| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: TRANSFORMERS
Meni je jedino bila fora ona scena kad dolazi robot pa pukne u pod da se odbije preko zenske i izmice se raketama... 
| čet 11 lis, 2007 12:24 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Imam ga ako koga interesira..... Nije loš. dapače. 7/10.
| pet 14 pro, 2007 5:16 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
ja sam gledao film par puta,skinuo ga sa neta,odlican je
| pet 14 pro, 2007 7:48 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Bozic. Ja sjedim u internet kafe-u u hotelu u Transformers(Decepticon) majici. Zivot je lijep.
| uto 25 pro, 2007 4:08 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Mislav je napisao/la: Bozic. Ja sjedim u internet kafe-u u hotelu u Transformers(Decepticon) majici. Zivot je lijep. Ovisi. Jel ti u krilu sisata maloljetnica? 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sri 26 pro, 2007 12:27 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
sam po sebi film je bezveze. Ima smisla gledati ga u kinu ili na projektoru (bolje u kinu). Onda je WOW. Al nije za gledat ovak ili nedaj boze vise od jednom 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sri 26 pro, 2007 12:37 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
@Gul Remal-lol @zmajcek-u kinu je fenomenalan ili doma na 5.1. Ali ni samo gledati nije lose. Koji film ima toliko akcije s toliko eksplozija i nekakvom radnjom, da je opet tinedjerski,a ima i divovske vanzemaljske robote. Ako nista drugo, bar roboti izgledaju awesome....
| sri 26 pro, 2007 5:06 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mislav je napisao/la: bar roboti izgledaju awesome.... i ne samo roboti 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 27 pro, 2007 12:25 am |
|
 |
|
Mister 47
|
Ako te dobro shvacam... Michael Bay je rekao da za Mikaelu zeli najseksi devetnaestogodisnjakinju koja postoji. I tako je dosla Megan Fox...
| čet 27 pro, 2007 9:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
uh.. opet sam malo pregledao fim... (drhti) TO JE NAJMAJSTORSKIJE REZIRAN FILM SVIH VREMENA! GLUP JE KO K. ....al je majstorski snimljen... (drhteci glas)...ta muzika... taj spoj zvuka i slike... uh... ---------  Ima puno tehničkih uređaja koji izazivaju seksualno uzbuđenje kod žena. Najpoznatiji je mercedes 380 SL cabrio.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 24 ožu, 2008 8:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ti znaci gledas na Transformerse vise kao na neki video spot... ali da se umjesto muzike i pjevanja prikazuje film pun specijalnih efekata? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 25 ožu, 2008 1:39 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
zmajchek je napisao/la: sam po sebi film je bezveze. Ima smisla gledati ga u kinu ili na projektoru (bolje u kinu). Onda je WOW. Al nije za gledat ovak ili nedaj boze vise od jednom  Slazem se imam ga doma na divx-u i nisam ga niti jednom do kraja uspio pogledati. Sumnjam da cu ga iakda ponovno pogledati osim ako rade dvojku pa prije nego stigne u kina da se podsjetim.

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 05 lip, 2008 9:35 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Trailer: Transformers 2Napokon je dostupan i prvi trailer drugog nastavka Transformers franšize, spektakla Transformers: Revenge of the Fallen, koji će biti prikazan tijekom večerašnjeg SuperBowla.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 01 vel, 2009 3:24 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Pogledao sam film i u kinu, i doma. Jednostavno je predobar Tko ga treba nek mi se samo javi 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 01 vel, 2009 8:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Stižu Transformersi 2 Podsjetimo, u četvrtak u hrvatska kina stiže SF spektakl Transformers: Revenge of the Fallen, redatelja Michaela Baya, za koji se očekuje kako će postati jedan od najvećih hitova ove godine. Radnja nastavka vrti se oko povratka Decepticona na Zemlju, a kako bi zarobili Sam Witwickya (Shia LaBeouf), a nakon što je dotični saznao tajnu porijekla Transformera. Međutim, Decepticonima će se još jednom suprostaviti Autoboti pod vodstvom Optimusa Primea, zajedno s međunarodnim vojnim snagama. U filmu glume Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel i John Turturro, dok glasove nekima od Transformersa posuđuju Hugo Weaving (Meagtron), Tony Todd (Fallen) i Peter Cullen (Optimus Prime). Novi trailer filma možete vidjeti ovdje.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 22 lip, 2009 9:57 am |
|
 |
|