|
Sada je: sri 23 ruj, 2026 10:35 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Gledanje Star Treka u Udruzi
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Gledanje Star Treka u Udruzi
Mr.bobo je napisao/la: Ant je napisao/la: ma daj... pa kuzis valjda sa se samo zezam... (pogle, i smajlija samo stavio...  ) ...kod tebe se nikad nezna... 
ma nije valjda... kad god vidis sljedeci smajli:  znaj da se zezam. u biti, znam ja predaleko otic u toj zafrkanciji pa se neki ljudi mogu i naljutit. a to mi nije nikako cilj. evo, trenutno se nadam da se zmajchek nije naljutila. nebi to volio, i kuzim da nekima taj termin TNGa nikako ne odgovara i da HRT tolko zna srat oko tog termina da ga ni da hoces nemozes ulovit. dak da, ako sam koga ovim pogodio, moje isprike. nevolim kad ljudi pricaju o "pravim" i "nepravim" trekijima, a sad vidim da sam i ja o tome poceo (makar sam to pisao kao zafrkanciju ako netko to nije tako shvatio onda to prestaje biti zafrkancija)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 01 tra, 2008 1:59 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
zmajchek je napisao/la: Ant je napisao/la: a da ne govorim o tome da bi se onda upravo potvrdilo kako na kraju ostaju pravi trekiji jer ako radiš rano ujutro, nisi pravi treki ja cak ne mogu ni na HTVu gledati, jer nit mi odgovara vrijeme prikazivanja nit imam tv ja nisam pravi treki!!! ratz... Hm.. pa da se i s DVDa pogledati... epizode se lako nabave.... pa se pogleda u povoljniji termin... Ima neki gust u tome da nakon nekih epizoda odes na Forum i komentiras ih s drugima dok vam je svima jos "svijeze" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 01 tra, 2008 5:52 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 Re: Pitajte MacGyvera, on (ne)odgovara
Cvicek je napisao/la: Zbilja se slazem... do sada smo neki puta pogledali epizodu, ali u velikoj vecini slucajeva nismo... neki ljudi pobjegnu ranije doma gledati (ako nisu gledali popodne) a oni koji cekaju najcesce na kraju ne zele gledati (ukljucujuci el.. ovaj... Predsjednistvo) I Chaky je to komentirao... da smo kao Udruga grozni ko crkva koja stavlja crkvu ispred vjere... ili tako nesto.. Bilo je da smo koji puta cekali da pocne TNG i na kraju se vecini nije dalo gledati ("ajmo radije nastaviti igrati") Ja kad propustim koju epizodu, nabavim je do iduci dan pa pogledam, ali mislim da mnogi od nas izbjegavaju svetu duznost gledanja TNGa Hocemo pokrenuti inicijativu za povratak Udruge trekerskim vrijednostima?  zato smo i rekli da cetvrtkom izbjegavamo board gamanje! ako ce bit tako -ovaj problem je rijesen. ------------------  Vlada koja je dovoljno jaka da vam da sve što želite, dovoljno je jaka i da vam sve uzme.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 01 tra, 2008 2:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Pitajte MacGyvera, on (ne)odgovara
maX je napisao/la: zato smo i rekli da cetvrtkom izbjegavamo board gamanje! ako ce bit tako -ovaj problem je rijesen. Hmm.. prosle pute kad sam propustio epizodu u udruzi (a nisam gledao popodne) je bilo u pitanju RPG-anje i kartanje, ne boardgameanje 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 01 tra, 2008 2:09 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
daj civcek prikinit pizdit
(danas sam tankih zivaca)
| uto 01 tra, 2008 4:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: daj civcek prikinit pizdit Peace!  Ne pizdim.. poluozbiljno komentiram...  Nije meni nesto grozno propustiti koju epizodu.. ionako pogledam naknadno... Lucrezia BORGia je napisao/la: (danas sam tankih zivaca) Popij pivce za zivce
|
| uto 01 tra, 2008 5:29 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|