|
Sada je: sub 22 kol, 2026 8:04 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Picard je zakon... (JLP fan club)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Picard je zakon...
Chaky je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...pa Archer bi nešto drugačije izmislio, vjerojatno puno bolje...  ...nešto bi iskemijao u svom stilu... hehehe... a koji je to njegov stil? Mr.bobo je napisao/la: ...eto , stvar percepcije... ...osim što su Archer i njemci 3x zanimljiviji...  eh nijemci su bili zanimljivi 67.-68.-69. ... mozda... ali danas? 
...da si gledao Enterprise, znao bi za njegov stil 
...a njemci su upali kao malipulacija s vremenom, i gdje se dosta stvari okrenulo... pa je bilo zanimljivio vidjeti što bi bilo kad bi bilo... ...da je to T'grel gledao , možda bi stao na moju strenu ...
| sri 02 sij, 2008 3:38 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: Chaky je napisao/la: hehehe... a koji je to njegov stil? ...da si gledao Enterprise, znao bi za njegov stil  hihihi... ti mi odgovoaras kao da smo u vezi ... "ako ti ne znas onda ti ja necu reci"  ja stvarno ne znam koji je archerov stil... a gledao sam enterprise tako da... please... objasni mi kakv je to njegov stil  i da budemo ontopic... picard je jos uvijek zakon 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 02 sij, 2008 4:47 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa dobro... kad smo vec kod Archya... on je imao vise/manje cijelu jednu sezonu za razrjesavanje jedne prijetnje covjecanstvu, tako da je njegov podhvat samim time smislje i napisan puno bolje nego ova Picardova "avantura". tu je sad, dakako, problem (po meni) dosta lose epizode, a ne toliko glavnoga lika, pa ipak, losa epizoda na neki nacin utjece i na likove i to ne bas pozitivno. tako da se moram sloziti sa bobom u ovom konkretnom slucaju, cisto zato sto je Archer imao puno vise prostora pokazati se u takvoj jednoj situaciji nego sto je to Picard imao u ove prve dvije epke.
a sto je to Archer postigao? pa... nakon sto je dosao na Xindijski brod sa shuttleom punim eksploziva uspio ih je pridobiti (nakon vise epizoda pregovora i navlacenja i truda i muke) na svoju stranu! i kad vec govorimo o suđenjima i slicnome, onda se ona Qova smijurija nemoze uspoređivati sa Archerovim "postupkom" u kojem je, nakon cijele sezone prikupljanja dokaza u nekoliko epizoda iznosio iste pred Xindijskim vijecem.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 02 sij, 2008 1:05 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eh... imati cijelu sezonu za spasiti stvar je ipak razlicito od 2 epizode... zar ne?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 02 sij, 2008 5:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Ant zeli reci da bi Picard to rijesio u 2 epizode a ne bi razvlacio citavu sezonu kao neki...jer, kao sto vidimo, i Ant shvaca da je Picard zakon...
s druge strane Picard je imao 7 godina da obrani cast covjecanstva na sudu
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 02 sij, 2008 5:29 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma nije toliko stvar u vremenu (dvije ili vise epizoda) stvar je u tome sto je Picardova epizoda losa, za razliku od Archerovih. istina, i vrijeme je bitno, jer u vise epki lik stigne vise toga pokazati. a ako je dobro napisan, sto vise toga pokaze to se vise razvije, to postane bolji lik. a u ovom konkretnom slucaju Archer je napisan bolje od Picarda.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 02 sij, 2008 5:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sub 05 sij, 2008 12:02 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
http://www.youtube.com/watch?v=dCOJG48a4Os ...jel netko zna tko je radio ovu parodiju? ...dobra je...
...ima nekoliko urnebesnih izjava...
| uto 25 ožu, 2008 4:30 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|