|
Sada je: sri 10 lip, 2026 3:33 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Program za travanj 2010
Program za travanj 20107.4. Srijeda - prostorije "Bet Israela" Mažuranićev Trg 6, 2/kat- 20:00 - Izvanredna skupštinaS obzirom na komplikacije glede statuta (status podružnica) biti će nužno napraviti kratku skupštinu kako bi sve bilo u skladu sa zakonom. Iako neće biti izborna, i trajati će vrlo kratko, mole se članovi da se pojave u što većem broju kako bi kvorum bio zadovoljen. Detaljnije informacije možete pronaći u ovoj temi. 8.4. Četvrtak, Opatijski- 20:30 - Okrugli stol (by Cvicek)Tema će biti jedna od postojećih moralno-etičkih dilema iz Star Treka, o kojoj možete odlučiti glasovanjem i prijedlozima u zasebnom topicu. 11.4. Nedjelja, Špansko- 18:30 - Izrada ST konzola za SferakonNastavlja se izrada Star Trek konzola čiji ste prvi donekle dovršeni primjerak mogli vidjeti na Istrakonu. Moli se članstvo da se odazove u što većem broju kako bismo sve dovršili prije Sferakona i time što bolje predstavili Udrugu. - 20:00 - Poker turnirOkušajte se u igri koja je ekstremno popularna među posadom Enterprisea D, i drugih federacijskih brodova. 15.4. Četvrtak, Opatijski- 20:00 - Borg Cube (by dašo)Borg cube je razgovorna igra, s natjecateljskom strukturom i pravilima koja omogućuju sudionicima da se u ravnopravnim uvjetima zanimljivošću, originalnošću i jezgrovitošću izbore za naklonost gledatelja. 18.4. Nedjelja, Špansko- 18:30 - Izrada ST konzola za SferakonNastavlja se izrada Star Trek konzola čiji ste prvi donekle dovršeni primjerak mogli vidjeti na Istrakonu. Moli se članstvo da se odazove u što većem broju kako bismo sve dovršili prije Sferakona i time što bolje predstavili Udrugu. - 20:00 - Projekcija filma "Blade Runner"Projekcija kultnog SF klasika iz 1982 u režiji Ridley Scotta i glumačkom postavom predvođenom Harrisonom Fordom, Rutgerom Hauerom i Seanom Youngom. 22.4. Četvrtak, Opatijski- 21:00 - Finalni dogovor za SferakonPetak-Nedjelja, 23.4.-25.4., Fakultet Elektrotehnike i računarstva- SFERAKON!Kao i svake godine, udruga će nastupiti i na ovogodišnjem. Vidimo se na štandu USS Croatie! 25.4. Nedjelja, Špansko- 20:00 - Battlestar Galactica board gameUz neizvjesnu igru nastalu prema popularnoj SF seriji, prisutni će moći igrati i druge igre na ploči. Ukoliko želite igrati neku specifičnu igru od onih koje su raspoložive, najavite to unaprijed. (u slucaju nedolaska radi kona prebacujemo za sljedeci tjedan) 29.4. Četvrtak, Opatijski- 20:00 - ST Debata (by Asimov)02.5. Nedjelja, Špansko- 18:30 - Izrada ST konzola ako ne budu gotove- 20:00 - Battlestar Galactica board gameUz neizvjesnu igru nastalu prema popularnoj SF seriji, prisutni će moći igrati i druge igre na ploči. Ukoliko želite igrati neku specifičnu igru od onih koje su raspoložive, najavite to unaprijed. Na svakom od sastanka će po potrebi biti i dogovori oko programa i nastupa udruge na ovogodišnjem Sferakonu.--- Program je podložan izmjenama i dopunama
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 30 ožu, 2010 1:16 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Program za travanj 2010
Cvicek je napisao/la: 7.4. Srijeda - 20:00 - Izvanredna skupština
znači nema me na skupšini  one way or another 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 31 ožu, 2010 2:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: 7.4. Srijeda - 20:00 - Izvanredna skupština
znači nema me na skupšini  one way or another  A sada kad smo promjenili datum? 
| sri 31 ožu, 2010 2:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Shadowmaster je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: 7.4. Srijeda - 20:00 - Izvanredna skupština
znači nema me na skupšini  one way or another  A sada kad smo promjenili datum?  mogu doći, kao gost 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 31 ožu, 2010 2:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ako je do toga doslo ja cu ti platit 50 kn za pola godine ako Sovač ne plati... mislim da tvoj inat na njega nema nikakvog efekta a trebas mi ko aktivni clan. Btw. svi na skupstini mogu platiti clanarinu posto nije izborna skupstina....
| sri 31 ožu, 2010 4:52 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Sve ovo je za smijati i ništa drugo zvonkova članarina itd.
|
| sri 31 ožu, 2010 5:24 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
mene nema na skupstini,ali ajde vidim nekih zanimljivih stvari na programu pa cu se pojaviti koji put
| čet 01 tra, 2010 6:41 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
samo da pohvalim Cviceka, posto vidim da vec nisam, a bilo mi je na pameti, na lijepo prezentiranom programu!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 05 tra, 2010 3:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Hvala  To mi dosta znači s obzirom da si se u zadnjih godinu-dvije još jedino ti znao potruditi da prezentacija programa koliko-toliko dobro izgleda  Sad sam dodao još informacije za dašin Borg cube, kao i linkove za aktivnosti koje imaju zasebnu temu. Predlažem Shadowmasteru da apdejta web i face, a također ako je okej s tim, da na webu/fejsu bude link tipa "više informacija klikni ovdje" koji će voditi na ovakvu temu na forumu (da se usput i forum nenametljivo promovira fejserima i web lurkerima  ) ... Inače, prije toga je MaX isto radio solidne programe ( npr) s manjim naglasakom na označavanje bojama, a većim na uvlake i bullet pointe. Možda za sljedeći mjesec (ako opet ja dobijem zadaću da to sredim) napravim kombinaciju bojanja i uvlaka/buleta 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 tra, 2010 4:28 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ant je napisao/la: samo da pohvalim Cviceka, posto vidim da vec nisam, a bilo mi je na pameti, na lijepo prezentiranom programu! Pa Cvičeka ne treba javno hvalit. On zna da ja njega cijenim i poštujem te mu dajem svaku zaslugu za hvalevrijedan trud oko udruge. Ukratko - Cviček je legenda!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 05 tra, 2010 7:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Grel je napisao/la: Pa Cvičeka ne treba javno hvalit. imas pravo... od sada sve ide privatnim kodiranim kanalima...
|
| pon 05 tra, 2010 7:30 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ant je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Pa Cvičeka ne treba javno hvalit. imas pravo... od sada sve ide privatnim kodiranim kanalima... Moresovom abecedom. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 05 tra, 2010 7:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
_ .. _ ... 
|
| pon 05 tra, 2010 7:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Inace ljudi sfeakon je od 23. do 25.04... morali smo preurediti program... Asimovu Debatu sam pomaknuo na sljedeci cetvrtak no ako drugacije ne moze mogu ostaviti i tada kako je bilo...
| sri 07 tra, 2010 12:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Shadowmaster je napisao/la: Inace ljudi sfeakon je od 23. do 25.04... morali smo preurediti program... pa cekaj, nije li tako oduvjek trebalo i biti? (tako bar pise nanjihovom siteu)
|
| sri 07 tra, 2010 12:57 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|