|
Sada je: pet 17 tra, 2026 8:14 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Liburnikon
Shadowmaster je napisao/la: Ja ću biti u Rijeci a ako je ovo besplatan način da doletim do rijeke pristajem na sve jer i onako idem u Rijeku a usput si možemo napraviti one kape sa našim logom što izrađuju u opatiji...  koji besplatan nacin? maX je napisao/la: ajd ga sasa nagovori jos da se prijavi na sve igre vezane uz ST na liburnikonu heh... budem se prijavio na sve igre... bas me nekaj puca zelja za javnim sramocenjem  btw. za one koji se interesiraju ... udruga ne dolazi organizirano tamo... i neka donese board game svatko tko ga ima ... od viska ne boli glava 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 09 srp, 2007 10:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@chaky ak' slucajno zalutam , sto cisto sumljam al.. , moran ti donit nove papuce....one mora da su se izlizale ..... "....koji besplatan nacin." Mozda je mislija da mijesto novca das "latinum" ..to ionak' u Federaciji [ citaj EU ] ne vrijedi ... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 10 srp, 2007 6:48 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
hoce li netko iz bih na ovo pa da me poveze...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 11 srp, 2007 5:00 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ja nemrem dočekati...i jedva čekam Liburnikon...mislim da će biti supač 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 16 srp, 2007 1:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Koliko cujem, ostalo je jos slobodnih mjesta? Idemo, ako se ne varam - Chaky, Lil'mee i njena frendica, TDA, Simba, Ja i mozda Maxx, a Shadowmaster i Lavica su vec u Rijeci pa ce doci svojim putem. Znaci 6-7 ljudi, a ima mjesta za 9..... slabo ljudi, slabo....  Nadam se da ce se jos netko javiti do sutra. Ja sam za to da krenemo ranije, oko 10 sati (ako nije problem glede soba i sl, a i to se da srediti), tako da se stignemo jos malo okupati na plazi prije odlaska na kon u 17h. Sta mislite o tome?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 19 srp, 2007 1:47 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ak se probudim u 10... ja sam za 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 19 srp, 2007 2:10 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
i ja bi išla, a onda nas troje uzimamo i željku sa sobom, mere? vodim frendicu na kon pa bi bio red da ide sa mnom, a ona i ide prvenstveno zbog kupanja  onda bi tda i max došli s jelakom nešto kasnije - vas dvoje, je li vam to u redu?
_________________ njanjanja
|
| čet 19 srp, 2007 12:56 pm |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 3:58 am Postovi: 5 Lokacija: Firtst star to the left
|
a bilo bi lijepo ići. samo kaj mi se neda ić sama. a uz to baš sutra idem u Istru busom...vidjet ću još...
|
| pet 20 srp, 2007 12:40 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Evo ekipa se zabavlja a ja uopce nisam u njihovom filmu vec ne drugom kraju opatije... vjerojatno cu ih sresti kasnije da vidim sta rade.. 
| pet 20 srp, 2007 9:42 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
pisi jos malo samo kroz tebe mozemo prozivjeti Liburnikon. Sta ste danas radili
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 20 srp, 2007 9:49 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ali on nije bio na liburniconu uopće ja sam bila uglavnom popodne i navečer, prek dana me odvuklo sunce i more...  organizirali su super igre, labirint, star trek boćanje... fakat originalno i super. i svaka čast organizatorima za smještaj, sredili su nam besplatno noćenje u hotelu u cebtru, bilo je odlično, fala im 
_________________ njanjanja
|
| ned 22 srp, 2007 11:24 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Prvo mi nije bilo nešto no SUBOTA je sve promijenila ljudi,organizatori su odlični.. Ma dolazim iduće godine milijun posto. Stvarno je kon bio super s obzirom da je prvi...A smiještaj je bio isto FENOMENALAN.. Svaka čast organizatorima i jedino kaj bi se moglo zamijeriti je bio niz nesretnih događaja kao npr. pregorene instalacije. Ma bilo je FENOMENALNO 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 24 srp, 2007 1:41 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
TDA je bio dobar blood wine?  Sluzbeni report sa Liburnicona sam stavio naj onaj drugi topic. Hvala vam ljudi jos jednom sto ste potegnuli do Opatije na Liburnicon  Sljedece godine ce valjda biti jos puno bolje. Ovo je ipak prvi put.
| pon 30 srp, 2007 3:18 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Liburnicon PR je napisao/la: TDA je bio dobar blood wine?  Predobar...napravite ga i iduće godine i selim se u Opatiju 
|
| pet 03 kol, 2007 2:09 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|