Sada je: čet 08 lis, 2026 7:25 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 61 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
 Najzanimljivija rasa u Ent-u 

Andorijanci 41%  41%  [ 11 ]
Čuvari 0%  0%  [ 0 ]
Orionci 15%  15%  [ 4 ]
Kreetassianci 0%  0%  [ 0 ]
Sulibani 7%  7%  [ 2 ]
Telariti 0%  0%  [ 0 ]
Vulaknci 7%  7%  [ 2 ]
Xindi 22%  22%  [ 6 ]
Klingonci 7%  7%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 27

Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: VOY
Opis Stanja: Care to buy my ship?
Koje si vrste?: Ferengi
Shadowh86 je napisao/la:
Meni su xindi najzanimljiviji jer su se tri rase odvojile i ratuju jedna izmedju druge

...bilo je tu malo više toga...
...jedan je izumrla...

...pa su bile dvije protiv tri...
...pa tri protiv dvje...
...pa jedna protiv 4...

...gledao si ,ne?
...kužiš o čem pričam... ?

Sad se sjecam
Gledao sam

Znam da su reptilijani htjeli sve istrijebiti
A uspjeli su one koju su letjeli (zaboravio sam kako se zovu)
A za ostale sam zaboravio :oops:

9. Prilika + instinkt = zarada.
10. Pohlepa je vjecna.
48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz
95. Prosiri posao ili umri.
190. Cuj sve, ne vjeruj nista.
285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.

pon 26 ožu, 2007 6:12 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Mr.bobo je napisao/la:
Shadowh86 je napisao/la:
Meni su xindi najzanimljiviji jer su se tri rase odvojile i ratuju jedna izmedju druge

...bilo je tu malo više toga...
...jedan je izumrla...

...pa su bile dvije protiv tri...
...pa tri protiv dvje...
...pa jedna protiv 4...

...gledao si ,ne?
...kužiš o čem pričam... ?

Sad se sjecam
Gledao sam

Znam da su reptilijani htjeli sve istrijebiti
A uspjeli su one koju su letjeli (zaboravio sam kako se zovu)
A za ostale sam zaboravio :oops:

...a neznam točno, slovkati pa, ne želim staviti krivi podatak...
...nek ratovale su vrste prije pa su tako istrebljeni leteći...

...a na kraju su se i posvadili s insektoidima...

pon 26 ožu, 2007 6:27 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: VOY
Opis Stanja: Care to buy my ship?
Koje si vrste?: Ferengi
Ma glavno da su majmuni bili na strani enta hehe :lol:

9. Prilika + instinkt = zarada.
10. Pohlepa je vjecna.
48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz
95. Prosiri posao ili umri.
190. Cuj sve, ne vjeruj nista.
285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.

pon 26 ožu, 2007 11:38 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Opis Stanja: Sranje
he..he to ti ga dodje "sumska vrsta" .. no zanimljivo je bilo kad je pripadnik te sumske vrste inace kemicar {Gralik} :D reka Archeru . da jest ' da ljudi izgledaju vise na primate no ipak su ka npredni... na sto je ovaj osta.. ka ..zbunjen na tren ... :P
Jer su oni , ljudi , mislili obrnuto... [ka nas "Q" ]... ima nesto Archerovskog u njemu.. 'ko bi reka ,,, :P

Inace bilo je tu "vise toga" samo nisu to ljudi gledali .. iako komentiraju.. !?
..izgleda da su prije otvaranja svog boarda osli na neki internacionalini ili USA board za ST i tamo procitali da je TNG najbolji a mozda i [starijim amerima 99%] TOS i dalje ih ne zanima ... znaju ljudi valjda sto je najbolje .. pa drugo nisu bas ni gledali ili .. su debelo preskakli ..ostale serije ST serijala ... s takvima se ti nemos puno napricat , jer su to ljudi bez svojeg stava ... :? .. sto nije nikakva novost...
Oni su negdje culi da su navedene dvije serije naj i fajront .. i sad si umisljaju da su "cool" ..i tu zavrsava prica....
Vis da 80% njih pojima nema o ENTu primjera radi .. a diskutira , iako ga nisu ni gledali ili su pogledali par epki na "long jump mode" .. samo "trkeljaju" bez veze... :P i sto je naj humor "sude" o tome...

Tehnika Pucanstvu !

uto 27 ožu, 2007 1:12 am
Inquisitor
Inquisitor

heh... to sto si ti umisljas da si cool jer volis enterprise ne mora znaciti da i ostali misle da svojim izborom najserije postaju cool ili necool ;)
ja jednostavno volim TNG i gotovo... niti me to cini necim posebnim niti boljim od drugih... a sad ako ti mislis da sam bolji ili gori zbog toga... to je na tebi...

btw. da li postoji mogucnost da netko voli nesto sto voli vecina bez da ga se proglasi konfomistom? Ili je to automatski povezano? I da li postoji mogucnost da si ti zavolio enterpise zbog toga sto si htio biti drugaciji?
Ili se u oba slucaja moze desiti da je netko za neku opciju jer mu se istinski svidja.
znam da ti je tesko vidjeti da je tvoja omiljena serija manje popularna od neke druge serije ali to nije bas neki razlog da pljujes po tudjem izboru, zar ne?
Kad bi svi mislili kao ti onda bi ti bio dio vecine i nebi imao gust bivanja alternativcem i "borbe protiv jacih"... ;) :P

2-3 zrna mudrosti nabacane u enterpriseu nece me uvjeriti kako je enterprise duboka serija... IMHO TNG je tih zrna mudrosti imao na kile i mislim buco da su te upravo te mudrosti (i nedostatak super specijalnih efekata) odvratile od te serije...
tesko je gledati seriju sa hrpom poruka i pouka ... lakse je pogledati hrpu super specijalnih efekata i kapetana koji je jednostavniji i s kojim je lakse naci poveznice ... uz Archera je definitivno lakse zamisliti sebe kako upravljamo starshipom jer se archer nicim ne istice od "average joea"... on ne moralizira... kod njega je sve crno-bijelo... i mozak moze lakse na pasu kada se gleda nesto takvog

uto 27 ožu, 2007 2:42 am
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

uz Archera je definitivno lakse zamisliti sebe kako upravljamo starshipom jer se archer nicim ne istice od "average joea"... on ne moralizira... kod njega je sve crno-bijelo... i mozak moze lakse na pasu kada se gleda nesto takvog

...pa ,da lkao se poistovjetiti s Archerom , ali i ne...
...nege njegove odluke su totalno neočekivane... (epizoda Demage)
...to što su ga učinili ranjivog... moža je u vašim oćima manje vrijedan...
...ali to ga čini čovjekom...
...a upravo je to glavna njegova odlika...
...

uto 27 ožu, 2007 12:50 pm
Profil ICQ Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

@chaky drago mi je cut da je tvoj osobni stav... da je TNG najbolji... ostalo je nebitno .. al procitaj si malo odgovore nekih ne bas tako novih trekera o ENTu , ugledinh cak , pa vidis ga nisu ni pogledali a sude o njemu..." ugledni " su clanovi vase zajednice , kluba .. cudno ...... :?
Ja ne pljujem po nicijem izboru .. samo sam rekao kako se zna cesto doc do "izbora" , nije to svojstveno samo ST boardima .... to je jedan od normalijih ljudskih instikata , instinkt odrznaja .....[ i napredovanja , sto se svodi na ovaj prvi ] .... :D

Ja jos ovo , ja si ne umisljan da san "cool".... :P

@Mrbobo more bit da je dijelom zasluzna i taj fakat da je ipak najblizi covijeku [ onom s manama , kavog ga je pririda stvorila ] , dok su ovi ili bogovi [sinovi] ili neka nadnaravno ubermoralna bica nad cijom sudbinom lesi buducnost citavog svemira pa im to daje vaznost u ocima gledatelja ..
Mislim da je bas to drugi dio razloga u najvecm broju "slucajeva"...pored naravno vec recenog nacina "imanja stava" .... :D

Tehnika Pucanstvu !

uto 27 ožu, 2007 2:38 pm
Inquisitor
Inquisitor

@chaky drago mi je cut da je tvoj osobni stav... da je TNG najbolji... ostalo je nebitno .. al procitaj si malo odgovore nekih ne bas tako novih trekera o ENTu , ugledinh cak , pa vidis ga nisu ni pogledali a sude o njemu..." ugledni " su clanovi vase zajednice , kluba .. cudno ...... :?

je ... i mene to cudi... ako netko voli ST (pogotovo ako si u ST klubu... onda si stvarno veliki fan STa.... obrat ne mora vrijediti ;) ) onda ce valjda rado htjeti pogledati citav ST... pa makar nesto ne smatrali Trekom (T'Grel ;) ) onda zar nebi htjeli vidjeti seriju koja je jako blizu Treka...

pa ja gutam svakojake fan ST filmice i sl. ... pa kako onda nebi s gustom pogledao bilo koju profesionalno odradjenu ST seriju...

ja, iako ga konstantno kritiziram, i dalje smatram Enterprise jednom od 5-6 najdrazih serija... jer je napravljen po meni tako dragom Trek kalupu (uz Trek serije tu je i Red Dwarf... njam)

p.s. sve ovo vrijedi za one kojima su sve serije lako dostupne...

uto 27 ožu, 2007 3:14 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Kritike su pozeljne da se stvari malo "prociste" da se misljenja prezentiraju al kako sto kazes onih koji su i gledali ono sto kritiziraju.. :wink:

Pocea san se uvlacit... ajme... :P

Tehnika Pucanstvu !

uto 27 ožu, 2007 7:35 pm
the Red Viper

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
cinjenica da se sest inteligentnih vrsta razvilo na istom planetu me jednostavno fascinira.
njihovi sukobi u proslosti, njihovi odnosi danas, unistenje njihova planeta, razlike i slicnosti...
toliko prostora za kreativnu misao na jednom mjestu tesko je naci. toliko prilike za inovativnost...
zamislite samo, ako na Zemlji danas imamo rasnu diskriminaciju, sto je tek onda moralo biti na Xindusu gdje su zaista koegzistirale razlicite vrste?! kako je izgledala raspodjela snaka, kakvi su bili odnosi među rasama? i sama ideja rata koji rezultira podpunom destrukcijom jednog tako velikog planeta je nadasve zanimljiva.

uto 27 ožu, 2007 9:36 pm
Profil ICQ Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

...ultra zanimljiva rasa, s toliko različitim jezicima , oblicima i životnim prostorom... načinu razmnožavanja...

...bila je dilema između njih i andorijanaca...

sri 28 ožu, 2007 10:23 am
Profil ICQ Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

meni je Borg nazanimljiviji ... organizacija , nadzor nad sustavom, komunikacija [dijeljenje misli , kolektivno] , ponasanje [veoma neobicno] ...itd..itd..
Xindi da .. i kod njih postoji komlexnost , jedino sto se ne sijecam gdije je u serijalu objasnjeno kako su se oni uopce uspijeli razvit na Xindusu a da pri tom nisu jedni druge .. znate vec... :shock:

Tehnika Pucanstvu !

sri 28 ožu, 2007 12:55 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

...hm... Borg se u Ent-u pojavljuje samo u jednoj epizodi... pa ga nisam stavio u anketu...

...no mislim da ima neka prića koja govori o Xindima...
...ali mislim da nije baš detaljna...

sri 28 ožu, 2007 1:38 pm
Profil ICQ Web stranica
the Red Viper

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
The planet was geologically unstable and was destroyed when the Reptilian and Insectoid weapons detonated beneath the eight largest seismic fissures of the planet.

za detalje i dodatne informacije molim posjetite stranicu http://memory-alpha.org/en/wiki/Xindus

sri 28 ožu, 2007 3:00 pm
Profil ICQ Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

I sto kaze taj tvoj "memory-alpha" muzijak !?? kako su se oni uspjeli razvit a da nisu jedni druge istrijebili !? :P

Tehnika Pucanstvu !

čet 29 ožu, 2007 1:48 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 61 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: