| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 06.03.2008. REPORT
Kao što sam rekao... ja ću izvjestiti o događanjima kako sam i ha vidio, no ostali će to s nekim dodatnim detaljima nadopuniti...
...bio je to posebni sastanak, ja sam prisustvovao... ...u udrugu sam došao... oko 20:10, došao bi prije , no zadržao sam se na domjenku...
...posjetio nas je Novinar, koji je i to najavio... ...svaka čast majstore ...no malo smo ga požurili zbog kviza najslabiji trekkie... jer su neki članovi morali ranije doma... ...jer u udruzi imamo ljude različitih dobnih skupina, ljude iz različitih krajeva Zagreba... pa i one koji su iz drugih gradova... (Varaždinca, Makaranku , Riječana...)
...kviz najslabiji trekkie je prošao prilično dobro... ...i bilo je velikih iznenađenja što se tiće ispadanja... ...najneozbiljniji od svih natjecatelja bio je Max... ... igra je bila nemilosrdna, i taktiziranja su bila velika... ...pa su tako cure u polufinalu izbacile najjaču kariku... TerNeka... ...na kraju Ezri je uspjela za nijansu pobijediti zmajčeka... ...te se dočepala zavidne titule... ...a igralo se u čast...
...potom se većina ljudi pokupila doma... te je ostalo desetak članova... ...prvi plan je bilo igranje carcasonea... no zbog nedovoljnog interesa prešlo se na meni vrlo zanimljivu igru... Citadels... ...igra je bila vrlo zanimljiva i situacija se mijenala iz kruga u krug... ...ipak je na kraju Max nekako jedva izvukao pobijedu...
...igra je potrajala nekoliko sati, te se usput raspravljalo o svakodnevnim društvenim temama... ...a najjaća fora opet je došla od Chakya... koji je ispitivao Maxa i Luce neka nabroje imena štrumpfova...
...nakon igre, otišao sam doma, a mislim da se ekipa pokupila gledat TNG.. ...no stigao sam i ja pogledati pola serije... 
...eto moj kratki report je gotov što se tiće sastanka... ...stavio bi i neke slike, no nitko nije htio slikati ništa s mojim fotićem... ...no nadam se da je Cviček bio bolje sreće...
...eto to je to od mene...
| pet 07 ožu, 2008 2:46 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: 07.03.2006 REPORT
citadels se zvala igra... eh da... cvicek i ezri su glasali za moje izbacivanje u prvom krugu najslabijeg trekkija... prvom krugu!!... meni se cini da netko nece vise biti mod  jos da otkrijem tko je bio treci... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 07 ožu, 2008 2:53 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Voditelj kviza je bio, blago rečeno, oštar prema publici i jednom natjecatelju. To nisam očekivao.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 07 ožu, 2008 3:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ah, mislim da ćeš se morati bolje potruditi sljedeći put...  ...ali fakat nisi imao sreće...  ...H.C... je nešto spomenuo da će on kviz napraviti... 
...i ispravio sam naziv igre...
| pet 07 ožu, 2008 3:06 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nisam vidio famoznog novinara, bas me zanima što je rekao i kad će da iziđe članak. Stigoh na pravo vrijeme za Kviz, borba je bila nemilosrdna i krajnje neočekivana. Zadovoljan sam svojim neZnanjem, no bit će bolje. Čestitam curama na sjajnom taktiziranju i izbacivanju Terneka  (nemoj se zemo ljutit) i velika čestitka Ezri, zaslužila si pobjedu. Btw. malo mi se ne sviđaju pravila ovog našega kviza. Na Najslabijoj Karici nema grupiranja pitanja iz pojedinih područja po svakom krugu, pitanja su raznorazna, pa bi trebalo sastavit takav redoslijed pitanja da u jednom krugu bude po nekoliko pitanje iz svakog serijala i iz filmova.
| pet 07 ožu, 2008 3:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Voditelj kviza je bio, blago rečeno, oštar prema publici i jednom natjecatelju. To nisam očekivao. ...viditelj mora biti nemilostiv... ...i pokazati tko je šef  ...dakle, tvoja opaska je primljena na znanje , ali ne i usvojena... ...Da li si koji put gledao kariku na Tv-u?BrickTop je napisao/la: Btw. malo mi se ne sviđaju pravila ovog našega kviza. Na Najslabijoj Karici nema grupiranja pitanja iz pojedinih područja po svakom krugu, pitanja su raznorazna, pa bi trebalo sastavit takav redoslijed pitanja da u jednom krugu bude po nekoliko pitanje iz svakog serijala i iz filmova.
...bilo je rijeći o tome, i za sljedeći put napravim neki mix... ...imat ću ga vremena složiti...  ...np 
| pet 07 ožu, 2008 3:08 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.bobo je napisao/la: ...bilo je rijeći o tome, i za sljedeći put napravim neki mix... ...imat ću ga vremena složiti...  ...np  E to će biti puno bolje. 
| pet 07 ožu, 2008 3:11 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: ...viditelj mora biti nemilostiv... ...i pokazati tko je šef  ...dakle, tvoja opaska je primljena na znanje , ali ne i usvojena... ...Da li si koji put gledao kariku na Tv-u? Naravno da sam gledao ali takva nije ni Danijela kao što si ti bio. Ne mislim na ono "kome fali šaraf u glavi" ili "tko misli da su hemeroidi veći od asterioda".
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 07 ožu, 2008 3:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...viditelj mora biti nemilostiv... ...i pokazati tko je šef  ...dakle, tvoja opaska je primljena na znanje , ali ne i usvojena... ...Da li si koji put gledao kariku na Tv-u? Naravno da sam gledao ali takva nije ni Danijela kao što si ti bio. Ne mislim na ono "kome fali šaraf u glavi" ili "tko misli da su hemeroidi veći od asterioda". ...ah,i pak se ja nebrem mjerit s njom ona je legenda... ...no pokušat ću smisliti takve nebuloze za neki slijedeći put...  ...sad sam ih nekoliko uvalio, no bio sam prenervozan, pa mi je mozak malo štekao... 
| pet 07 ožu, 2008 3:27 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ah,i pak se ja nebrem mjerit s njom ona je legenda... ...no pokušat ću smisliti takve nebuloze za neki slijedeći put...  ...sad sam ih nekoliko uvalio, no bio sam prenervozan, pa mi je mozak malo štekao...  ak ti treba epiteta za natjecatelje, slobodno mi se javi, smislim ti ja nesto 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 07 ožu, 2008 4:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ahahahahaha... ...vjerujem da bi to bilo brutalno... ...smisli ti slobodno nešto... 
...ja neću tako brzo u udrugu doći... pa ne moraš se žuriti...
| pet 07 ožu, 2008 4:21 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Mr.bobo je napisao/la: no bio sam prenervozan, pa mi je mozak malo štekao...  Primjetio sam. I prenervozan. 
|
| pet 07 ožu, 2008 4:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pet 07 ožu, 2008 4:28 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
kaj nebi trebalo biti 6.3 report... no dobro...
hehe... kako sam vas zeznula i pobijedila... koji sam ja krumpir.. Muhahaha...
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 07 ožu, 2008 7:12 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
a htjela je kao odmah prva ispasti da moze doma... pa kaze da nista ne zna ... koja gluma 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 07 ožu, 2008 8:02 pm |
|
 |
|