| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Avatari
Sovereign je napisao/la: Alokin je napisao/la: Ja sam danas konačno promijenio svoj avatar, nakon skoro 3 godine na forumu... Skužio sam i super je Dankešn 
| sri 04 ožu, 2009 11:17 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Bobin avatar mi je malo kontradiktoran. Piše "lol", a Scott Molekula stisnuo zube kao da mu netko nešto žestoko gura otpozadi. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 07 ožu, 2009 7:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOL ...tvoj opis ne odgovara slici u postu...
| sub 07 ožu, 2009 7:54 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni se sviđa avatar od Dejanire. Garfield 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 08 ožu, 2009 12:30 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 08 ožu, 2009 12:34 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
ajme majko  kolko pažnje tome pridaješ
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 08 ožu, 2009 2:48 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Mir'Na Riker je napisao/la: ajme majko  kolko pažnje tome pridaješ Nemreš promašit Bobine postove i avatare i sigove kad je to svaki drugi na forumu. Neke stvari se primjete pa ga moram malo "naložit". 
|
| ned 08 ožu, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nemoj izazivati... budeš sanjao mojeg avatara... ...i točnije, svaki 10 na forumu...
| ned 08 ožu, 2009 4:01 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
e Bobo,uvijek se scimnem na tvoj novi avatar  preciznije,na desnu stranu tvog avatara...izgleda ko natpis na Prstenu....a u pozadini ko da je Sauronovo oko 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 08 ožu, 2009 4:30 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Meni se sviđa Avatar od Mir'Ne Riker (to je Arwen iz LOTR-a, ak se ne varam).
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 08 ožu, 2009 5:48 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
|
| ned 08 ožu, 2009 7:13 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
I meni je super ova Arwen...  Gledao prošli tjedan LOTR... Fora mi je i avatar od Mimi Sky iako nisam neki fan Katice.  Inače imao sam Tuvoka iz te scene za avatar na drugom forumu. 

|
| pon 09 ožu, 2009 12:45 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Da stvarno imaš lijep avatar. A ja, sad imam fazu idoliziranja Malcoma. 
| pon 09 ožu, 2009 1:58 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Da stvarno imaš lijep avatar. A ja, sad imam fazu idoliziranja Malcoma.  Bome sam skužio Ja si moram promjenit i sigg i avatar - predugo su isti
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 09 ožu, 2009 2:20 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
ta-daaaaa! promjenila sam svoj avatar nakon dugo vremena  naravno, opet je modesty na avataru. malo je problem kad imate određeno ime pa onda nije fora stavljati neki drugi avatar  ali neka, teta modesty je jako zgodna i lijepa strip junakinja i ima veliki izbor slika koje se mogu staviti na avatar  sig sam promjenila prije koji tjedan. za one koji nisu prepoznali vulkanski, piše Live long and prosper! ...logično jer su mi Vulkanci nekako najdraža rasa još od TOS-a koji sam gledala kao klinka na satelitu, a i u testu koja ste rasa ispalo mi je da sam 85% Vulkanka 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 09 ožu, 2009 4:23 pm |
|
 |
|