|
Sada je: čet 30 tra, 2026 8:18 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Oprah Show
Mir'Na Riker je napisao/la: Mene jedino smeta prenaglašena osjećajnost i izvještačena pristojnost koja je tako karakteristična za Amerikance i većinom prelazi sve granice normalnog ponašanja. Svi se grle,karikaturalno izgovaraju rečenice tipa: How are youuuuu,I'm soooo happy for youuuuu... Sve s ciljem da ispadnu "topli" i "srdačni",a zapravo se sve doima ko da glumataju. I sve priče se redovno napravljene tak da se rasplačeš ili šokiraš u prvih 5 sekundi(valjda zato jer imaju kratak raspon koncentracije). No osim ovoga,prilično dobar show.  E upravo to. Upravo je to što mi najviše smeta kod Amerikanaca. To njihovo glumljenje, ta njihova neiskrenost, lažni osmijesi i grimase, kvazi moralnost, suosječanje itd. Mislim netko tko ne zna kakvi su Amerikanci kao narod, kakav im je mentalitet i kakvo je njihovo društvo...gledajući Oprah show rekao bi da je to prosvljećeni sveti narod... da su svi srdačni i pristupačni...onak največi sveci. A stvarnost je totalno obrnuta. Arogantni, bahati, priglupi, licemjerni, isključivi... 
| sub 07 ožu, 2009 1:28 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
meni je oprah vec dosadila.
istina da je zena puno pomogla siromasnima(gradnja skola kak je vec bilo spomenuto,donacije)itd. ali kak i svaki show vec je postalo ponavljanje i vrtnja u krug kaj se tema tice.mislim znam da je tesko smisliti toliko tema za svaki tjedan,al ono nemam nis protiv tog showa,meni se neda vise gledati,a tko voli gledati ja mu necu sad proturjeciti.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 07 ožu, 2009 2:07 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa čuj, ako te plaćaju masne pare da smisliš temu + čitaš pisam gledatelja i iz toga možeš nać temu, nije njima teško. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 07 ožu, 2009 2:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Alokin je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ajd ti izmisli svaki tjedan 5 tema za foum...  1. Federacija vs. Klingonci (SAD vs. SSSR) 2. Star Trek Cookbook 3. Topic za anti-kanoniste 4. Jedva čekam ST XI 5. Skrivene poruke u pjesmama TBF-a Eto... jesam... Eto ti na Sanja talkshow... požderi se od muke  ...super... sad...to postavi i na forum... a ne samo u ovaj topic... (no druga tema slična postoji već na forumu, 4. tema ) ...i neću se požderati... ...ja sam takvih smislio preko 200... 
| sub 07 ožu, 2009 2:52 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Nisam rekao tebi da se poždereš, nego Sanji 
| sub 07 ožu, 2009 3:00 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Suikotreki je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Mene jedino smeta prenaglašena osjećajnost i izvještačena pristojnost koja je tako karakteristična za Amerikance i većinom prelazi sve granice normalnog ponašanja. Svi se grle,karikaturalno izgovaraju rečenice tipa: How are youuuuu,I'm soooo happy for youuuuu... Sve s ciljem da ispadnu "topli" i "srdačni",a zapravo se sve doima ko da glumataju. I sve priče se redovno napravljene tak da se rasplačeš ili šokiraš u prvih 5 sekundi(valjda zato jer imaju kratak raspon koncentracije). No osim ovoga,prilično dobar show.  E upravo to. Upravo je to što mi najviše smeta kod Amerikanaca. To njihovo glumljenje, ta njihova neiskrenost, lažni osmijesi i grimase, kvazi moralnost, suosječanje itd. Mislim netko tko ne zna kakvi su Amerikanci kao narod, kakav im je mentalitet i kakvo je njihovo društvo...gledajući Oprah show rekao bi da je to prosvljećeni sveti narod... da su svi srdačni i pristupačni...onak največi sveci. A stvarnost je totalno obrnuta. Arogantni, bahati, priglupi, licemjerni, isključivi...  Baš tako, baš se preglumljavaju. I oni lažni šokovi, i kao promjenjeni životi zbog nečije rečenice, ma daj.Zapravo su mi smješni kad ih gledam
|
| pon 09 ožu, 2009 9:30 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni je najsmiješniji Dr.Phil xD
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 09 ožu, 2009 9:34 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
|
| pon 09 ožu, 2009 9:47 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|