| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Milijun razloga zašto nabosti Wesleya Crushera na kolac?
meni je u cijeloj toj prici najzalosnije kako svaki put kad se spomene Wesleya uvijek komentiraju kako je njegov lik napravljen po uzoru na samog Roddenberrya.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 11 srp, 2007 6:33 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
To je govor zlobnika... zle urote
| sri 11 srp, 2007 6:37 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Meni je Wesley iritantan na treću, dok me dosta iritira onaj lik iz DS9, ODO
| pet 03 kol, 2007 9:16 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ja nemam ništa protiv Wesleya, zapravo niti nemam neko posebno mišljenje o njemu. Jedino me iritira zato što je toliko pametan nešto za mrzitelje dotičnog:  Što se tiče Oda, pa i meni je pomalo iritantan, ali nitko mi nije iritantniji od Worfa!!!
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 04 kol, 2007 8:00 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ezri je napisao/la: ali nitko mi nije iritantniji od Worfa!!! Worfa??, pa kako to, on bar meni nije Iritantan, baš mi je OK posebno kad u holodeku ide na divlji zapad 
| sub 04 kol, 2007 8:32 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Pa ne znam, iritantan mi je...
|
| ned 05 kol, 2007 12:01 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Gledajući DS9, Pa ODO i nije tako iritantan, sviđa mi se njegov odnos prema Quarku i njihova međusobna prepucavanja, Dapače Wesley je baš iritantan
| pet 10 kol, 2007 9:11 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
| čet 23 kol, 2007 10:41 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Posto Ameri nebi mogli bez "suprmena" izgleda da je skrojen za potrebe TNGa , vijerojatno da ga ucine zanimljivijim naravno amerima ... Mislin da je on skrojen po toj matrici ..ne samo sto je decec nevijerojatno pametan ..., citava skavadra znansvenika , inzinjera ....i njihovih suradnika pocesto su prikazani jadno i bidno pored te "velicine" Wesleya , vec bi bez njega propali nacisto ..bar 5-6 puta bi TNG skonca punoooo ranije da ga nisu imali...! Mozda su u pravu "zlobnici" koji tvrde da je master autor scenarija preslika sebe ili svoje prikrivene zelje u taj lik .. moguce zasto ne ? ... no kako bilo da bilo taj "supermen" je toliko super u odnosu na ostale da mi je pravo cudo kak nije sredija ono drugo "cudo".. "Q"-a ?!? Bas neobicno da se ta dva "cuda" nisu sukobila bilo bi to zanimljivo pogledat ..iako znamo [ najvijerojtnije] kak bi se svrsilo ... ko bi bia pobjednik... pa zna se "americki super hero " ili ST "superman" . No TNG je ionak dosadan cak i s "supermanom" .....pa jedan gor /dol nis ne znaci.... Pozdrav Frojdova 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 23 kol, 2007 1:44 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
To najviše zamjeram Autorima Voyagera
| čet 23 kol, 2007 3:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Meni je Wesley Crusher fora, Mora da imam nekaj americke krvi u sebi . 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| čet 23 kol, 2007 10:38 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
nenadg je napisao/la: Meni je Wesley Crusher fora, Mora da imam nekaj americke krvi u sebi .  Mama mu je dobra, al on je shit
| čet 23 kol, 2007 10:51 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
ODO je shit nad shitom.. nikada mi nije bio simpatican.. a wesley.. e pa.. on je elvislike being.. so.. da je poceo govoriti fraze elvisa bi jos i dobro prosao, inace mi je nekako zapeo u jednom vremenu, u elvis time.. prezenskast je.. mamin sinek..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| čet 30 kol, 2007 11:12 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Redatelji su već Weslieya naboli na kolac hehehehe 
|
| pon 03 ruj, 2007 7:11 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
ah.. vjerojatno nije ni primjetio vec je nastavio sa svojom spikom i iritantnim osmjehom..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| uto 04 ruj, 2007 9:48 am |
|
 |
|