Sada je: uto 28 srp, 2026 4:15 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
 Star Trek - oceanis (Borg VS Dominij priča) 
Autor/ica Poruka
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Post Star Trek - oceanis (Borg VS Dominij priča)
Kakvo jutro
3 puna teretnjaka su pristigla na postaju , donijeli su pomoc za cardassiu(koja ce se proslijedit kasnije) , replikatore i medicinsku opremu
cardassianci su imali teske gubitke u dominijskom ratu i sada nakon 10 godina jos se nisu potpuno oporavili

Mi bajoranci smo s vremenom zaboravili na nase mrznje i nesuglasice ali ipak rane iz proslosti su bolne i duboke

(incoming messege)

Ensign-Comander kira , the wormhol is open (crvotocina je otvorena ) (necu na engleski vise , ponijelo me )
kira-what (molim)
Ensign- Da i cini se da primamo poziv u pomoc

Kira-spoji na ekran
Poruka-ovdje dominijska krstarica , napadnuti smo , upomoc , upomoc

(krstarica izlazi iz crvotocine, tesko ostecena )

(sad bi trebao ici intro od te neke zamisljene serije)

------------------------------------
sad imamo jedan problem , treba smislit likove i tko je sta i koji ce brod ici u misiju , uglavnom zvat ce se oceanis (moja ideja)

Cilj je smislit logicni seriju s borgom i dominijem
Naravno mogli bi cak price pricat po epizodama (ako se ikome da)

Buco je zelio da se prica malo razradi pa eto mozemo pokusat (iako nekako iman osjecaj da ce propast) :-#

uto 03 lip, 2008 6:05 pm
Make it so
Make it so

Post Re: Star trek - oceanis(borg vs dominij prica)
Nastavak

Pomoc je stigla , Fedsi su uputili svoj away team na jem hadarsku krstaricu

Tim se sastoji od

Kire , 2 bajoranska oficira koji sluze u floti i chiefa o briena

Ekipa polagano pretrazuje brod

Ensign- gospodine obrien , dođite ovdje
Obrien- na putu sam
Ensign- (drzi poluzivog jem hadara prvog u narucju) Ziv je
Obrien-Sto se dogodilo
Jem hadar- Oni , oni su (jedva govori) , kocke , masine oni su strojevi
Obrien-tko , tko
Jem hadar umire

Ensign- Gospodine mislim da znam na koga je mislio jem hadar
Obrien- borg
(stisce komunikator i salje poruku)
Comanderice kira , mislim da znamo tko je tajanstveni napadac na jem hadarsku krstaricu
Kira-tko ?
Obrien -(odgovara u veoma zabrinutom tonu) Borg :|

uto 03 lip, 2008 7:00 pm
Make it so
Make it so

Scena koja se odvija paralelno s misijom

Rom-jem hadari , zar cemo opet ratovat s dominijem
Gost- nevjerujem , ali tko bi mogao napast dominij
Rom-hm , neznam
Gost 2(Vulkanac koji je nekoc sluzio u floti) -Logika me navodi na pomisao da se radi o borg
Rom-borgu
Gost 2 - Da oni su jedina sila koja bi mogla bez problema sredit dominijsku krstaricu
Gosti(skupno negiraju sve) , ma ne , borg je unisten (aludirajuci na unistenje transwarp huba)

tema se ubrzo mijenja i sve pada u zaborav , izgleda da je latinum i dabo vaznija stvar od moguce apokalipticne prijetnje :-s

uto 03 lip, 2008 7:04 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
captain je napisao/la:
Buco je zelio da se prica malo razradi pa eto mozemo pokusat (iako nekako iman osjecaj da ce propast)

Cuj i ja sam bio mislio u poctku pisanja one price da se nasalim al me kasnije ponijelo i to...podaosta ! :wink:

Dobro je , zasto bi propalo !? Ako u glavi vrtis likove i imas ideju tj pravac kojim prica ide , ja sam svojoj znao kraj kad sam je poceo "ozbiljnije pisat " , naravno ne detalje .

Siguran sam da ce to ipak ic ! Steta so nisi stavila u Quarks , da bude jedno mjesto za pricanje prica ...! :-k

Cestitke na pocinjanju price !!!!!!! :thumbs2:

Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !

uto 03 lip, 2008 9:40 pm
So Say We All

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Nije loše, ali ovo bi trebalo prebacit u RPG, napravit životopise, uvode u svakog lika i krenuti sa Avanturom.

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

uto 03 lip, 2008 10:09 pm
Profil ICQ
Make it so
Make it so

kakvo jutro
3 puna teretnjaka su pristigla na postaju , donijeli su pomoc za cardassiu(koja ce se proslijedit kasnije) , replikatore i medicinsku opremu
cardassianci su imali teske gubitke u dominijskom ratu i sada nakon 10 godina jos se nisu potpuno oporavili

Mi bajoranci smo s vremenom zaboravili na nase mrznje i nesuglasice ali ipak rane iz proslosti su bolne i duboke

(incoming messege)

Ensign-Comander kira , the wormhol is open (crvotocina je otvorena ) (necu na engleski vise , ponijelo me )
kira-what (molim)

Kira-spoji na ekran

(krstarica izlazi iz crvotocine, tesko ostecena )

(sad bi trebao ici intro od te neke zamisljene serije)

Pomoc je stigla , Fedsi su uputili svoj away team na jem hadarsku krstaricu

Tim se sastoji od

Kire , 2 bajoranska oficira koji sluze u floti i chiefa o briena

Ekipa polagano pretrazuje brod

Ensign- gospodine obrien , dođite ovdje
Obrien- na putu sam
Obrien-Sto se dogodilo
Obrien-tko , tko
Jem hadar umire

Obrien- borg
Comanderice kira , mislim da znamo tko je tajanstveni napadac na jem hadarsku krstaricu
Kira-tko ?
Obrien -(odgovara u veoma zabrinutom tonu) Borg

Rom-hm , neznam
Gost 2(Vulkanac koji je nekoc sluzio u floti) -Logika me navodi na pomisao da se radi o borg
Rom-borgu
Gost 2 - Da oni su jedina sila koja bi mogla bez problema sredit dominijsku krstaricu
Gosti(skupno negiraju sve) , ma ne , borg je unisten (aludirajuci na unistenje transwarp huba)

tema se ubrzo mijenja i sve pada u zaborav , izgleda da je latinum i dabo vaznija stvar od moguce apokalipticne prijetnje

Zabrinutost se nadvila nad DS9 senior stafom , sto ako je borg unistio dominij :shock:
Odluka da se kontaktira stozer flote brzo je pala i nakon par sati analiziranja napada i datuma kad se to dogodilo , kira je kontaktirala flotu

U međuvremenu glasine o borgu su potpuno zamrle , pogotovo kod roma koji se jako veselio susretu s nogom (šatl je stizao tog dana)

Rom ceka noga
Nog izlazi i šatla i pozdravlja oca

Nog-zdravo
Rom -drago mi je da te vidim
Nog i meni , ali malo sam umoran mozemo li ici do kabine
Rom - mozemo
I sve bi bilo krasno da rom nije bi tako uzbuđen , gledajuci u svog sina umjesto da gleda sve ostalo , on se je uspio sudarit s poprilicno velikim klingoncem
Kklingonac ga je mrko pogledao a rom se poprilicno prepao
Ali nakon nekih minut gledanja i ozbiljne face u klingonca , ovaj se samo nasmijao i rekao : ajde mali ferengi , danas jos nije tvoj dan za umrijet
I nastavio dalje
To su vidjeli svi i zbog nekog razloga su se poceli jako smijati :lolsmjeh:

U svom uredu kira je napokon dobila nekog za razgovor iz stozera flote
Kira-admiral janeway
Janeway- Ajmo na posao sto se zbilo
Kira-pricitali ste nas izvijestaj koji smo poslali , definitivno je rijec o borgu
Janeway-ako je borg onda smo u velikoj opasnosti , savjetovat cu vijecu da posalje pojacanja u vas sektor ali do tada , cemo poslat 2 do 3 broda s namjenom saznanja , sto se zapravo zbilo
Kira. Tko ce doc
Janeway- oceanis , enterprise i Adriatic su slobodni i najblize vasem sektoru , ocekujte dolazak brodova u roku 12-do 14 sati
Kira-primjeno na znanje
Prekida se razgovor i poruka a Na scenu stupa jean luc picard

Picard-navigatoru , unesi kurs prema bajoranskom sektoru , warp 9
Ensign(navigator)- gospodine imamo li kakav problem ,dominij mozda(pretjerana znatizelja u zastavnika, kojeg je zacudila odluka o warpu 9 i nemir u picarda)
Picard-cini se da su se stari neprijatelji vratili (ozbiljnim tonom govori i pokazuje dozu zabrinutosti)

uto 03 lip, 2008 10:24 pm
Make it so
Make it so

BrickTop je napisao/la:
Nije loše, ali ovo bi trebalo prebacit u RPG, napravit životopise, uvode u svakog lika i krenuti sa Avanturom.

Da , da
Imate moju sturu pricu u koju ce bit ukljuceni stari likovi , ne bas totalno ali ce bit dio toga , međutim trebamo nove likove i novu posadu

uto 03 lip, 2008 10:24 pm
So Say We All

captain je napisao/la:
Imate moju sturu pricu u koju ce bit ukljuceni stari likovi , ne bas totalno ali ce bit dio toga , međutim trebamo nove likove i novu posadu

Gdje je ta tvoja stara priča, a za nove likove ćemo napraviti natječaj. Ja sam svakako za. Mogao bi iskoristit svoja dva lika iz ranijeg pokušaja RPG-a, malo ih prilagodit radnji i da lagano krenemo.

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

uto 03 lip, 2008 10:28 pm
Profil ICQ
Make it so
Make it so

Ro laren
Robin(iz danasnje epizode)
Zastavnica iz insurectiona
Vorik
Rom
Guinan
Malkoriannska znanstvenica koja je ostala na enterpriseu
B4

Ima neiskoristenih likova iz proslih serija dosta

Uglavnom , znam da vase glavice mogu razradit to sve na super nacin :thumbs2:

Buco- Geneticki je krugic sa strelicom gore a ne dolje , iako na netu je svejedno zapravo , ali cisto da nebi bilo zabune neka se zna slika

uto 03 lip, 2008 10:35 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

@Captain posluisaj moj savijet , ako imas pricu pisi je sama to je nabolje .

RPG nema veze s online pricom , ai mogao bi zbog necije nektivnosti past u vodu . JKa mislim da imas dobru ideju i da je mozes sma realizirat , nemoj se brinut vidjet ces kad krene neces moc stat .

Pozdrav

New ST 1

Tehnika Pucanstvu !

uto 03 lip, 2008 11:28 pm
Make it so
Make it so

Dobro buco , moram drzat korak s napisanim , nekako se pogubin u svin ovin postovima :-#

Evo nastavljan lol (prvo copy-paste napisanog)

kakvo jutro

(incoming messege)

kira-what (molim)

Kira-spoji na ekran

(krstarica izlazi iz crvotocine, tesko ostecena ) (totalno trajanje uvoda 5 minuta , vise slike manje price)

(sad bi trebao ici intro od te neke zamisljene serije) ( oko 2 minute dug)

Pomoc je stigla , Fedsi su uputili svoj away team na jem hadarsku krstaricu (vidimo kako se materijaliziraju na brodu)

Tim se sastoji od : Kire , 2 bajoranska oficira koji sluze u floti i chiefa o briena

Ekipa polagano pretrazuje brod ( razdvojili su se , par minuta trazenja i nastojanja da se shvati sto je bilo)

Ensign- (nakon sto je pronasao nesto)gospodine obrien , dođite ovdje
Obrien- na putu sam
Obrien-Sto se dogodilo
Obrien-tko , tko
Jem hadar umire

Obrien- borg
Kira-tko ?
Obrien -(odgovara u veoma zabrinutom tonu) Borg

Scena koja se odvija gotovo paralelno s away misijom :

Rom-hm , neznam
Rom-borgu

tema se ubrzo mijenja i sve pada u zaborav , izgleda da je latinum i dabo vaznija stvar od moguce apokalipticne prijetnje (sve skupa ove dvije scene bi se odvijale u vremenu od 8 minuta)

Zabrinutost se nadvila nad DS9 senior stafom , sto ako je borg unistio dominij :shock:
Odluka da se kontaktira stozer flote brzo je pala i nakon par sati analiziranja napada i datuma kad se to dogodilo , kira je kontaktirala flotu (samo slike stafa koji nesto radi , scena se brzo prebacuje na roma i noga)

U međuvremenu glasine o borgu su potpuno zamrle , pogotovo kod roma koji se jako veselio susretu s nogom (šatl je stizao tog dana)

Rom ceka noga
Nog izlazi i šatla i pozdravlja oca

Nog-zdravo
Rom -drago mi je da te vidim
Nog i meni , ali malo sam umoran mozemo li ici do kabine
Rom - mozemo
I sve bi bilo krasno da rom nije bi tako uzbuđen , gledajuci u svog sina umjesto da gleda sve ostalo , on se je uspio sudarit s poprilicno velikim klingoncem
Kklingonac ga je mrko pogledao a rom se poprilicno prepao
Ali nakon nekih minut gledanja i ozbiljne face u klingonca , ovaj se samo nasmijao i rekao : ajde mali ferengi , danas jos nije tvoj dan za umrijet
I nastavio dalje
To su vidjeli svi i zbog nekog razloga su se poceli jako smijati :lolsmjeh: (sve bi trebalo bit popraceno nekakvom humoristicnom glazbom)

U svom uredu kira je napokon dobila nekog za razgovor iz stozera flote
Kira-admiral janeway
Janeway- Ajmo na posao sto se zbilo
Kira-pricitali ste nas izvijestaj koji smo poslali , definitivno je rijec o borgu
Janeway-ako je borg onda smo u velikoj opasnosti , savjetovat cu vijecu da posalje pojacanja u vas sektor ali do tada , cemo poslat 2 do 3 broda s namjenom saznanja , sto se zapravo zbilo
Kira. Tko ce doc
Janeway- oceanis , enterprise i Adriatic su slobodni i najblize vasem sektoru , ocekujte dolazak brodova u roku 12-do 14 sati
Kira-primjeno na znanje
Prekida se razgovor i poruka(kira izlazi iz svoje kabine) a Na scenu stupa jean luc picard (mijenja se scena )

Picard-navigatoru , unesi kurs prema bajoranskom sektoru , warp 9
Ensign(navigator)- gospodine imamo li kakav problem ,dominij mozda(pretjerana znatizelja u zastavnika, kojeg je zacudila odluka o warpu 9 i nemir u picarda)
Picard-cini se da su se stari neprijatelji vratili (ozbiljnim tonom govori i pokazuje dozu zabrinutosti)

Pokazuje se scena enterprisea kako juri prema DS9

Na samoj postaji , obrien se prisjeca u holodecku , bitke kod wolf 359 i locutusa (vise program kroz koji s evide događanja , nego interaktiva) u tom trenutku iznenada upada julian bashir (koji je bio dugo odsutan s postaje a vratio se zajedno s nogom u shatleu )

Bashir- znaci to su legendarna događanja s enterprisea
Cheif obrien- da Rado se prisjecam tih vremena , iako ih ne zelim vise nikad dozivjet (u pozadini se cuje locutus i njegov poziv za predajom)(nostalgija i strah)
Bashir- koliko cujem mozda ces i morat(malo razocaranja , odvijanjem događaja i mogucom prijetnjom)
Obrien- nadam se da ne , borg je okrutniji od dominija , s njima nema pregovora , nema razuma(ozbiljan izraz lica)
Bashir- Da , cini se da je tako
Obrien-prekini program
Bashir-zasto si ga prekinuo
Obrien-sjecas li se nase bitke kod britanije
Bashir-da sjecam, se(veseli izraz lica)
Obrien- e pa pripremi svoju pilotsku opremu , idemo lovit njemacke lovce
Bashir- a dobro , kako ti zelis(toboze mu je svejedno ali jedva ceka pocetak programa)

uto 03 lip, 2008 11:39 pm
Make it so
Make it so

Nakon sto obrien pokrene svoj batlle of britain program , scena se prebacuje u buducnost (blisku) u kojoj se odvija sastanak senior stafa

Kira- julian dal je moguce da borg asimilira osnivace
Julian- koliko znam ne , osnivaci nisu slicni vrstama koje je borg do sad asimilirao , njihov genetski sustav je potpuno razlicit i neznam kako bi kolektiv uspio asimilirat vodu ili kamen(aludira na metamorfoze osnivaca)
Kira - A sto je sa vortama i jem hadarima
Julian- oni su potpuno kompitabilni , obe rase su humanoidne i obe imaju sve sto borg treba za asimilaciju
( na ekranu se pojavljuje prikaz nacina na koji borgove nanosonde asimiliriaju zrtvu iznutra i pretvaraju je u borga)
Obrien-Jem hadars kao radilice , nebi mi bilo drago to vidjet( koluta ocima i radi nekakav poluzabrinuti izraz lica)

sri 04 lip, 2008 12:01 pm
So Say We All

Mali savjet, nemoj priču pisati kao Dramu, pri tome mislim da ne stavljaš ime lika ispred rečenice koju izgovara. Piši kao da pišeš Novelu ili Roman, puno je lakše za pohvatat stvari.

[Prikaz] Spoiler:

sri 04 lip, 2008 12:06 pm
Profil ICQ
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Stvarno zasto ste to prebacili u brbljaonicu !? :-k

I bolje bi bilo da komentare , upute , misljenja , pohvale i slicne stvari stavite/mo ili u neki za to kreirani topic ili kako sam bio predlozio @captain u PMu u bar kod Quarka ...

Sto se savijeta oko pisanja tice , mozda si u pravu ..ali neka se raspise doc ce sve na svoje ....

Pozdrav

Ane Karenjine 44

Tehnika Pucanstvu !

sri 04 lip, 2008 1:41 pm
Make it so
Make it so

BrickTop je napisao/la:
Mali savjet, nemoj priču pisati kao Dramu, pri tome mislim da ne stavljaš ime lika ispred rečenice koju izgovara. Piši kao da pišeš Novelu ili Roman, puno je lakše za pohvatat stvari.
Mozda :wink:

Buco je u pravu , treba topic sa pricom bit cist od komentara , nek komentari idu u zaseban topic
Sad trebalo bi ili pricu izvuc u zaseban topic ili komentare , pa da se prica ispravlja u 1 topicu a komentira i kritizira u drugome
Nece bit uvijek inspiracije ali mislim da polagano se i moze nesto od toga stvorit
Inace jako lose mi ide tehnobable , pa taj dio nije do sa da ukljucen jer bolje je ne napisat nista , nego napisat nesto totalno nelogicno

U crticama sto se do sad zbilo

Uvod
Dominijski brod , tajna , brza istraga (koja je otkrila tajnu)
Glasina na ds9 o borgu koja se brzo ugasila
Sporedne scene u baru i holodecku
Reakcija zvijezdane flote
I na kraju sastanak stafa vezan uz mogucu krizu

Jedino o cem razmisljam je to da flota pocne javnosti (koja ionako puno ne pita) negirat pravu istinu
Treba mi nekakva mucka ala garak &(obsidian order)talshiar zaplet u svemu tome

sri 04 lip, 2008 2:52 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: