|
Sada je: pon 24 kol, 2026 4:06 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
 Shadow People
Kako ovo nije bilo na rubu znanosti (a pitao sam Kresimira Miska zasto nije bilo nista o njima) ja cu sada nesto napisati (ili samo C/P  ) Shadow people (also known as shadow men, shadow folk, or shadow beings) are said to be shadow like creatures of supernatural origin that appear as dark forms in the peripheries of people's vision and disintegrate, or move between walls, when noticed. Reports of shadow people are similar to ghost sightings, but differ in that shadow people are not reported as having human features, wearing modern/period clothing, or attempting to communicate. Witnesses also do not report the same feelings of being in the presence of something that 'was once human'. Some individuals have described being menaced, chased, or in some rare instance, attacked by shadow people. There have also been reports of shadow people appearing in front of witnesses, of which they stay there or lingering for several seconds before disappearing. Witnesses report that encounters are typically accompanied by a feeling of dread. 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| sub 08 ožu, 2008 3:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Shadow People
...još se uvijek zanimaš za to? ...Jel ti Mištak što odgovorio? ...imaš li kakvih novih saznanja?
| pon 10 ožu, 2008 4:26 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
http://www.youtube.com/watch?v=yM-heMFgzrcEvo jednog filmice iz YouTube Shadowly creature Misak nezna nista o tome Dao sam mu na wikipediji link pa je rekao da bude pogledao Vidjet cemo dali ce sta saznat Ali nevjerujem posto to nije toliko poznato
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pet 02 sij, 2009 3:40 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ne znam da li bi mogao u to povjerovati, ali u svakom slucaju totaaaaaalno spooky! Svakako da bi mi lakse bilo povjerovati da se ne moze uhvatiti (zaozbiljno ili bar na kvaklitetnu snimku) takvo cloackano" bice, nego recimo ogromni Bigfoot, chupacabra i slicni 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 sij, 2009 10:49 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ne znam... mislim usred šume, pada kiša, grmi, on s ženskom, a snima kamerom(khm) uglavnom.... previše podudarnosti... i opdjednom se pojavi to biće koje je sijenka.... a on ko je***ni scientist proučava ga i snima....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 05 sij, 2009 1:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nemam pojma je li snimka prava ili fejkana, ali bez obzira na to je scena bas dobra, spooky 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 sij, 2009 2:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Super, sad necu moc spavat. Kud sam bas sad naletio na ovaj topic 
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 04 ožu, 2009 2:44 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ovo je fakat nešto bolesno Sav sam se naježio na onaj filmić Ja sam isto nešto vidio jednu noć kod sebe doma prije ngo što sam zaspao. Uglavnom ugasio sam svjetlo i vidio sam prvu neku žensku da mi stoji ispred kreveta, a onda poslije toga da neki frajer sjedi na mojoj stolici pred kompom. Kad sam okrenuo pogled prema stropu vidio sam nekog u kapuljači kako mi baca zmije na glavu. Nešto prestrašno je to bilo (skoro me infarkt čopio)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 04 ožu, 2009 4:51 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 04 ožu, 2009 5:20 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
U krivu si, bio sam potpuno trijezan 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 04 ožu, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja uvijek vidim neke sjene kak se motaju oko mene. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 04 ožu, 2009 6:00 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ajme majko mila i premila,ovo mi nije trebalo. Sad ću se stalno osvrtati i osluškivati sve. Sovereign,to je prilično zastrašujuće. Ja sam poslala Mišaku mail u vezi jedne teme da vidim šta zna o tome,al mi nije nikad odgovorio,majku mu njegovu.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 04 ožu, 2009 8:56 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Šarlatan.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 04 ožu, 2009 10:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Shadowh86 je napisao/la: Some individuals have described being menaced, chased, or in some rare instance, attacked by shadow people. Jel se zna kako su izgledali ti napadi? Jel bilo nesto tipa shadow person pokusa lupiti sakom covjeka i ruka mu prodje kroz njega (jer je duh), ili nesto opasnije od toga?
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 04 ožu, 2009 11:42 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
MacGyver je napisao/la: Shadowh86 je napisao/la: Some individuals have described being menaced, chased, or in some rare instance, attacked by shadow people. Jel se zna kako su izgledali ti napadi? Jel bilo nesto tipa shadow person pokusa lupiti sakom covjeka i ruka mu prodje kroz njega (jer je duh), ili nesto opasnije od toga? Ne,to ti je ono tipa bacaju neke objekte na ljude...tanjure,slike itd.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 05 ožu, 2009 12:09 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|