| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Umjetna oplodnja
RAI'TARA je napisao/la: A to da žene i žene i muškarci i muškarci ne mogu imati zajedničku djecu opet krivo. I to je moguće.
Ali umjetnom oplodnjom. Jer su razlike između muškaraca i žena u jednom kromosomu. Kao sto si i sama rekla, moguca je UMIJETNA OPLODNJA...to nije prirodno, umijetno je 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 11 ožu, 2009 11:13 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Star Trek i homoseksualnost
Ted;DeA je napisao/la: Kao sto si i sama rekla, moguca je UMIJETNA OPLODNJA...to nije prirodno, umijetno je  Hoćeš reći da djeca začeta umjetnom oplodnjom nemaju pravo na postojanje. Jedno je sigurno ako se broj ljudi nastavi povećavati, ljudi će izumrijeti.
|
| sri 11 ožu, 2009 11:21 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
RAI'TARA je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: Kao sto si i sama rekla, moguca je UMIJETNA OPLODNJA...to nije prirodno, umijetno je  Hoćeš reći da djeca začeta umjetnom oplodnjom nemaju pravo na postojanje. Jedno je sigurno ako se broj ljudi nastavi povećavati, ljudi će izumrijeti.Ne nikako te ne mislim. Na kraju krajeva i oni su djeca kako god nastali. Jednostavno smatram to neprirodnom pojavom... Broj ljudi se ne smanjuje tolko da bi to bilo potrebno...stovise... Sve je ljepo Hawking objasnio u knjizi *svemir u orahovoj ljusci* 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 11 ožu, 2009 11:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
RAI'TARA je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: Kao sto si i sama rekla, moguca je UMIJETNA OPLODNJA...to nije prirodno, umijetno je  Hoćeš reći da djeca začeta umjetnom oplodnjom nemaju pravo na postojanje. Jedno je sigurno ako se broj ljudi nastavi povećavati, ljudi će izumrijeti.E curo iskreno me strah tebe ! Prvo zagovaras kontrolu misli a sad brines i broju ljudi na planetu. Da ti nisi na platnoj listi neke korporacije ili neke lobisticke grupacije 
| sri 11 ožu, 2009 11:32 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Umjetna oplodnja
Broj ljudi na planetu utječe na sve nas. Što ima više ljudi, to je život tih isti sve lošiji i teži. 
|
| pet 13 ožu, 2009 7:20 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
................ JA SAM ZA ALI SAMO ZA OSOBE KOJE SU U BRAKU ILI VEZI A NE MOGU IMATI DJECU ........................ 
|
| pet 13 ožu, 2009 9:42 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ted;DeA je napisao/la: Jednostavno smatram to neprirodnom pojavom... Po tvome ispada da su sve znanosti neprirodna pojava... a šta bi trebali učinit ljudi koji nemogu imat djecu??
| pet 13 ožu, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
PrincMatias je napisao/la: ................ JA SAM ZA ALI SAMO ZA OSOBE KOJE SU U BRAKU ILI VEZI A NE MOGU IMATI DJECU ........................  Ja sam za to da sve osobe koje želi imati djecu da im se omogući to, bile one u braku ili ne.
Ima jako puno samohranih roditelja koji su odgojili odlično svoju djecu.Isto tako, ako ćemo bit cjepidlake, i transplatacija je onda isto neprirodna, transfuzija, ljekovi. 
|
| pet 13 ožu, 2009 10:04 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Umjetna oplodnja je okey 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 14 ožu, 2009 3:20 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
RAI'TARA je napisao/la: ako ćemo bit cjepidlake, i transplatacija je onda isto neprirodna, transfuzija, ljekovi.  Tako je, slažem se u potpunosti 
| sub 14 ožu, 2009 9:16 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
RAI je napisao/la: Isto tako, ako ćemo bit cjepidlake, i transplatacija je onda isto neprirodna, transfuzija, ljekovi.
Nemoj miješat kruške i jabuke! Umjetna oplodnja se nemože stavlajti u isti red s zamjenom oštećenog organa, bilo kojeg. Umjetno zaćeti život nije , glavobolja,aspirin ili poremećaj rada bubrega... To je stvaranje potpuno novog života koje za sobom povlači i pitanja, moralnosti, opravdanosti .. mnoga socijalna i društvena pitanja, svrsishodnosti itd. Koliko ima male djece koja su napuštena od bioloških roditelja po domovima? Ako već netko toliko želi dijete može na taj način puno jednostavnije doći do njega. Spasiti to dijete, na neki način, pomoći društvu i sebi. Danas se dotle došlo, u "glupiranju", da "homoseksualni" parovi mogu imat djecu tom istom umjetnom oplodnom a što je najgore, vidim da je u modi da cure jednostavno odu do prve klinike i tamo ih oplode(umjetno), valjda. Takve su stavri potpuno protuprirodne i ničim se nemogu objasniti. Jedino željom da se bude excentrik ili dobro zaradi(klinike). Ja sam za to da se čovijek, kad je razmnozavanje u pitanju, ne mješa u prirodni tijek stvari. Priroda je vrlo jasno odredila što i kako i tu nema dvojbe niti je ostavila mjesta sumnji. O kontroli populacije drugi put i za to ima vrlo moćan prirodni mehanizam. Pozdrav Speramatološka 81

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 14 ožu, 2009 10:46 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
buco je napisao/la: Koliko ima male djece koja su napuštena od bioloških roditelja po domovima? Ako već netko toliko želi dijete može na taj način puno jednostavnije doći do njega. Kako da ne... uopće nema puno papirologije... 
| sub 14 ožu, 2009 1:06 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Alokin je napisao/la: Kako da ne... uopće nema puno papirologije...
Misliš da je za umjetnu oplodnju manje "papira"? Kod nas je sve papirologija, no to nije tema. Pozdrav Endemske vrste 10

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 14 ožu, 2009 2:18 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
buco je napisao/la: Misliš da je za umjetnu oplodnju manje "papira"? Pa sigurno manje nego za posvajanje... Al najviše me smeta licemjerje... Kao, umjetna oplodnja je zlo i neprirodna je, a da nemate izbora, u trenu bi posegnuli za umjetnom oplodnjom 
| sub 14 ožu, 2009 3:32 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Alokin je napisao/la: Al najviše me smeta licemjerje...
Zašto misliš da je licemjerno navest sve ono što je dostupno prije nego se posegne za umjetnim? I drugo nisu u pitanju samo osobe (parovi) koje zaista nemogu imati djecu na prirodan način, već se umjetna oplodnja vrši i gdje to nema veze s nužnim (primjeri su dani u ranijem textu). Pozdrav GMO djece 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 14 ožu, 2009 5:31 pm |
|
 |
|