavovi, ozbiljno te pitam? Tu nešto ne štima. Pozdrav FreeX Daj molim te, naravno da postoje ružne cure, kao i ružni dečki. Ne živimo u fantaziji.
To hoće li cura bit laka itekako ovisi i o izgledu, iz razloga koje sam već rekla, a to je da si digne samopouzdanje. Laže samoj sebi da i nju dečki isto vole. 
|
| sri 18 ožu, 2009 5:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ajme .... 3 stranice topica unutar nekoliko sati....  Sovereign, da li bi mogao biti s curom koja je punašna, i da li ti se u tom smislu ikada svidjela neka takva? Ja sam susreo više punašnih cura, koje opet lijepo izgledaju  i onda se pitam koji bi bile uber-komad da imaju još i 10+ kg manje  I da, naravno, i ja i svi ostali ćemo se prvo zagledati u mršaviju i zgodnu curu nego suprotno... jer na prvi pogled ne možeš znati kakva je ona kao osoba, trebaš se prvo bolje upoznati da upoznaš kakva je osoba...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 18 ožu, 2009 5:44 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
RAI'TARA je napisao/la: Pa hvatala je one dečke koji uopće nemaju kriterija, i koji su toliko pijani da nemaju blage veze što rade. A odbiju ih hrpa dečkiju ito baš grubo. Meni je to jadno tako se ponižavati.
I da seksati se sa tri starca samo da digneš samopouzdanje je odvratno. To je nešto prestrašno
Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: [color=#40FF00]Netko je rekao da se oko lijepih cura treba truditi, pa u tome i jest stvar. Ako se i ti trudiš oko nje, znači da su se i drugi trudili. Takve cure ne daju se samo tako. Nitko nije ni rekao da se ne treba truditi... Ima i to svoje čari... Ali pak s druge strane tolko se trudit... curi to onak zanimljivo... pa joj prestane biti zanimljivo i samo odjebe tog lika... te na kraju lik ispade kreten.
Totalno se slažem da se treba potrudit oko lijepe cure , ali ne tolko da ti već dopiz** Nažalost ni takav me slučaj nije zaobišao, kako ga je Suiko opisao tj. da sam se previše trudio, dobio odj** i na kraju ispao kreten[/color]
RAI'TARA je napisao/la: Dok te debele i ružne daju se svakome tko ih želi. I na kraju ti dođe da su ih te debele i ružne prošle daleko puno više nego one lijepe.
Istina, već sam upoznao jednu takvu nažalost (da ne bi bilo zabune nisam imao ništa s njom, nego sam samo čuo to od nje)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 18 ožu, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ja razumijem muškarce kad ih privlače, zgodne, lijepe mršave ili vitke cure. Zato jer i me ne privlače zgodni dečki, koji nisu debeli, ne podnosim kad vidim stomčinu, ili salo kod nekog muškarca.
|
| sri 18 ožu, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
RAI je napisao/la: Daj molim te, naravno da postoje ružne cure, kao i ružni dečki.
Tko određuje kriterije "ružnoće" -- ti? Postoje atraktivne ženske == "komadi" i ostale. Isto vrijedi i za dečeke samo što ženska psihologija pod "atraktivan muškarac" ne stavlja znak jednakosti na izgled već materijalno. To je dio njenog bića i i nije ništa neobično (ima veze s potomstvom). Svaka ženka u prirodi bira najjačeg mužjaka kojeg može, u ljudi je moć povezana s materijalnim. I to je to. Rijetko se događaju "nepravilnosti". Pozdrav Lepe Brene 4

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 18 ožu, 2009 5:51 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
RAI'TARA je napisao/la: Ja razumijem muškarce kad ih privlače, zgodne, lijepe mršave ili vitke cure. Zato jer i me ne privlače zgodni dečki, koji nisu debeli, ne podnosim kad vidim stomčinu, ili salo kod nekog muškarca. Pa naravno da će prvo svi gledati izgled...jer je to naposljetku jedino što i možemo vidjet na početku. A kasnije kad se tu/tog curu/dečka bolje upozna se vidi dal je samo taj izgled dovoljan ili ne. Jer eto ja bi osobno prije bio s nekom curom koja ima odličan karakter a da nije sad toliko prelijepa... nego da je neka manekenka a da je gora od samog vraga...
| sri 18 ožu, 2009 5:53 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
buco je napisao/la: RAI je napisao/la: Daj molim te, naravno da postoje ružne cure, kao i ružni dečki.
Tko određuje kriterije "ružnoće" -- ti? Postoje atraktivne ženske == "komadi" i ostale. Isto vrijedi i za dečeke samo što ženska psihologija pod "atraktivan muškarac" ne stavlja znak jednakosti na izgled već materijalno. To je dio njenog bića i i nije ništa neobično (ima veze s potomstvom). Svaka ženka u prirodi bira najjačeg mužjaka kojeg može, u ljudi je moć povezana s materijalnim. I to je to. Rijetko se događaju "nepravilnosti". Pozdrav Lepe Brene 4 To su gluposti. Nikad nebi mogla bit sa ružnim muškarcem koji ima love ili je uspješan. Nek se on sa svime time nosi od mene. Meni je izgled važan i neću lagati da mi nije važan. Važna je i osobnost, ali izgled uvijek prvi zamjetim.
Možeš ti imati odličnu osobnost, ali ako je takav dečko ružan, sorry, nebi mogla bit sa njim.
Ružne cure itekako postoje, i te gluposti da su sve žene lijepe, nije nego jedna najveća moguća laž. 
|
| sri 18 ožu, 2009 5:55 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
buco je napisao/la: RAI je napisao/la: Daj molim te, naravno da postoje ružne cure, kao i ružni dečki.
Tko određuje kriterije "ružnoće" -- ti? Postoje atraktivne ženske == "komadi" i ostale. Isto vrijedi i za dečeke samo što ženska psihologija pod "atraktivan muškarac" ne stavlja znak jednakosti na izgled već materijalno. To je dio njenog bića i i nije ništa neobično (ima veze s potomstvom). Svaka ženka u prirodi bira najjačeg mužjaka kojeg može, u ljudi je moć povezana s materijalnim. I to je to. Rijetko se događaju "nepravilnosti". Pozdrav Lepe Brene 4 Tko određuje kriterij ljepote... mediji. Ako će mediji cijelo vrijeme govorit da su lijepe cure debele krmače... vjeruj mi da bi se kroz neko vrijeme i to udomačilo kao ljepota. Naposljetku mi smo takvi... volimo kad nam se nešto prezentira gotovo. Pod to "mi" mislim na zapadno društvo.
| sri 18 ožu, 2009 5:55 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Ajme .... 3 stranice topica unutar nekoliko sati....  Sovereign, da li bi mogao biti s curom koja je punašna, i da li ti se u tom smislu ikada svidjela neka takva? Ja sam susreo više punašnih cura, koje opet lijepo izgledaju  i onda se pitam koji bi bile uber-komad da imaju još i 10+ kg manje  I da, naravno, i ja i svi ostali ćemo se prvo zagledati u mršaviju i zgodnu curu nego suprotno... jer na prvi pogled ne možeš znati kakva je ona kao osoba, trebaš se prvo bolje upoznati da upoznaš kakva je osoba... Jbg očito nam je tema zanimljiva kad je ima već tolko E sad nije da ja ne bi mogao bit s curom koja je malo punašna, ali pri tome mislim na fakat malo Istina da se na prvi pogled ne može znati kakva je cura kao osoba, ali se barem može procijenit (nadam se da većina ima tu sposobnost)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 18 ožu, 2009 6:00 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Ja mislim baš obrnuto... Rijetki imaju tu sposobnost raspoznati kakva je ko osoba. A i onda ti treba doslovce mjeseci da ju zapravo upoznaš kakva je...
| sri 18 ožu, 2009 6:04 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Pa da, osobnost je važna, ali izgled je važniji. Svaki dečko, pa koliko mu god niski kriteriji bili, uvijek će izabrati lijepu curu odlične osobnosti, nego neku debelu i ružnu odlične osobnosti.
|
| sri 18 ožu, 2009 6:05 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|