|
Sada je: sri 29 srp, 2026 3:11 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Quick reply (offtopic iz forumskih obavijesti)
Mr.bobo je napisao/la: Alokin je napisao/la: Nove opcije su fora... još kad bi vratili boju skina na staro... super bi pasalo na homepage Udruge  LOL, pa imaš si za porihtati koju bolju želiš... ...narančastu, crvenu, plavu ili zelenu... 
...ja trenutno imam plavu...  Nisam znao... gracias...
| uto 17 vel, 2009 11:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Alokin je napisao/la: Nisam znao... gracias...
...tu smo da služimo... 
| uto 17 vel, 2009 11:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Eto, priveo sam priču s Quick replyom kraju. Upravo sam sredio i BB kodove i dodao paletu boja (eto, sad možeš spamati s plavom preko QR-a, Bobo  ) Trenutačno sam vrlo zadovoljan sam sa sobom  i čekam da vidim da li će se u "pitaj osoblje" i sl. naći još prijedloga za pluginove  (primarno one koji ne diraju bazu)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 18 vel, 2009 12:57 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
E super Cviček , sad mogu stalno quick reply bez da se mučim s upisivanjem ovih simbola za boju Jedino kad ću trebat quotat nekog onda ću pomoću normalnog replya.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 18 vel, 2009 1:01 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Quick reply i drugi dodaci
Upravo sam složio i "Activity stats mod" (alternativa "Who was online" modu) Ova verzija ne prčka po bazi, tako da je "bezopasna" Sad na početnoj stranici možete vidjeti koliko je ljudi posjetilo forum u zadnjih 24h, kao i to koliko je u zadnja 24h napisano postova, otvoreno tema i koliko korisnika se registriralo na forum. Također sam prije neki dan dodao "tvoje teme" dodatak. Nalazi se na vrhu stranice kod datuma (između "novi postovi" i "tvoji postovi" (na hr verziji)) Tamo možete dobiti listu tema koje ste sami otvorili... nadam se da će i to nekome biti od koristi. Također, ako imate prijedloge s čime još poboljšati forum, svakako javite!  Imam još par ideja, ali rado bih čuo i prijedloge, i ako ću biti u mogućnosti, to i složiti 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 19 vel, 2009 2:11 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Malo me muće ovi dupli natpis za Smajliće, inače sve drugo je OK. 
| čet 19 vel, 2009 2:18 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Cvicek je napisao/la: Upravo sam složio i "Activity stats mod" (alternativa "Who was online" modu) Ova verzija ne prčka po bazi, tako da je "bezopasna" Sad na početnoj stranici možete vidjeti koliko je ljudi posjetilo forum u zadnjih 24h, kao i to koliko je u zadnja 24h napisano postova, otvoreno tema i koliko korisnika se registriralo na forum. Također sam prije neki dan dodao "tvoje teme" dodatak. Nalazi se na vrhu stranice kod datuma (između "novi postovi" i "tvoji postovi" (na hr verziji)) Tamo možete dobiti listu tema koje ste sami otvorili... nadam se da će i to nekome biti od koristi. Također, ako imate prijedloge s čime još poboljšati forum, svakako javite!  Imam još par ideja, ali rado bih čuo i prijedloge, i ako ću biti u mogućnosti, to i složiti  Bravo , i koliko vidim forum je posjecen dosta 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 19 vel, 2009 2:33 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| čet 19 vel, 2009 2:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
captain je napisao/la: Bravo , i koliko vidim forum je posjecen dosta  Je.... i mene je ugodno iznenadilo kad sam vodio rezultate... 36 usera... još ću vidjeti da li mogu isključiti botove da ih ne prikazuje na popisu (onda je samo 3 manje I pogledat ću to za dupli "smajlići" A onda ću vijeti.. možda one BB kodove za spoilere, ili bb da gosti ne vide odr. poruke koje ne žiliš da vide, ili da se u "tko je online" ispisuje točno koji se post gleda  ili izlistavanje top postera za zadnjih 24h  ... fakat ima svašta... 
|
| čet 19 vel, 2009 2:54 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 19 vel, 2009 4:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja bas razgovaram sa Cvicekom kako da jos popravimo neke finese... svejedno bravo Cvicek na trudu... no zahvalimo i phpbb-ovcima koji su konacno sredili kod... 
| čet 19 vel, 2009 4:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Modove za defaultne skinove (prosilver i subsilver2) je lagano za srediti (malo više od pukog kopipejstanja u pravi fajl), ali sa našim skinovima (acidtechom) je dosta teže, baš moraš prčkat po fajlovima i smišljat kak da središ... ali ide... ja sam uporan 
|
| čet 19 vel, 2009 4:41 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
E da, zaboravih napisat da mi je bas super kak je forum jos šareniji s ovim who was online 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 19 vel, 2009 4:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
BrickTop je napisao/la: Malo me muće ovi dupli natpis za Smajliće, inače sve drugo je OK.  Nema više duplog natpisa, popravljeno  Dejanira je napisao/la: E da, zaboravih napisat da mi je bas super kak je forum jos šareniji s ovim who was online  Primjetio sam  Jedino ne znam šta da glede legende (objašnjenja šta koja boja grupe predstavlja) da napravim za tebe i Mr.bobu 
|
| čet 19 vel, 2009 7:21 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
jooooooooooj strasno mi se svida obnovljeni forum svaka cast 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 19 vel, 2009 9:58 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|