| Autor/ica |
Poruka |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Re: ENT (ni)je Trek (3. put)
T'Grel je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Kršenje kanona je ono što sam ja već dala za primjer. Ok, ali ja nigdje nisam vidio da si ti navela argumente gdje navodiš da ENT ne krši kanon. Molim te, uputi me. Samo da ti prvo velim Kanon je ono što je viđeno u nekoj serije, znači neki događaj, osoba, rat, brod, itd...cijela serija sama po sebi nije kanon več događaji u njoj  Recimo ona epizoda s Borgom  pa epizoda s Romulancima gdje nema vizualnog kontakta...i još mnogo toga, to će Bobo napisati, on bolje pamti  ...ali mislim da bi bilo lakše navest argumente gdje se navodi da ENT krši kanon, točnije događaje/epizode u kojim krši kanon...tako bi bilo lakše 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 14 vel, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cmd Data je napisao/la: ...ali mislim da bi bilo lakše navest argumente gdje se navodi da ENT krši kanon, točnije događaje/epizode u kojim krši kanon...tako bi bilo lakše  Napisat će se kad ja i TerNek odgledamo ENT.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 14 vel, 2009 10:34 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
T'Grel je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Kršenje kanona je ono što sam ja već dala za primjer. Ok, ali ja nigdje nisam vidio da si ti navela argumente gdje navodiš da ENT ne krši kanon. Molim te, uputi me. Kršenje kanona je kad nešto izravno proturječi sa nečim viđenim ili rečenim u nekoj drugoj epizodi ili seriji. Nije kršenje ako se može objasniti.Recimo u ENT-u se pojavljuju ferengiji ali posada ne zna da su ti izvanzemaljci ferengiji, stoga kanon tu recimo nije prekršen. 
|
| sub 14 vel, 2009 10:34 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
RAI'TARA je napisao/la: Recimo u ENT-u se pojavljuju ferengiji ali posada ne zna da su ti izvanzemaljci ferengiji, stoga kanon tu recimo nije prekršen.  Pa nisam rekao da ENT svugdje krši kanon... ali ta cijela koncepcija ENT-a i ta cijela serija... ma jednostavno se ne može nazvati Trekom. Ali zašto vi slijepo vjerujete producentima jer su napisali "Star Trek: Enterprise", a ne mislite svojom glavom?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 14 vel, 2009 10:38 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
...hmmmm...sad ti vrijeđaš ko ne misli glavom? ali pazi ovo več postaje jako smiješno, nisi ni pogledao ENT ali znaš da s konceptom serije nest nije u redu, nekak to znaš...svaka čast majstore mislimo mi mislimo svojim glavama i to jako dobro, i za mene je Ent trek...nit krši kanon kao što ti veliš, ima sva obilježja jednog Star Trek serijala(vrste, osobe, brodovi, itd.)

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 14 vel, 2009 10:45 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
T'Grel je napisao/la: cijela koncepcija ENT-a i ta cijela serija... ma jednostavno se ne može nazvati Trekom.
To each his own...
| ned 15 vel, 2009 12:54 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Recimo u ENT-u se pojavljuju ferengiji ali posada ne zna da su ti izvanzemaljci ferengiji, stoga kanon tu recimo nije prekršen.  Ali kada Voyager prijeđe 5.2 svjetlosne godine za nekoliko minuta pri Warpu 2, to je ne samo kršenje kanona nego je*anje u glavu 
|
| ned 15 vel, 2009 1:02 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Cmd Data je napisao/la: ...hmmmm...sad ti vrijeđaš ko ne misli glavom? ali pazi ovo več postaje jako smiješno, nisi ni pogledao ENT ali znaš da s konceptom serije nest nije u redu, nekak to znaš...svaka čast majstore mislimo mi mislimo svojim glavama i to jako dobro, i za mene je Ent trek...nit krši kanon kao što ti veliš, ima sva obilježja jednog Star Trek serijala(vrste, osobe, brodovi, itd.) Ne vrijeđam nego tvrdim da priznajete Trek samo zato što u 3. i 4. sezoni piše "Star Trek: Enterprise".
|
| ned 15 vel, 2009 1:56 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
T'Grel je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Recimo u ENT-u se pojavljuju ferengiji ali posada ne zna da su ti izvanzemaljci ferengiji, stoga kanon tu recimo nije prekršen.  Pa nisam rekao da ENT svugdje krši kanon... ali ta cijela koncepcija ENT-a i ta cijela serija... ma jednostavno se ne može nazvati Trekom. Ali zašto vi slijepo vjerujete producentima jer su napisali "Star Trek: Enterprise", a ne mislite svojom glavom? Krivo, koncepcija serije je uredu. Zapravo jedina stvar koja u tebi u seriji smeta jest ta što se njena radnja događa prije ostalih serija i filmova. Ali to nije kršenje kanona.
Isto tako očito to nisi znao, zadnja dva TOS filma snimala su se istovremeno sa TNG-om, tako da su i oni bili prequel kao i ENT. 
|
| ned 15 vel, 2009 4:09 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
_Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Recimo u ENT-u se pojavljuju ferengiji ali posada ne zna da su ti izvanzemaljci ferengiji, stoga kanon tu recimo nije prekršen.  Ali kada Voyager prijeđe 5.2 svjetlosne godine za nekoliko minuta pri Warpu 2, to je ne samo kršenje kanona nego je*anje u glavu  Navedi epizodu. Mogu ja navesti sličnih stvari u TNG-u.Isto tako moram napomenit da postoji nešto što se zovu warp brzaci. 
|
| ned 15 vel, 2009 4:11 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
T'Grel je napisao/la: Cmd Data je napisao/la: ...hmmmm...sad ti vrijeđaš ko ne misli glavom? ali pazi ovo več postaje jako smiješno, nisi ni pogledao ENT ali znaš da s konceptom serije nest nije u redu, nekak to znaš...svaka čast majstore mislimo mi mislimo svojim glavama i to jako dobro, i za mene je Ent trek...nit krši kanon kao što ti veliš, ima sva obilježja jednog Star Trek serijala(vrste, osobe, brodovi, itd.) Ne vrijeđam nego tvrdim da priznajete Trek samo zato što u 3. i 4. sezoni piše "Star Trek: Enterprise". E pa krivo tvrdiš 

|
| ned 15 vel, 2009 8:23 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Sad mi je dosta!!! Evo vam argumenti zašto ENT je Trek:
1.Zvjezdana Flota 2.Warp 3.Fotonska torpeda 4.Nacelli 5.Teleporter 6.Vulkanci 7.Andorijanci 8.Borg 9.Orionci 10.Telariti... moram li dalje?? Mislim da ne!!!
| ned 15 vel, 2009 9:56 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
Alokin je napisao/la: Sad mi je dosta!!! Evo vam argumenti zašto ENT je Trek:
1.Zvjezdana Flota 2.Warp 3.Fotonska torpeda 4.Nacelli 5.Teleporter 6.Vulkanci 7.Andorijanci 8.Borg 9.Orionci 10.Telariti... moram li dalje?? Mislim da ne!!! Uz svo dužno poštovanje, ali bolje da si bio tiho.. ..jer u ENT-u zvjezdane flote još nije bilo, isto kao ni Federacije.. ...Fotonska torpeda također još nisu izmišljena... 

|
| ned 15 vel, 2009 10:27 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Cmd Data je napisao/la: Uz svo dužno poštovanje, ali bolje da si bio tiho.. ..jer u ENT-u zvjezdane flote još nije bilo, isto kao ni Federacije.. ...Fotonska torpeda također još nisu izmišljena...  Uz svo dužno poštovanje, bolje bi ti bilo da pogledaš ENT... Zvjezdana Flota je postojala, kao i fotonska torpeda, a Federaciju nisam ni spomenuo: Flota: http://ufpcroatia.com/link.php?kat=orga ... jska_flotaTorpeda: pogledaj si epizodu "The Expanse" 
| ned 15 vel, 2009 1:23 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Alokin je napisao/la: Cmd Data je napisao/la: Uz svo dužno poštovanje, ali bolje da si bio tiho.. ..jer u ENT-u zvjezdane flote još nije bilo, isto kao ni Federacije.. ...Fotonska torpeda također još nisu izmišljena...  Uz svo dužno poštovanje, bolje bi ti bilo da pogledaš ENT... Zvjezdana Flota je postojala, kao i fotonska torpeda, a Federaciju nisam ni spomenuo: Flota: http://ufpcroatia.com/link.php?kat=orga ... jska_flotaTorpeda: pogledaj si epizodu "The Expanse"  A da je istina postojala su već i tad fotonska torpeda. Klingonci su ih već tad imali...
| ned 15 vel, 2009 1:38 pm |
|
 |
|