| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Avatari
modesty blaise je napisao/la: ta-daaaaa! promjenila sam svoj avatar nakon dugo vremena  naravno, opet je modesty na avataru. malo je problem kad imate određeno ime pa onda nije fora stavljati neki drugi avatar  ali neka, teta modesty je jako zgodna i lijepa strip junakinja i ima veliki izbor slika koje se mogu staviti na avatar  sig sam promjenila prije koji tjedan. za one koji nisu prepoznali vulkanski, piše Live long and prosper! ...logično jer su mi Vulkanci nekako najdraža rasa još od TOS-a koji sam gledala kao klinka na satelitu, a i u testu koja ste rasa ispalo mi je da sam 85% Vulkanka  Super ti je novi avatar i da li imaš prijedlog za moj novi avatar (trenutno se ne mogu sjetit, ali mi je izbor ograničen samo na Sovereigna ). Mislio sam si da tak nešto znači taj sigg, jer nisam imao pojma kaj bi drugo mogao značit
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 09 ožu, 2009 5:00 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
hvala  možeš svoju neku sliku malo onako umjetnički obraditi u fotošopu pa staviti na avatar 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 09 ožu, 2009 7:27 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
..a šta moj nije lijep ?

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 09 ožu, 2009 9:49 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 09 ožu, 2009 10:00 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 09 ožu, 2009 10:02 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
opa,ovakvu reakciju još nisam vidla 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 09 ožu, 2009 11:02 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Šta fali mojoj reakciji -.- Ja volim Datu 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 09 ožu, 2009 11:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
modesty blaise je napisao/la: teta modesty je jako zgodna i lijepa strip junakinja i ima veliki izbor slika koje se mogu staviti na avatar Da li se modesty usput bavi i manekenstvom Ehm... fora avatar.... suprotnost Sovereignovom - njegov je širok, tvoj visok  Preferiraš crno-bijele avatare ili je to zato što je i strip CB?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 10 ožu, 2009 12:24 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
modesty strip heroina bi i mogla  modesty forum heroina ni ne pomišlja na to 
|
| uto 10 ožu, 2009 12:27 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nisam mislio na forumsku modesty  ... taj moj post je u stvari bio zločesta insinuacija na neke druge postove drugih koje sam pročitao  I nisi odgovorila za crno-bijele avatare?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 10 ožu, 2009 12:31 am |
|
 |
|
Overlord
|
Evo sad imam i ja novi avatar

|
| uto 10 ožu, 2009 12:36 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Sovereign je napisao/la: Evo sad imam i ja novi avatar  Koji moraš ukloniti jer je veći od 600px × 150px 
|
| uto 10 ožu, 2009 12:47 am |
|
 |
|
Overlord
|
Cvicek je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Evo sad imam i ja novi avatar  Koji moraš ukloniti jer je veći od 600px × 150px  A to mi je sigg - šteta 

|
| uto 10 ožu, 2009 12:48 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
Cvicek je napisao/la: Nisam mislio na forumsku modesty  ... taj moj post je u stvari bio zločesta insinuacija na neke druge postove drugih koje sam pročitao  I nisi odgovorila za crno-bijele avatare?  it's oke slučajnim odabirom. nisu mi svi avatari bili crno-bijeli. prije ovog je bio crveni, a prije toga plavi  ovaj trenutno mi se svidio i slučajno je crno-bijeli 
|
| uto 10 ožu, 2009 12:54 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: Avatari & Signature
Zašto nisu moguće veći avatari i duži potpisi ................
|
| uto 10 ožu, 2009 1:02 am |
|
 |
|