| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: TBO iliti biseri
viewtopic.php?p=211958#p211958T'Rapavi je napisao/la: U kojem dijelu Engleske si to živio? Turkmenistanu? 
|
| čet 22 tra, 2010 11:20 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 11 tra, 2010 11:05 pm Postovi: 124 Lokacija: Far far away from administrators of this forum
|
u Cambridgeu
|
| čet 22 tra, 2010 11:24 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 pogodio si topic, bravo
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 22 tra, 2010 11:25 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 11 tra, 2010 11:05 pm Postovi: 124 Lokacija: Far far away from administrators of this forum
|
hvala, hvala 
|
| čet 22 tra, 2010 11:27 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Samo jedan komentar. Cvicek, mama ti vrtila slajdove. priceless 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 27 tra, 2010 8:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira i pusti otok Sovereign X je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...kojeg bi forumaša povela na pusti otok...? mislim da si me to već pitao... očito ti se nije svidio odgovor povela bih tebe jesam sad bolje odgovorila?  A damn!! Kladio sam se da ću to bit ja
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 29 tra, 2010 12:00 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
viewtopic.php?p=213046#p213046Dejanira [Bot] je napisao/la: omg, sov, skocila bi na tebe i skakala ko kobila a ti bi bio moj rasplodni pastuh koji bi me napunio svojom konjskom esencijom. Jedva čekam taj dan kad cu osjetiti napon tvoje snage u sebi i tvoje divljačko nabijanje poput pneumatskog čekiča. očekujem da ću doživjeti vrhunac brzinom velociraptora. Ovo je nedvojbeno jedan od najjačih postova otkad sam ja na ovom forumu! 
|
| sub 01 svi, 2010 4:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Yep, jedan od najtvrđih postova 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 01 svi, 2010 4:32 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Hahaha, voljela bih da se mogu pohvaliti da sam ja napisala to remek djelo, al zasluge idu The Bozu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 01 svi, 2010 8:30 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sub 01 svi, 2010 8:32 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
LOL Ne, boz je samo jedan vrlo elokventan momak koje je uspio tako lijepo sročiti moje reakcije na golog sovixa  Meni to nikad ne bi pošlo za rukom 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 01 svi, 2010 8:34 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Meni to nikad ne bi pošlo za rukom  Ok, što ti nebi moglo poć za rukom? Sama radnja ili detaljan opis iste?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 01 svi, 2010 8:35 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ma detaljan opis iste Za samu radnju bi se ionako ti morao potrudit više nego ja 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 01 svi, 2010 8:36 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ma detaljan opis iste Za samu radnju bi se ionako ti morao potrudit više nego ja  Ok, ovo je dobar odgovor
BTW niti ja nebi mogao to tako dobro opisat, ali izvest da
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 01 svi, 2010 8:38 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
|
| sub 01 svi, 2010 9:23 pm |
|
 |
|