| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
J.L.Pekar nema hrabrosti ni da bakici kaže tako nešto.....čitam ovo preseravanje i kidam se od smijeha 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 26 lip, 2006 2:54 pm |
|
 |
|
Commander
|
Ted;DeA je napisao/la: J.L.Pekar nema hrabrosti ni da bakici kaže tako nešto.....čitam ovo preseravanje i kidam se od smijeha 
J.L pekar je osoba koja radi pogreške kao što su skinjare i ti...
Ma zaboli me (bole me rebra) što se ti tu prepucavaš i takva sranja...raduje me činjenica da mi vlak polazi za 2 sata!
|
| pon 26 lip, 2006 3:09 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Pa dobro jutro....napokon si shvatio da sam ja POGREŠKA.....
A što se tiće tebe to ne želim ni komentirati....kaj dobio si ban na WARSERSKOM forumu pa si došao z........i nas 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 26 lip, 2006 3:14 pm |
|
 |
|
Commander
|
Ted;DeA je napisao/la: Pa dobro jutro....napokon si shvatio da sam ja POGREŠKA..... A što se tiće tebe to ne želim ni komentirati....kaj dobio si ban na WARSERSKOM forumu pa si došao z........i nas 
Ne,ja sam znao da si ti pogreška,ali mi nije smetalo i nisam obraćao pažnju na to.
Ne,dobio sam ban na MCS-u zato što sam poslao checku pm gdje sam mu rekao da me iskljući iz udruge,da pare može smatrati donacijom i da želim da mi da ban.
|
| pon 26 lip, 2006 3:27 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Aha a meni si lagao da to nisi ti radio s....a po WARSERSKOM forumu već da ti je neko upao na accaunt.......baš sam bila glupa....ti si jedna od osoba kojoj ne treba ništa vjerovati
I nitko se neće sažaliti nad tobom što si dobio batina....o0kani se mene,ovog foruma i svega što ima veze sa TREKOM..... 
|
| pon 26 lip, 2006 3:33 pm |
|
 |
|
Commander
|
Ted;DeA je napisao/la: Aha a meni si lagao da to nisi ti radio s....a po WARSERSKOM forumu već da ti je neko upao na accaunt.......baš sam bila glupa....ti si jedna od osoba kojoj ne treba ništa vjerovati I nitko se neće sažaliti nad tobom što si dobio batina....o0kani se mene,ovog foruma i svega što ima veze sa TREKOM..... 
Aha...to će biti teško.
Dopada mi se ovdje,mislim da ću se smjestit ovdje na neko vrijeme.
A što se tiće accounta...hmm...ovo je bila dijelomićna prića.
Upao mi je netko u account,netko tko je ovdje prespavao zato što su mu starci zakljućali ulazan vrata od kuće.
|
| pon 26 lip, 2006 3:48 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 24 tra, 2006 10:17 am Postovi: 288 Lokacija: Gama quadrant
|
Citat: ...raduje me činjenica da mi vlak polazi za 2 sata!
Baš mi je drago što je Sv. Nedjelja dobila željezničku stanicu! 
_________________ Live long and prosper!
HUSMOP member
|
| pon 26 lip, 2006 4:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOL ...kakve su to sve gluparije!! ...mogli bi i lockati ovu temu a?
| pon 26 lip, 2006 4:13 pm |
|
 |
|
Commander
|
Sayock je napisao/la: Citat: ...raduje me činjenica da mi vlak polazi za 2 sata!
Baš mi je drago što je Sv. Nedjelja dobila željezničku stanicu! 
Hehehehe...nije!
Idem vlakom do kolodvora,a onda idem tramvajem do Jaruna,a onda će me tamo dočekat ujak i vozi me do babe.
|
| pon 26 lip, 2006 4:16 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Mr.bobo je napisao/la: LOL ...kakve su to sve gluparije!! ...mogli bi i lockati ovu temu a?
A glavni je KRIVAC-J.L.Pekar 
|
| pon 26 lip, 2006 4:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ajd izdržimo još sat vremena, pa ga nema duže vrijeme!!
| pon 26 lip, 2006 4:51 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Ma on ti stalno laže....ne vjerujem ja njemu....na žalost sigurno će se vratiti.. 
|
| pon 26 lip, 2006 4:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa dobra je to onda firma... ...osnovani ste prekjućer, a već imate i godišnje... 
| pon 26 lip, 2006 5:01 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
jel dobra plaća, da se i ja uključim 
_________________ njanjanja
|
| pon 26 lip, 2006 5:02 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Aha......imaginarna plaća
|
| pon 26 lip, 2006 5:03 pm |
|
 |
|