|
Sada je: sub 29 kol, 2026 7:36 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Koncerti, festivali, događanja
| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Koncerti, festivali, događanja
Kako piše u naslovu, najave koncerata, festivala i sl. Da ne dužim, započet ću s jednom najavom:
Seckou Keita(Senegal) 24.5.2007. u Pauk-u
u sklopu Ethnoambienta
linkovi:
http://www.ethnoambient.net/ethnoambient-zagreb.htm
http://www.youtube.com/watch?v=BwYU-51HqJw
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 24 svi, 2007 12:49 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
evo.. kao hostesa Pula Film Festivala zelim da se cim vise trekica i trekija pojavi pa da napokon upoznam nekog trekica.. osjecam se kao Pale sam na svijetu kad se radi o star treku..  )
nego.. dodite ovu subotu u Rijeku gledat regatu..  ) ja cu kao najveca obozavateljica svojeg decka bodriti dok jedri jedri jedri.. a u petak cemo vozit brod u rijeku.. samo nas dvoje na brodu.. juuupiii..
 )
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| sri 06 lip, 2007 10:31 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
 Re: Koncerti, festivali, događanja
kako se ova tema nije maknula od početka pa da je malo začinim. upravo sam se vratila s koncerta TBF i Stillnessa u Domu sportova. koncert je bio rasprodan, a to se da zaključiti prema ekipi koja je vani žicala od ljudi ulaznicu viška. dom sportova je bio pun. pohvala organizaciji. nije se dugo čekalo ni na piće, ni na wc, a bilo je dovoljno mjesta u samoj dvorani. ozvučenje odlično, svjetlosni efekti i spotovi u pozadini pozornice na velikim screenovima isto, atmosfera samo za poželit. oba benda su digli publiku na noge, da se izrazim metaforički jer je većina ljudi stajala  jedino što mi se nije baš svidjelo je što se nema gdje ostaviti kaput/jakna pa sam se cijelo vrijeme borila sa svojom jaknom  i što je ispod tepiha led pa je tepih na nekim mjestima bio mokar i jako hladan, a kad dođeš na koncert u starkama to se jako osjeti. odmah mi je bilo jasno zašto su se prvo popunile tribine. stillness je bio odličan. zafrkancija kao i inače. yuri prepun energije. nakon što je TBF odsvirao Fantastičnu na pozornicu su doveli specijalnog gosta - Ibricu Jusića (bez psa) koji je otpjevao 3 pjesme  e,da...ne znam kako se zovu jer ga inače ne slušam ali znam samo dijelove pjesama pa ono...morat ćete mi oprostiti što neću napisati što je odpjevao  kad je došao Data na red bilo je fenomenalno! cijela dvorana je dizala ruke u zrak ovak:  kao što na koncertima metal bendova dižu ovak:  (oke, to je najsličnije što je ponuđeno među smajlijima pa nemojte cjepidlačit  ) definitivno najbolji utisak s njihovih koncerata ( a bila sam ih na 10ak), osim onog iz Močvare (taj mi je bio posebno drag). e,da...još jedna prednost - piće se služilo u plastičnim čašama i bocama. u Močvari je frendica dobila bocom staklene pive (božićno pivo u 4 mj  ) u slijepoočnicu i martu u rame od nekog pijanog dvometraša koji se okliznio na proliveno pivo. nisam sigurna jesam vidjela Homo Cyberneticusa na stanici kod Teh. muzeja dok sam čekala ekipu jerbo sam bila bez cvika, a bez njih sam definitivno ćorava, pa ono...sori što te nisam pozdravila, znam te iz udruge. ak nisi bio ti, onda okej.
|
| sub 21 vel, 2009 4:19 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ove godine ima hrpa dobrih metal bendova koje će održavat koncerte u Boogaloou i Tvornici Neke od njih su Cradle Of Filth (25.4.2009. u Boogaloou, upad 170/190kn), Disturbed (17.6. Boogaloo, upad 160kn u pretprodaji do 17.5., od 18.5. 180kn i 190kn na dan koncerta), Hammerfall (8.4.2009. u Boogaloou, upad 170/190kn), Depeche Mode, AC DC...Nažalost Iced Earth ću morat propustit, jer nemam para (on je danas u Boogaloou) , ali ću vjerojatno ići na COF, Hammerfall i Disturbed I idem još na tribute to Guns 'n' Roses (7.3. u Boogaloou, upad 40kn)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 21 vel, 2009 11:28 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
fali mi vrijeme kad se hrpa koncerata i to jako dobrih mogla poslušati za 40-50 max. bili su to divni dani kad je radio Pauk (radi i sad ali prije ona pauze kad nije radio), Močvara i sl.
|
| sub 21 vel, 2009 12:52 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Jesu li tu samo najave ili i iskustva? Ja sam bila relativno nedavno na Rembrandtovoj izložbi. Grafike su pregenijalne (najbolja mi je ona njegove majke)  , ali bila je užasna gužva, nisi se mogao okrenuti, a da se ne sudariš s nekim. Još sam u prosincu bila na Tihoj pobuni. Ondje nije bilo nikoga i moglo se u miru razgledavati slike koje su također bile pregenijalne. Najviše su mi se svidjele slike jedne Ruskinje kojoj se ne mogu sjetiti imena. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 21 vel, 2009 10:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Točkica je napisao/la: Jesu li tu samo najave ili i iskustva? Ja sam bila relativno nedavno na Rembrandtovoj izložbi. Grafike su pregenijalne (najbolja mi je ona njegove majke)  , ali bila je užasna gužva, nisi se mogao okrenuti, a da se ne sudariš s nekim. ...jesi vidjela famozne bakropise i izradu istih...? ...kako ti se to činilo... ?
...ja mislim da to fakat trebaš imati smisla za tak nekaj napraviti... ...te da je to umjetnost u pravom slisli riječi... 
| sub 21 vel, 2009 10:32 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ooo ja sam bila na rembrandtovoj izlozbi*sa skolom  * jedna rijec:aaaaaaaaaa  wooooooooooooow genijalac.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 21 vel, 2009 10:34 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Bakropisi su super, ali izrada me nije osobito zanimala. Samo sam se naježila pri pomisli kako urezivanje u bakar treba proizvoditi neugodne zvukove, cvilež i to (zamijenila sam ih s bakrorezima  ). Inače, pod ,,grafike" sam zapravo mislila ,,bakropisi", iako su oni samo jedna vrsta grafika.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| sub 21 vel, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
meni je izrada bila okej al opet ono fora mi je samo poimanje da je netko sposoban bio ko rembrandt da na tak maloj povrsini napravi takva remek djela 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 21 vel, 2009 11:19 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
I meni je to zapanjujuće. Čovjek je pazio na ama baš svaki detalj. 
|
| sub 21 vel, 2009 11:21 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
Točkica je napisao/la: Jesu li tu samo najave ili i iskustva? i jedno i drugo. ovo je kutak za glazbu, kulturu i sl.  samo ne previše u offtopic
|
| ned 22 vel, 2009 12:29 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Sovereign je napisao/la: Ove godine ima hrpa dobrih metal bendova koje će održavat koncerte u Boogaloou i Tvornici Neke od njih su Cradle Of Filth (25.4.2009. u Boogaloou, upad 170/190kn), Disturbed (17.6. Boogaloo, upad 160kn u pretprodaji do 17.5., od 18.5. 180kn i 190kn na dan koncerta), Hammerfall (8.4.2009. u Boogaloou, upad 170/190kn), Depeche Mode, AC DC...Nažalost Iced Earth ću morat propustit, jer nemam para (on je danas u Boogaloou) , ali ću vjerojatno ići na COF, Hammerfall i Disturbed I idem još na tribute to Guns 'n' Roses (7.3. u Boogaloou, upad 40kn) Depeche Mode nije metal bend Uglavnom, na njih idem Iso bi i na ACDC, kad i gdje su?
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 24 vel, 2009 2:28 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
uriah heep i zztop sa općom opasnosti u slav.brodu na motorijadi u 4 mj. moram još provjeriti datum pa ću točno napisati
|
| uto 24 vel, 2009 2:35 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
MacGyver je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Ove godine ima hrpa dobrih metal bendova koje će održavat koncerte u Boogaloou i Tvornici Neke od njih su Cradle Of Filth (25.4.2009. u Boogaloou, upad 170/190kn), Disturbed (17.6. Boogaloo, upad 160kn u pretprodaji do 17.5., od 18.5. 180kn i 190kn na dan koncerta), Hammerfall (8.4.2009. u Boogaloou, upad 170/190kn), Depeche Mode, AC DC...Nažalost Iced Earth ću morat propustit, jer nemam para (on je danas u Boogaloou) , ali ću vjerojatno ići na COF, Hammerfall i Disturbed I idem još na tribute to Guns 'n' Roses (7.3. u Boogaloou, upad 40kn) Depeche Mode nije metal bend Uglavnom, na njih idem Iso bi i na ACDC, kad i gdje su? Čuo sam da su u Puli, ali ne točno kad (brijem u 4. ili 5. mjesecu). I znam da Depeche Mode nije metal bend (to je Rock bend).
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 24 vel, 2009 4:52 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|